Αθλητισμός

Κάρολ Σφιντέρσκι: Τον ήθελαν μεγάλες ομάδες του εξωτερικού

Κάρολ Σφιντέρσκι: Τον ήθελαν μεγάλες ομάδες του εξωτερικού
Κάρολ Σφιντέρσκι: Δεν είναι το μόνο όνομα που ακούστηκε για ομάδες του εξωτερικού, αλλά σίγουρα είναι από τα δυνατά χαρτιά που ο ΠΑΟΚ επέλεξε να κρατήσει στην ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ κολύμπησε στην μεταγραφική περίοδο, έδωσε και πήρε, αλλά αποφάσισε να κρατήσει αυτούς που θεωρεί τα δυνατά του χαρτιά, ακόμα κι αν το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο από σημαντικούς ομίλους του εξωτερικού. Πριν λίγο καρό έγινε γνωστό πως ο Δικέφαλος του Βορά απέρριψε την πρόταση της Πόρτο για τον Γιαννούλη.

Όπως παραδέχθηκαν πριν λίγες μέρες στελέχη της ΠΑΕ, η συγκεκριμένη δεν ήταν και η μόνη πρόταση και μάλιστα επιβεβαίωναν ότι υπήρξε κρούση και για τον Σφιντέρσκι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που επικαλείται το Metrosport.gr, για τον Πολωνό στράικερ έδειξε ενδιαφέρον ομάδα που συμμετέχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Όχι της πρώτης γραμμής δυναμικότητας, αλλά σε κάθε περίπτωση μία ομάδα μεγάλης δυναμικότητας. Το ποσό που πρόσφερε στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, κυμαινόταν περίπου στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Η άρνηση για τον Γιαννούλη

Η πορτογαλική ομάδα, σύμφωνα με τα μέσα της χώρας, έκανε πρόταση στον «δικέφαλο» του Βορρά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Όπως αναφέρει η «record», η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο μετά την φυγή του Άλεξ Τέγιες για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έψαχνε απεγνωσμένα για αριστερό μπακ, με τον Έλληνα αμυντικό να είναι μία από τις βασικές επιλογές των «δράκων» για αντικατάσταση.

Ωστόσο, όπως τονίζει το δημοσίευμα ο ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά στην προσφορά των Πορτογάλων, οι οποίοι έχουν τις καλύτερες εντυπώσεις από την εμφάνισή του στο παιχνίδι με την Μπενφίκα. Η Πόρτο βεβαίως δεν ήταν ο μόνος ευρωπαϊκός σύλλογος που ήθελε να εντάξει στο ρόστερ της τον Γιαννούλη. Ο νεαρός αμυντικός ήταν το πρώτο όνομα στη λίστα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι για τη θέση του αναπληρωματικού του Ρόμπιν Γκόζενς στο αριστερό άκρο της άμυνας της Αταλάντα. Ωστόσο, το ποσό που ζητούσε του ΠΑΟΚ ξεπερνούσε αυτό που οι Ιταλοί ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν. Έτσι, η περίπτωση δεν προχώρησε. svg%3E

Σε πρόσφατη δήλωση του, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε, έκανε σαφείς τις προθέσεις του «δικεφάλου» για τον Δημήτρη Γιαννούλη:

«Είναι αλήθεια ότι αρκετά ευρωπαϊκά clubs δείχνουν υψηλό ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη. Εκτιμούμε τις προσφορές, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ενδιαφερόμαστε να αφήσουμε τον ποδοσφαιριστή, πριν από μια τόσο ιστορική πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Ο Γιαννούλης έχει διαρκή πρόοδο με τη σκληρή του δουλειά και τον επαγγελματισμό του και είμαστε χαρούμενοι που του δίνουμε όλα τα εφόδια να αναπτυχθεί και να λάμψει πριν τελικά το μομέντουμ και οι προϋποθέσεις να είναι τα ιδανικά και για εκείνον και για τον ΠΑΟΚ για να κάνει το επόμενό του βήμα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments