Αθλητισμός

Ντιόγκο Κεϊρός: Οι Ιταλοί τον στέλνουν στον Ολυμπιακό

Ντιόγκο Κεϊρός: Οι Ιταλοί τον στέλνουν στον Ολυμπιακό
Ντιόγκο Κεϊρός: Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ελληνική ομάδα επιμένει για την περίπτωσή του.

Διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Πόρτο για την απόκτηση του Ντιόγκο Κεϊρός αποκαλύπτουν ιταλικά δημοσιεύματα καθώς ο νεαρός στόπερ του Ζόρζε Μέντες απασχολεί και τη Λάτσιο αλλά και ομάδες από το Σαμπιονά.

Ο 21χρονος στόπερ που εξετάζεται από τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε στο φιλικό της Πόρτο με την Τοντέλα, αλλά οι «δράκοι» αναζητούν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Με τις υποχρεώσεις της Πόρτο για το πορτογαλικό πρωτάθλημα να έχουν ξεκινήσει, αναμένονται αλλαγές στο ρόστερ της, κυρίως ως προς τις αποχωρήσεις. Όπως είχαν επιβεβαιώσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου οι Πορτογάλοι για τον Ντιόγκο Κεϊρός, ότι δηλαδή απασχολεί τον Ολυμπιακό, ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του με τη μορφή δανεισμού.

Μάλιστα, είχε προκληθεί μια αναστάτωση, επειδή ο 21χρονος Πορτογάλος στόπερ αγωνίστηκε στο φιλικό προετοιμασίας της Πόρτο με την Τοντέλα το οποίο έληξε 4-3, για μερικά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό όμως, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα… Δεν σημαίνει ότι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν και για αυτόν τον λόγο ήδη έχει ξεκινήσει ένας νέος κύκλος σεναρίων που θέλουν τον Ολυμπιακό να «καραδοκεί».

Πάντως, με το σημερινό (Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου) ιταλικό δημοσίευμα και την ιστοσελίδα «lalaziosiamonoi.it», αναφέρει πως η Λάτσιο ενδιαφέρεται μεταξύ άλλων παικτών για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό της Πόρτο για τον οποίο έχει μπει δυνατά στις συζητήσεις και ελληνική ομάδα. Την ίδια στιγμή, στη Γαλλία αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τους «δράκους».

Παράλληλα, εμπλοκή στην υπόθεση φαίνεται πως έχει και ο διάσημος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες. Να αναφέρουμε πως ο Κεϊρός είναι 21 ετών, αρχηγός στη δεύτερη ομάδα της πορτογαλικής ομάδας, ενώ έχει συμμετοχές και στις «μικρές» εθνικές της Πορτογαλίας. Την περσινή σεζόν είχε 21 συμμετοχές, 1 γκολ και μία ασίστ, με τη φανέλα της βελγικής Μουσκρόν. Εξάλλου, γενικώς στο λιμάνι παρατηρείται μία κινητικότητα στην αγορά για την αναζήτηση παίκτη. Το αν θα είναι ο «εκλεκτός» ο Κεϊρός ή όχι, θα φανεί τις επόμενες μέρες, με την ελληνική ομάδα να έχει μπει δυνατά για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments