Lifestyle

Αυτή είναι η Άνα που έριξε το instagram

Αυτή είναι η Άνα που έριξε το instagram
Με ένα "ν" η Άνα είναι από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες των social media.

Σίγουρα το όνομα ίσως να μην σας λέει και πολλά. Κι όμως η Άνα με ένα “ν” είναι ένα από τα πιο εκρηκτικά μοντέλα των social media. Για να την βρείτε στο διαδίκτυο πρέπει να την αναζητήσετε ως Ana Cheri και θα την απολαύσετε σε instagram, facebook και στο κανάλι της στο youtube. Είναι μοντέλο που ασχολείται και με την υγειινή διατροφή δίνοντας συμβουλές, ενώ κάθε φορά που ανεβάζει μια αποκαλυπτική φωτογραφία της στο διαδίκτυο τα 12,5 εκατομμύρια φανατικοί ιντερνετικοί φίλοι της παραμιλούν!

Η πότε ξανθιά και πότε μελλαχρινή καλλονή  κατάγεται από την Αμερική και έγινε περισσότερο γνωστή ως η “Μις Οκτώβριος 2015” του Playboy. Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς γυναίκες του Instagram, καθώς δεν σταματά να ανεβάζει αποκαλυπτικές φωτογραφίες με μικροσκοπικά μπικίνι, οι οποίες λαμβάνουν χιλιάδες likes και αφήνουν πολύ λίγα στην φαντασία.

Όποιος δει την Ana σίγουρα θα μαγευτεί από τις χυμώδεις καμπύλες της και δεν θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της, ωστόσο το μοντέλο διαθέτει και ένα πανέμορφο πρόσωπο, το οποίο δεν περνά απαρατήρητο. Με τόσους ακόλουθούς στο Instagram, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι “καυτές”  φωτοφραφίες της έχουν μεγάλη απήχηση.

Η Άνα μεγάλωσε στη νότια Καλιφόρνια με ρίζες από λατινική Αμερική και τον Καύκασο! Στην οικογένειά της ήταν το μοναδικό κορίτσι και έτσι από μικρή μπήκε στο χώρο του αθλητισμού και της γυμναστικής βλέποντας τα αδέρφια της να ασχολούνται με αυτό. Η ίδια έχει παντρευτεί γυμναστή και ειδικό στα θέματα fitness. Για πολλούς θεωρείται φαινόμενο του instagram και αυτό γιατί χωρίς να είναι ένα πάρα πολύ αναγνωρισμένο μοντέλο ή ηθοποιός ή αθλήτρια έχει ξεπεράσει τα 12,5 εκατομμύρια ακολούθους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments