Αθλητισμός

Πανιώνιος: Δεν κατεβαίνει στη Super League 2 – Στη θέση του ο ΟΦΙ Ιεράπετρας

Πανιώνιος: Δεν κατεβαίνει στη Super League 2 – Στη θέση του ο ΟΦΙ Ιεράπετρας
Πανιώνιος: Ο «Ιστορικός» δεν θα αγωνιστεί οριστικά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, ενώ κινδυνεύει να πέσει μέχρι και στη Γ' ΕΠΣΑ. Στη θέση του ο ΟΦΙ Ιεράπετρας.

Θλίψη στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος οριστικά δεν θα κατέβει στη Super League 2 λόγω των δυσβάσταχτων χρεών που έχει. Στη θέση του, για πρώτη φορά στην ιστορία του, θα βρεθεί στα γήπεδα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας ο ΟΦΙ Ιεράπετρας.

Το βράδυ της Δευτέρας, μετά από σύσκεψη που έγινε στα γραφεία του «Ιστορικού, στην οποία πήραν μέρος οι Νίκος Ζαμάνης, Κυριάκος Σκούρας, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρης Μισαηλίδης κι εκπρόσωποι των οργανωμένων, αλλά απουσίαζε ο Χρήστος Δάρας συζητήθηκε το «αύριο» της ΠΑΕ και αποφασίστηκε η απόσυρση από την SuperLeague2. Οι επενδυτές που αναμένονταν να «μπουν» στην ομάδα δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Πρέπει να σημειώσουμε ότι ακόμα και η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν είναι σίγουρη. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ΕΠΟ να κάνει δεκτή την αίτηση του συλλόγου για να παίξει ο «Ιστορικός» στη Γ’ Εθνική αφού ήδη έχει γίνει η κλήρωση και έχουν σχηματιστεί οι όμιλοι του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Αν δεν γίνει αυτό, ο Πανιώνιος θα πρέπει να αγωνιστεί στην τελευταία κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων της Αθήνας. Δηλαδή στη Γ’ ΕΠΣΑ.

Τις δύσκολες στιγμές που περνάει σε όλα τα επίπεδα ο Πανιώνιος περιέγραψε στον Sport FM 94,6 ο Μάκης Διόγος, δημοσιογράφος που ασχολείται χρόνια με το ρεπορτάζ της ομάδας, ενώ είναι και δηλωμένος οπαδός της. Περιέγραψε στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη και Βάιου Τσούτσικα ότι αναμένονται ανακοινώσεις από την πλευρά του Νίκου Ζαμάνη, ο οποίος σκοπεύει ν’ αποδείξει με στοιχεία και ονόματα τις συζητήσεις με τους επενδυτές (που τελικά ναυάγησαν).

Αφού μετέφερε λοιπόν την απορία ενός εξ αυτών στις διαπραγματεύσεις πώς γίνεται η ομάδα με τόσες πωλήσεις ικανών παικτών να έφτασε να χρωστάει 8 εκατομμύρια ευρώ, σημείωσε ότι ενδεικτικό του σημείου που έχει περιέλθει η ομάδα είναι το ότι θα μοιάζει λυτρωτική η απόφαση της ΕΠΟ (εφόσον τελικά ληφθεί) να τη δεχθεί στη Γ’ Εθνική.

Ακούστε τι είπε ο Μάκης Διόγος

Ο ΟΦΙ στη Super League 2

Η ομάδα της Ιερπάετρας πανηγυρίζει την άνοδό της στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, αλλά στην ανακοίνωσή της, προς τιμή της, επισημαίνει ότι «Δεν μας αρέσει που έπρεπε μια ομάδα που γεννήθηκε στην Σμύρνη το 1890 να βουλιάξει οικονομικά για να ανεβούμε».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΟΦΙ

«Ο ΟΦΙ στην Β Εθνική από σήμερα Δευτέρα 21-9-2020. Ο ΟΦΙ στις 26 καλύτερες ελληνικές ομάδες. Δεν μας αρέσει που έπρεπε μια ομάδα που γεννήθηκε στην Σμύρνη το 1890 να βουλιάξει οικονομικά για να ανεβούμε. Δεν μας αρέσει να βλέπουμε το Πανιώνιο με την ανατριχιαστική ιστορία του να κατρακυλάει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες για να ανεβεί ο ΟΦΙ.

Όμως το δικαιούτο ο ΟΦΙ όταν πήρε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και δεν ανέβηκε κατηγορία επί της ουσίας. Μην λέμε πάλι τα ίδια. Συγχαρητήρια σε όλους, συγχαρητήρια στον κόσμο μας, χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα συνέβαινε, συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, στην Διοίκηση, και στους πραγματικούς πρωταγωνιστές προπονητές και παίκτες.  Ιστορική στιγμή για τον ΟΦΙ, ιστορική στιγμή για την Ιεράπετρα , ιστορική στιγμή για το Λασίθι».

https://ofierapetras.blogspot.com/2020/09/sl2.htmlΟ ΟΦΙ στην Β Εθνική από σήμερα Δευτέρα 21-9-2020. Ο ΟΦΙ …

Gepostet von ΟΦ Ιεράπετρας 1970 am Montag, 21. September 2020

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments