Ελλάδα

Άρης Πορτοσάλτε: Επίθεση με τρικάκια στο σπίτι του δημοσιογράφου

Άρης Πορτοσάλτε: Επίθεση με τρικάκια στο σπίτι του δημοσιογράφου
Άρης Πορτοσάλτε: Κουκουλοφόροι έγραψαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια στο σπίτι του.

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε, το βράδυ του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου, στο σπίτι του ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε. Οι δράστες έγραψαν συνθήματα στους τοίχους της πολυκατοικίας και επίσης πέταξαν τρικάκια στον χώρο της εισόδου. Το γεγονός γνωστοποίησε ο  ίδιος ο Άρης Πορτοσάλτε με ανάρτησή του στο twitter.  “Η επί ημέρες στοχοποίηση μου από “Αυγή” Κ “Εφ.Συν” έπιασε τόπο: Νυχτερινή επιδρομή στο σπίτι μου! Ο φασισμός επιτίθεται” έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του:

Καταδίκασε το γεγονός ο Πέτσας:

Το γεγονός καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος έγραψε στο twitter: «Η αποψινή επίθεση στο σπίτι του @ArisPortosalte είναι επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης αλλά και στην οικογενειακή εστία. Την καταδικάζουμε. Καμία ενέργεια που επιχειρεί να φιμώσει και να τρομοκρατήσει δεν έχει θέση στη Δημοκρατία μας».

Ανάλογη ανάρτηση έκανε και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σημείωσε: «Ο Άρης Πορτοσάλτε εδώ και χρόνια δέχεται στο σπίτι του, συνεχώς επιθέσεις από τους «λεβέντες» της Άκρας Αριστεράς διότι δεν συμφωνούν με όσα λέει. Κανένας από την Αριστερά δεν έχει βγει να υπερασπιστεί το δικαίωμα του να λέει ό,τι αυτός νομίζει και να καταδικάσει. Μαζί σου Άρη!.

Υπενθυμίζεται πως τον Φεβρουάριο ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είχε δεχτεί ξανά επίθεση στο σπίτι του. Εκείνη τη φορά από τον Ρουβίκωνα.

Η αναρχική συλλογικότητα είχε γράψει συνθήματα στους τοίχους και είχε αναλάβει την ευθύνη με ανακοίνωσή της. Μετάξύ άλλων ανέφερε σε αυτή: Ο Άρης Πορτοσάλτε αυτοπροσδιορίζεται ως δημοσιογράφος, είναι διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ και μέλος του ΔΣ του επιχειρηματικού ομίλου Αλαφούζου. Έχει εκλεκτούς φίλους και γερές πλάτες: Προσκαλεί στο στούντιο της εκπομπής του τους αρχιφασίστες Γεωργιάδη και Πλεύρη για κουβεντούλα, παίρνει συνεντεύξεις από όλο τον ακροδεξιό εσμό της ΝΔ και συμμετέχει ενεργά στον μηχανισμό προπαγάνδας της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Προσυπέγραψε τη δήλωση Γεωργιάδη περί Novartis ότι το θέμα δεν είναι οι μίζες σε γιατρούς και πολιτικούς αλλά το ότι η Novartis σώζει ζωές και τα διαφημιστικά σποτ της φαρμακοβιομηχανίας έπαιζαν συνεχόμενα κατά τη διάρκεια των ραδιοφωνικών εκπομπών του. Μετά την κρατική δολοφονία Γρηγορόπουλου δήλωσε ότι σωστά έπραξαν οι Κορκονέας- Σαραλιώτης που επέστρεψαν στο σημείο και ότι «δεν είναι υποχρεωμένοι οι αστυνομικοί να ανέχονται την λεκτική βία». Για τον Χρυσαυγίτη δολοφόνο του Φύσσα δήλωσε ότι «αριστερό παιδί, ήταν ο δράστης», εννοώντας τον Ρουπακιά, ενισχύοντας την θεωρία των δύο άκρων και ρίχνοντας την ευθύνη γενικά και αόριστα στην κοινωνία που αλλοτριώνεται. Απευθυνόμενος στον ναζί βουλευτή Κασιδιάρη και την χρυσή αυγή, τον προέτρεψε στοργικά «να βρείτε έναν τρόπο να μη σας πιάνουν στο στόμα τους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments