Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [07/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [07/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [07/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [07/09/20].

Κριός

Θα αντιμετωπίσεις έντονα συναισθήματα που δε θα κατακλύσουν μόνο εσένα, αλλά και τον εραστή σου. Κανονικά, το μυαλό σου είναι η καλύτερη πηγή λογικής ή αυτό που θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις έναν δρόμο προόδου. Αυτή τη στιγμή, οι πιο πρακτικές λύσεις βρίσκονται στην καρδιά σου. Αν νομίζεις όμως, πως θα είναι καλύτερο να μην πεις αυτά που σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι… τότε είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη σου τις επιπτώσεις. Επέλεξε την κατάλληλη στιγμή και πες ό,τι σκέφτεσαι.

Ταύρος 

Αν σε ενδιαφέρει ένα διαφορετικό ή ασυνήθιστο ερωτικό όραμα, συνέχισε να είσαι δεκτική σε καινούργιες ιδέες. Είσαι απρόθυμη να ακολουθήσεις ό,τι είναι παραδοσιακό και τετριμμένο, με αποτέλεσμα να θέλεις να ταρακουνήσεις λιγάκι την ερωτική σου ζωή. Τα παθιασμένα οράματά σου, θα μεταμορφώσουν εντελώς την ερωτική σου ζωή με σημαντικούς κι απροσδόκητους τρόπους.

Δίδυμοι

Έχεις πολλές ευκαιρίες για να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου, τόσο πνευματικά όσο και συναισθηματικά. Το ταίρι σου μπορεί να σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τις παθιασμένες ευκαιρίες για να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Ίσως να μη γνωρίζεις πού σε πηγαίνει τώρα η ερωτική σου ζωή, αλλά αυτό θα την κάνει συναρπαστική!

Καρκίνος

Ξέρεις ότι η ομορφιά είναι επιφανειακή…αλλά εξαρτάται επίσης κι από το μάτι του θεατή. Για αυτό θα είσαι ιδιαίτερα πρόθυμη να δημιουργήσεις εξαιρετική εντύπωση σε ένα τυχερό άτομο αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσες να δώσεις περισσότερη προσοχή στο ντύσιμό σου. Γνωρίζεις επίσης ότι, αν ακτινοβολείς εξωτερικά, τότε θα νιώθεις φανταστικά και μέσα σου. Όσο περισσότερο ισορροπείς το πώς αισθάνεσαι τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, τόσο περισσότερες ερωτικές ευκαιρίες θα προσελκύσεις. svg%3E

Λέων 

Θα νιώσεις πρόθυμη να κάνεις μια ξεκάθαρη συζήτηση, σχετικά με το τι μπορείς να προσφέρεις στο σύντροφό σου ή τι είναι αυτό που πρέπει ν’ αλλάξεις στη συμπεριφορά σου. Αν πρόσφατα ήσουν λιγάκι αντιδραστική και περίμενες κάποια ευκαιρία, τότε θα δεις πόσο θα ωφεληθείς αν είσαι περισσότερο προληπτική. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα παραδεχτείς πως ο αγαπημένος σου έχει κάποιο δίκιο στις επισημάνσεις του και θα τον βοηθήσεις να απολαύσει όμορφες στιγμές μαζί σου.

Παρθένος

Έχεις πολλές ευκαιρίες για να βγεις από το καβούκι σου. Αν είσαι ελεύθερη, υπάρχουν αρκετές ρομαντικές επιλογές. Μια κοινωνική συνάντηση ή μια συζήτηση με ένα άτομο που θεωρείς φίλο σου, θα σε κάνει να αντιληφθείς πως είναι βαθιά παθιασμένος μαζί σου. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα αποφασίσεις πως τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να μετατρέψεις το δεσμό σου, από μια γλυκιά σύνδεση σε μια σοβαρή ρομαντική σχέση. Υπάρχει πραγματικός ενθουσιασμός που προσφέρεται! Και ο καταλύτης για αυτόν είναι να αγκαλιάσεις την αλλαγή!

Ζυγός 

Θα ωφεληθείς αν σταματήσεις να είσαι επιφυλακτική ή αν αποκαλύψεις τις πιο ήπιες ιδιότητές σου. Αν υιοθετήσεις μια ήπια προσέγγιση στη ζωή και στα ερωτικά σου θέματα, θα αναδειχτούν τώρα τα γενναιόδωρα ή αλτρουιστικά σου χαρακτηριστικά. Περίμενε να δεις την απόδειξη, αν είναι απαραίτητο να την δεις, πως μπορείς πραγματικά να πάρεις, αυτό που δίνεις!

Σκορπιός

Η αισιόδοξη ενέργεια και η ανάλαφρη αύρα που εκπέμπεις, είναι το κάτι άλλο! Με όποιον αλληλοεπιδράς θα το εντοπίσει αλλά μπορεί αυτός που αγαπάς, να το εκτιμήσει περισσότερο. Λάμπεις, για λόγους που είναι γνωστοί μόνο σε σένα και σε κάνουν χαρούμενη. Και η παθιασμένη καρδιά σου χτυπά γρηγορότερα, για περισσότερους από έναν λόγους τώρα. svg%3E

Τοξότης 

Τα ερωτικά σου θέματα θα πάρουν μια πιο αισθησιακή χροιά – με κάθε σημασία της λέξης! Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα είσαι ισχυρά σαγηνευτική μέχρι και πως θα μπορείς να ενσωματώσεις και τις πέντε αισθήσεις. Έχεις την ευκαιρία να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για περισσότερη ευχαρίστηση είτε είναι συναισθηματική είτε σωματική. Κράτησε ανοιχτό το μυαλό, την καρδιά και τα μάτια σου και η διέγερση σε διάφορα πικάντικα επίπεδα, θα κάνει την εμφάνισή της!

Αιγόκερως

Αν ένιωθες μέχρι τώρα άνετα με την αποστασιοποίηση του εαυτού σου από κάποιο ιδιαίτερο άτομο, τότε θα νιώσεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να αλληλοεπιδράσεις μαζί του, σε ένα βαθύτερο ή πιο παθιασμένο επίπεδο. Αν θέλεις πραγματικά να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, τότε η εκτίμηση που θα δείξεις για αυτόν, θα είναι το κόλπο. Μην καταστείλεις τα τρυφερά, μαλακά ή ευάλωτα χαρακτηριστικά σου τώρα. Το χρωστάς στον εαυτό σου και σε κάποιον που θέλει τόσο πολύ να έλθει πιο κοντά σου και να σε φροντίσει με κάθε τρόπο, τώρα.

Υδροχόος

Μπορεί σήμερα να είναι μια στιγμή που απαιτείται μια ανοιχτή συζήτηση ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου… Η συζήτηση θα αφορά, το πόσο ικανοποιημένοι είστε και οι δύο από τη σχέση σας. Η λέξη «ικανοποίηση» θα ισχύει για διάφορους τομείς. Για αυτό θα χρειαστεί να συζητήσετε ώριμα και ήπια.

Ιχθύες

Όσον αφορά εσένα, αν πρόκειται να εκφράσεις σκέψεις ή συναισθήματα, τότε προτιμάς να το κάνεις με τρόπο φανταστικό και αξέχαστο. Θα διαπιστώσεις όμως, πως είσαι πιο προσεκτική απέναντι σε μια λογική ή πρακτική προσέγγιση. Ανεξάρτητα από το αν εκφραστείς με προσγειωμένο τρόπο ή με σάλπιγγες, είναι σημαντικό να εξομολογηθείς τον έρωτά σου. Σίγουρα δεν είναι καιρός για να νιώσεις ντροπή με τις εμπνευσμένες εκφράσεις της αγάπης σου!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments