Διεθνή

Δολοφονήθηκε γνωστός διαιτητής

Δολοφονήθηκε γνωστός διαιτητής
Διαιτητής δολοφονία: Σοκ στο ιταλικό ποδόσφαιρο έχει προκαλέσει το έγκλημα.

Σοκαρισμένο είναι το ιταλικό ποδόσφαιρο -και όχι μόνο. Νεκρός είναι ο Ιταλός διαιτητής Ντανιέλε Ντε Σάντις και η σύντροφός του. Το διπλό έγκλημα έγινε στο Λέτσε της Ιταλίας. Το δεύτερο θύμα, η σύντροφος του γνωστού ρέφερι, ονομαζόταν Ελενόρα Μάντα και ήταν μόλις 30 ετών. Το ζευγάρι μαχαιρώθηκε θανάσιμα από άγνωστο, στο σπίτι τους κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.

Το τραγικό γεγονός συνέβη το βράδυ της Δευτέρας 21/9, λίγο μετά τις 21:00. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, υπάρχουν και μαρτυρίες ότι εθεάθη άνδρας να φεύγει τρέχοντας από το σπίτι κρατώντας μαχαίρι. Ο 33χρονος Ντανιέλε Ντε Σάντις στο παρελθόν είχε σφυρίξει πάνω από 130 αναμετρήσεις αγώνων στη δεύτερη και στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας. Ήταν διαιτητής στη Serie C, μετρώντας πάνω από 50 επίσημα παιχνίδια, ενώ το 2017 έκανε ντεμπούτο στη Serie Β, ως τέταρτος στον αγώνα Πίζα – Μπενεβέντο.

Δείτε την ανάρτηση του Football Italia για το διπλό έγκλημα

Η Republica για τη δολοφονία

Τα συλλυπητήρια της έστειλε η Λέτσε, από όπου καταγόταν και έμενε ο διαιτητής. «Λυπούμαστε βαθιά για τον τραγικό θάνατο του διαιτητή Ντανιέλε Ντε Σάντις και της συντρόφου του. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες», αναφέρει η ιταλική ομάδα στην ανάρτησή της.

Ιταλοί δημοσιογράφοι που γνώριζαν τον διαιτητή στέλνουν επίσης τα συλλυπητήριά τους, ενώ δημοσίευσαν και φωτογραφίες του αδικοχαμένου ζευγαριού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments