Αθλητισμός

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ετοιμάζει διπλό χτύπημα σύμφωνα με τους Ιταλούς

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ετοιμάζει διπλό χτύπημα σύμφωνα με τους Ιταλούς
ΠΑΟΚ μεταγραφές: Οι "ασπρόμαυροι" είναι έτοιμοι να κάνουν διπλή μεταγραφική κίνηση σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Ιταλοί.

Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έριξε το μπάτζετ του και άλλαξε την μεταγραφική του πολιτική, κατάφερε να ενισχυθεί αρκετά φέτος το καλοκαίρι. Το όνειρο των ομίλων του Champions League δεν έγινε πραγματικότητα, αλλά ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του έχουν μπροστά τους το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και φυσικά τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League με στόχο μια καλή πορεία. Σήμερα, 5 Οκτωβρίου, ολοκληρώνονται οι μεταγραφές, τουλάχιστον για τους ποδοσφαιριστές που έχουν ομάδα.

Όπως σημβαίνει σε κάθε μεταγραφική περίοδο θα υπάρχει ένα διάστημα για τους ελέυθερους. Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ συνηθίζει να χυτπάει στο τέλος με μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής. Μπορεί ο χρόνος να είναι λίγος, αλλά πάντα υπάρχουν ευκαιρίες καθώς υπάρχουν ποδοσφαιριστές με μεγαλύτερο κασέ που ρίχνουν τις απαιτήσεις τους προκειμένου να μη μείνουν χωρίς ομάδα. Επίσης τα εξασφαλισμένα χρήματα από το Europa League δίνουν μια επιπλέον άνεση στους ανθρώπους του “δικεφάλου”.

Διπλό χτύπημα από την Ιταλία

Πολύ κοντά στην απόκτηση των Μπράνταριτς και Ντεσπόντοφ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα της η ιστοσελίδα του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζο. Ο Ιταλός δημοσιογράφος, αναφέρει ότι και οι δύο παίκτες οδεύουν στην ελληνική ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι ίσως ο καλύτερος και πιο αξιόπιστος δημοσιογράφος. Ειδικότερα στο κομμάτι των μεταγραφών σπάνια βάζει το όνομα του σε κάτι που δεν είναι από αξιόπιστη πηγή.

«Ο Μπράνταριτς και ο Ντεσπόντοφ της Καλιάρι πηγαίνουν προς τον ΠΑΟΚ. Και οι δύο ποδοσφαιριστές μπορεί να αποχωρήσουν από την Κάλιαρι. Για την ακρίβεια, οι δύο ποδοσφαιριστές μπορεί να μετακομίσουν στον ΠΑΟΚ, αφήνοντας την Ιταλία για να ξεκινήσουν μια νέα περιπέτεια στην ελληνική Σούπερ Λιγκ. Η Κάλιαρι προσπαθεί να κλείσει αυτήν τη διπλή μεταγραφή», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Μπράνταριτς δεν είναι άγνωστο για τον ΠΑΟΚ. Το περασμένο καλοκαίρι ο Κροάτης χαφ βρέθηκε και πάλι στην επικαιρότητα, αλλά η περίπτωση του δεν είχε προχωρήσει τότε. Το όνομα του “παίζει” και πάλι και μένει να δούμε αν οι δυο πλευρές συνεργαστούν με ένα χρόνο καθυστέρηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments