Αθλητισμός

Olympiakos TV: Ετοιμάζεται «ερυθρόλευκο» κανάλι για τους αγώνες του Ερασιτέχνη

Olympiakos TV: Ετοιμάζεται «ερυθρόλευκο» κανάλι για τους αγώνες του Ερασιτέχνη
Olympiakos TV: Ο κορωνοϊός και η απουσία φιλάθλων από τα γήπεδα διαμορφώνει και νέο τοπίο στα τηλεοπτικά.

Ο κορωνοϊός που επιμένει, τα νέα μέτρα που έρχονται και η απουσία φιλάθλων από τα γήπεδα, φέρνουν μεγάλες αλλαγές και στο τηλεοπτικό τοπίο. Σύμφωνα με δημοσίευμα από το «Φως των Σπορ», ο Ολυμπιακός ετοιμάζει «ερυθρόλευκο» κανάλι για τους αγώνες του Ερασιτέχνη.

Η απουσία θεατών από όλα τα γήπεδα λόγω κορωνοϊου δίνει ώθηση στη λύση του live streaming, όπου θα μεταδίδονται ιντερνετικά οι αγώνες έναντι αντιτίμου, με τον Παναθηναϊκό να συμπεριλαμβάνει και το ποδόσφαιρο στο Panathinaikos TV. Σύμφωνα με το «Φως», ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε αυτή την κίνηση και για πιέσει τη ΝΟVA και να πάρει 7 εκατομμύρια, όσα και ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός φτάνει τα 11 εκατομμύρια.

Τι σχεδιάζει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προγραμματίζει να μεταδίδει τους αγώνες του Ερασιτέχνη σε δικό του κανάλι. Πόλο ανδρών, γυναικών, βόλεϊ ανδρών (όσα δεν μεταδίδει η ΕΡΤ που έχει πάρει τα δικαιώματα των παιχνιδιών), βόλεϊ γυναικών, μπάσκετ γυναικών, χάντμπολ (όσα, επίσης, δεν μεταδίδει η ΕΡΤ), τις δραστηριότητες των τμημάτων του, αλλά και τη Β΄ ομάδα μπάσκετ που παίζει στην Α2 και σίγουρα πολλοί «ερυθρόλευκοι» οπαδοί θα ήθελαν να βλέπουν τις προσπάθειές της αφού δεν μπορούν να το κάνουν από κοντά.

Το ρεπορτάζ του «Φωτός» αναφέρει ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αν θα δημιουργηθεί Οlympiakos TV ή αν θα μεταδίδονται οι αγώνες από το Οne Channel (που παίζει και στην Cosmote TV). Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι υπάρχει και το MEGA, αλλά είναι καλύτερο να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από τον Ολυμπιακό για να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Γι’ αυτό τον λόγο πάντως ο Ολυμπιακός κρατάει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για λογαριασμό του, αν και το βόλεϊ ανδρών και το χάντμπολ ανδρών πήγαν στην ΕΡΤ.

Με αιτία τον κορωνοϊό και τις αλλαγές που αυτός επιβάλλει μπαίνουμε σε μια νέα εποχή, όπου όλοι οι αγώνες θα μεταδίδονται ιντερνετικά είτε ελεύθερα, είτε με μικρό χρηματικό αντίτιμο, κάτι που γίνεται εδώ και χρόνια στο εξωτερικό. Σίγουρα όλα αυτά θα γνωρίσουν άνθηση μέχρι να επιστρέψουν οι θεατές στις εξέδρες, αν και όλα δείχνουν ότι οι ιντερνετικές μεταδόσεις κερδίζουν έδαφος, ιδιαίτερα σε ματς που δεν μεταδίδει κάποιο τηλεοπτικό κανάλι. Οπότε έρχονται για να μείνουν…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments