Lifestyle

Σελίν Ντιόν Instagram: Σχεδόν αγνώριστη η τραγουδίστρια με σγουρά μαλλιά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Σελίν Ντιόν Instagram: Σχεδόν αγνώριστη η τραγουδίστρια με σγουρά μαλλιά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ
Σελίν Ντιόν Instagram: Δείτε την 52χρονη σταρ με ένα εντελώς διαφορετικό look.

Η Σελίν Ντιόν είναι Καναδή τραγουδίστρια και ενίοτε στιχουργός της γαλλόφωνης και αγγλόφωνης ποπ, έχοντας συμμετάσχει επίσης, ως ηθοποιός σε κινηματογραφικές ταινίες ενώ είναι μια από τις πιο εμπορικές γυναίκες τραγουδίστριες όλων των εποχών, με πωλήσεις που ξεπερνούν τους 200.000.000 δίσκους παγκοσμίως.

Έχει ηχογραφήσει διεθνείς επιτυχίες, μεταξύ των οποίων είναι το «My Ηeart Will Go On», το «The Power of Love», το «It’s All Coming Back to Me Now», το «Because You Loved Me», το «Think Twice» και το «I’m Your Angel». Γεννημένη στο Σαρλμάν, ένα προάστιο του Μόντρεαλ, και όντας το μικρότερο από τα δεκατέσσερα παιδιά φτωχής οικογένειας Γαλλοκαναδών, εντυπωσιάζει στις εμφανίσεις της καθώς έχει ξεπεράσει τα 50 χρόνια.

Όμως, παραμένει μια κούκλα και η νεανική της εμφάνιση ενθουσιάζει τόσο τους θαυμαστές σε όλον τον κόσμο όσο και τους εκατομμύρια followers της στα social media ενώ το σίγουρο είναι πως το σώμα της… ζηλεύουν πολλές γυναίκες, ακόμα και νεαρές, ίσως μικρότερες και από 30 ετών. Πρόκειται για μια από τις πλέον αναγνωρισμένες σούπερ σταρ στην ιστορία της ποπ μουσικής. Έχει κατακτήσει πολλά βραβεία ήδη από την ηλικία των 18 ετών, κυριαρχώντας στα pop charts της δεκαετίας του 1990 και έχοντας πουλήσει σχεδόν 250 εκατομμύρια άλμπουμ κατά τη διάρκεια της 35χρονης καριέρας της.

Και όπως φαίνεται από το σχετικό βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στον Instagam, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σταματούν ποτέ για εκείνη. Πριν από κάτι μήνες άλλωστε, κυκλοφόρησε το άλμπουμ της, «Courage», γύρω στα έξι με εφτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της δίσκου ενώ είχε ήδη ξεκινήσει την ομώνυμη περιοδεία από τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά η πανδημία του κορωνοϊού την ώθησε στην αλλαγή σχεδίου.

Στο στούντιο βρίσκεται η Σελίν Ντιόν με τους συνεργάτες της και δεν ήταν λίγοι οι διαδικτυακοί της φίλοι που στάθηκαν στην εικόνα της, δηλώνοντας εντυπωσιασμένοι από το παραπάνω βίντεο με τη γνωστή τραγουδίστρια να είναι εντελώς διαφορετική από τις εμφανίσεις που μας έχει συνηθίσει επί σκηνής. Φορώντας casual ρούχα, με ατημέλητα σγουρά μαλλιά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η τραγουδίστρια στα 52 της μοιάζει με κοριτσάκι και τόσο τα likes από τους θαυμαστές της όσο και τα σχόλια «έπεσαν» βροχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments