Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αυτά τα ποσά αρνήθηκε για να δώσει τους Σεμέδο, Καμαρά, Σα

Ολυμπιακός: Αυτά τα ποσά αρνήθηκε για να δώσει τους Σεμέδο, Καμαρά, Σα
Ολυμπιακός: Κρατάει ο Πειραιάς τα στηρίγματά του και για την επόμενη σεζόν, ακόμα κι αν αρνήθηκε σημαντικές προσφορές.

Ο Ολυμπιακός στοχεύει σε μια καλή ευρωπαϊκή πορεία και έκρινε ότι δεν μπορεί να καταφέρει αυτόν τον στόχο αν δεν έχει μαζί του τους Σεμέδο, Καμαρά και Σα. Το θέμα είναι ότι ο Πειραιάς απαρνήθηκε κάποιες καλές προσφορές που θα του έφερναν έσοδα στα ταμεία, αλλά όπως τα «ζύγιασε», αποφάσισε να ποντάρει στους τρεις στυλοβάτες. Όπως αναφέρει το SporTime, ο Ολυμπιακός αρνήθηκε και για τους τρεις 40 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα έμεινε και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Οι προσφορές που έπεσαν στο κενό

Για τον πρώτο ήταν μεγάλη η επιμονή της Μπενφίκα. Αλλά ο Ολυμπιακός, κάποια στιγμή, έφτανε να ζητάει ποσά πάνω από 16 εκατ. ευρώ. Η τελευταία προσφορά των Πορτογάλων ήταν στα 10 εκατ. ευρώ, συν δύο παίκτες δανεικούς και πληρωμένους. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έδειξαν πρόθυμοι να το συζητήσουν και αύξησαν τις απαιτήσεις τους.

Ο Μαντί Καμαρά είχε πρόταση από Ιταλία μεριά. Αρχικά ήταν στα 15 εκατ. ευρώ, ενώ σενάριο ήθελε να υπήρξε και προσφορά στα 20 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός και πάλι έδειξε την άρνηση του. Γιατί γνωρίζει πως με την εξέλιξη που έχει ο μέσος από την Γουϊνέα, μπορεί να φέρει τα διπλά.

Για τον Ζοσέ Σα η σοβαρή προσφορά είχε έρθει από την Ρεν. Κοντά στα 10 εκατ. ευρώ με τα μπόνους. Η ρήτρα του όμως είναι στα 13 εκατ. ευρώ και αυτή ζητούσαν οι Πειραιώτες. Τελικά και ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έμεινε στο Λιμάνι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να μείνουν οι παίκτες

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ασκήσει βέτο για τους Σεμέδο, Καμαρά. Φυσικά ήταν αρνητικός και στο θέμα του Σα. Αλλά εκεί υπήρχαν έτοιμες λύσεις.  Οι νταμπλούχοι Ελλάδας βγήκαν πιο ενισχυμένοι από ποτέ. Δεν έχασαν πολλά αστέρια τους. Αντίθετα έκαναν καλές μεταγραφικές κινήσεις.

Πλέον διαθέτουν ένα εξαιρετικό ρόστερ. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να αποτελεί την εγγύηση πως θα γίνει δουλειά, όλοι περιμένουν την ευρωπαϊκή καταξίωση. Τις νύχτες που θα κάνουν όλους να πανηγυρίσουν. Ο στόχος για μια σούπερ πορεία στην Ευρώπη πλέον δεν θα μείνει στα λόγια, καθώς όπως έχει πει ο Πέδρο Μαρτίνς αυτό θα είναι το πλάνο με βάση το οποίο θα δουλέψει ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments