Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η περίπτωση του Γιασέρ Λαρουσί της Λίβερπουλ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η περίπτωση του Γιασέρ Λαρουσί της Λίβερπουλ
Ολυμπιακός μεταγραφές: Η ελληνική ομάδα φαίνεται να τσεκάρει τον 19χρονο «βράχο» της Λίβερπουλ.

Παίκτη για τη θέση του αριστερού αμυντικού αναζητά ο Ολυμπιακός και τα δημοσιεύματα θέλουν να βρήκε αυτό που ψάχνει στο πρόσωπο του Γιασέρ Λαρουσί της Λίβερπουλ, την περίπτωση του οποίου φέρεται να εξετάζει πολύ σοβαρά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σαν πρώτο στόχο τους τον Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε, αν και δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για πολύ τον εν λόγω παίκτη, καθώς οι καθυστερήσεις από την πλευρά της πορτογαλικής ομάδας τους έχουν προκαλέσει εκνευρισμό.

Έτσι, σύμφωνα με τον ερυθρόλευκο Τύπο, στο λιμάνι έχουν καταλήξει στην εναλλακτική λύση και δεν είναι άλλη από τον Γιασέρ Λαρουσί. Πρόκειται για τον 20χρονο Αλγερινό με ρίζες από τη Γαλλία που αγωνίζεται στη Λίβερπουλ.

Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των «κόκκινων», αλλά στην πρώτη ομάδα έχει μόλις δύο συμμετοχές για το Κύπελλο τον περασμένο Ιανουάριο. Το συμβόλαιο του νεαρού άσου με την πρωταθλήτρια Αγγλίας λήγει σε ένα χρόνο, με την αγγλική ομάδα να μην του έχει κάνει πρόταση για νέο κάτι που έχει σαν συνέπεια να ψάχνεται για άλλη ομάδα.

Αναφορικά με την περίπτωση του Ματέους Ρέις, από την πλευρά τους οι Πειραιώτες σκέφτονται να περιμένουν μέχρι το Σαββατοκύριακο το πολύ τη Δευτέρα, καθώς σε περίπτωση που η μεταγραφή… ναυαγήσει, τότε πρόκειται να στραφούν σε άλλο παίκτη.

Έτσι, ο Ολυμπιακός έχει στρέψει το βλέμμα του στα πλάγια της άμυνας, εκεί που μετά την πώληση του Τσιμίκα, δεν έχει βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη. Για αυτό και παίζει ηχηρά το όνομα του Γιασέρ Λαρουσί ο οποίος είναι γεννημένος την 1η Γενάρη του 2001 και βρίσκεται τα τελευταία τρία χρόνια στις Ακαδημίες της Λίβερπουλ. Με το λιμάνι να τον θέλει, έχει ανοίξει επικοινωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αλλά και τους Reds.

Να θυμίσουμε πως ο Λαρουσί ανακαλύφθηκε από το τμήμα σκάουτινγκ της Λίβερπουλ το 2017, όταν αγωνιζόταν στη Χάβρη και ήταν αρχηγός της U17, αλλά και μέλος της εθνικής Γαλλίας U17. Μάλιστα, όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας, αρχικά αγωνιζόταν ως εξτρέμ, αλλά οι Reds τον έκαναν αριστερό μπακ το 2018. Και ως τέτοιος επιλέχθηκε για την πρώτη ομάδα από τον Γιούργκεν Κλοπ. Πέρυσι, μάλιστα, έκανε τρεις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments