Αθλητισμός

Γκουστάβο Πογιέτ Παναθηναϊκός: Παίζει για τους “πράσινους” ο Ουρουγουανός

Γκουστάβο Πογιέτ Παναθηναϊκός: Παίζει για τους “πράσινους” ο Ουρουγουανός
Γκουστάβο Πογιέτ Παναθηναϊκός: Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ είναι μια επιλογή που εξετάζει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Πριν λίγους μήνες ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε την απόφαση να δώσει τα κλειδιά της ομάδας στον Τσάβι Ρόκα. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής είχε μεγάλη επιροή στις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα. Ο Ρόκα ήταν αυτός που επέλεξε και τον Ντάνι Πογιάτος για τη θέση του προπονητή. Ο νεαρός τεχνικός πήρε τη θέση του Γιώργου Δώνη μετά τη ρήξη του Έλληνα κόουτς με τη διοίκηση. Η παρουσία του πρώην τεχνικού της ακαδημίας της Ρεάλ Μαδρίτης στη χώρα μας αποδείχθηκε σύντομο.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στο γήπεδο δεν είναι καθόλου καλή κάτι που αποτειπώνεται στη βαθμολογία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι “πράσινοι” δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Η διακοπή για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων έδωσαν τον χρόνο στον Γιάννη Αλαφούζο να πάρει αποφάσεις. Ανάμεσα σε αυτές ήταν να απομακρύνει άμεσα τους Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος.

Υποψήφιος για τον Παναθηναϊκό ο Πογιέτ

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έχει αναλάβει προσωπικά την επιλογή του επόμενου τεχνικού του συλλόγου. Η ενεργοποίηση του φάνηκε και από την απόκτηση του Μαουρίσιο που αποτέλεσε δική του επιλογή. Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν κάποια ονόματα που παίζουν έντονα για την επόμενη μέρα των “πράσινων”. Ανάμεσα τους βρίσκεται αυτό του Γκουστάβο Πογιέτ που έχει εργαστεί στο παρελθόν στην ΑΕΚ.

Ο Ουρουγουανός δεν έχει ομάδα μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του από την Μπορντό, ενώ έχει περάσει από τους πάγκους των Σάντερλαντ, Μπράιτον, Μπέτις και Σανγκάι Σενχούα. Στην παρουσία του στην ΑΕΚ είχε καταφέρει να μεταμορφώσει προς το καλύτερο την Ένωση παίρνοντας μεγάλες νίκες στα ντέρμπι, ενώ του πιστώνεται μεγάλο μερίδιο για την κατάκτηση του Κυπέλλου εκείνη τη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε έρθει σε ρήξη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Επίσης το όνομα του έπαιξε για την ΑΕΚ πριν λίγους μήνες όταν αποχώρησε ο Μιγκέλ Καρντόσο. Κάτι που επίσης πρέπει να τονίσουμε ότι παρά το γεγονός ότι έμεινε για μεγάλο διάστημα χωρίς ομάδα, δεν είναι διατεθειμένος να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments