Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [13/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [13/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [13/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [13/10/20].

Κριός

Μπορεί να έχεις αντίθετες ιδέες απ’ το ταίρι σου, σχετικά με μια κοινή στρατηγική. Όμως το πνεύμα της συνεργασίας, πρέπει να διατηρηθεί ανέπαφο ανάμεσά σας. Η αντιμετώπιση των προκλήσεων ή των αντιφάσεων μπορεί να βοηθήσει στον προσδιορισμό του κοινού εδάφους που προσφέρεται. Η αποδοχή πως κι οι δυο θέλετε το ίδιο πράγμα, αλλά με διαφορετικό τρόπο… ή για διαφορετικούς λόγους, μπορεί να είναι και ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. 

Ταύρος

Έχεις τη δύναμη να μετατρέψεις κάτι αδιάφορο σε κάτι εντυπωσιακό. Αν γνωρίζεις ότι έχει δοθεί υπερβολική εστίαση σε πράγματα που εμποδίζουν την παθιασμένη σου έμπνευση, τότε θα ενταθεί η επιθυμία σου να ρισκάρεις, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Ξέρεις πως οι ερωτικοί σου στόχοι δεν θα πραγματοποιηθούν μόνοι τους! Μια ευχάριστη αλλαγή στην ερωτική σου ζωή, προέρχεται από το συνδυασμό της θετικότητας με την παραγωγικότητα, τώρα.

Δίδυμοι

Παρόλο που έχεις πολλές ιδέες σχετικά με το πώς να τραβήξεις την προσοχή κάποιου, προσπαθήστε να μην ξεπεράσεις τα όρια. Η μετατροπή μιας ρομαντικής φαντασίωσης σε κάτι πραγματικό, απαιτεί άφθονη δημιουργική ενέργεια. Αν τα εξισορροπήσεις με ειλικρίνεια, δε θα αφήσεις αμφιβολία στο άτομο που σε ενδιαφέρει, πως η καρδιά σου υποστηρίζει αυτό που προσπαθείς να κάνεις τώρα. 

Καρκίνος

Οποιαδήποτε μπερδεμένη ενέργεια μπορεί να αξιοποιηθεί παραγωγικά ή ευχάριστα τώρα. Το κλειδί όμως για να δημιουργηθεί αρμονία στη σχέση σου, είναι να δώσεις στον αγαπημένο σου τον χώρο που χρειάζεται για να εκφραστεί ανοιχτά και αυθεντικά. Μη θεωρείς πως η ανάγκη ν’ ακούς με ανοιχτό μυαλό και καρδιά, θα δημιουργήσει περισσότερες ανισορροπίες μεταξύ σας. Αν είσαι διακριτική και συνεργάσιμη, θα δεις σύντομα τα ευχάριστα αποτελέσματα.

Λέων

Αυτή είναι σίγουρα μια από εκείνες τις στιγμές, που οι εγκάρδιες χειρονομίες μπορούν να μιλήσουν πολύ πιο δυνατά από τα λόγια. Ακόμα κι αν επιλέξεις να μιλήσεις πιο ανοιχτά στον εραστή σου, θα διαπιστώσεις πως τα λόγια σου, δεν μπορούν να αποδώσουν με ακρίβεια, όσα σκέφτεσαι και νιώθεις γι’ αυτόν. Γι’ αυτό, αντί να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου…..δώσε του να καταλάβει με τις πράξεις σου. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τονίσεις ένα παθιασμένο σημείο τώρα. 

Παρθένος

Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις πως θα μπορούσες να υπερβάλεις στα ερωτικά σου, η υπερβολή που δείχνεις σε άλλους τομείς της ζωής σου, ίσως χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή. Επειδή θέλεις να αισθάνεσαι συναισθηματικά ικανοποιημένη μπορεί να λειτουργήσεις με υπερβολή και να μετανιώσεις αργότερα Δεν χρειάζεται να περιορίσεις τον παθιασμένο ενθουσιασμό σου. Απλά πρόσεξε πού και πόσο έντονα τον εφαρμόζεις. 

Ζυγός

Η ενέργεια που μεταφέρεις στη σχέση σου, θα θεωρηθεί έντονη από το εραστή σου. Ακόμη κι αν σου ζητηθεί να περιορίσεις τις προσπάθειες και τον ενθουσιασμό σου, πιθανόν να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που πιστεύεις πως είναι καλύτερο. Αυτό που δεν γνωρίζεις, είναι πως δεν υπάρχει τίποτα εγωιστικό στη φροντίδα και στην προστασία που προσφέρεις. Μπορεί να είναι το μόνο, που πρέπει να υπενθυμίσεις στο ταίρι σου. 

Σκορπιός

Παρά τους ξεκάθαρους λόγους που έχεις για να νιώθεις αισιόδοξη με τα ερωτικά σου, θα δημιουργήσεις ένα σκοτεινό σύννεφο στη σχέση σου, εξαιτίας μιας παρατεταμένης δυσαρέσκειας. Αν πιστεύεις πως αυτό μπορεί να λυθεί με μια ειλικρινή συζήτηση μεταξύ σας, τότε άφησε τα παθιασμένα συναισθήματά σου, να υποστηρίξουν τα λόγια σου. Τα θετικά αποτελέσματα, απαιτούν να προσπαθήσεις περισσότερο. 

Τοξότης

Οι βελτιώσεις στη σχέση σου, απαιτούν να δείξεις περισσότερη φιλοδοξία στους παθιασμένους στόχους σου ή στα όνειρά σου. Προσπάθησε να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου και πάψε να παίζεις «εκ του ασφαλούς». Ένα τολμηρό βήμα μπορεί να μετατρέψει το όραμα μιας σέξι περιπέτειας, σε κάτι πραγματικό. Επέλεξε λοιπόν την κατάλληλη στιγμή…. και προχώρησε με αυτοπεποίθηση. 

Αιγόκερως

Οι μισοτελειωμένες συζητήσεις, θα σε αφήσουν με περισσότερες ερωτήσεις. Προσπάθησε να διευκρινίσεις μη επεξεργασμένα ζητήματα που εμποδίζουν την πρόοδο στη σχέση σου, εδώ και καιρό. Τώρα, απαιτείται αμφίδρομη αλληλεπίδραση και η ισορροπία στις ανταλλαγές μεταξύ σας. Αυτός είναι ο τρόπος για να συμπληρώσεις τυχόν κενά και να προχωρήσεις με ηρεμία. 

Υδροχόος

Η συναισθηματική σου θεραπεία, εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα. Η αντιμετώπιση μάλιστα αυτού του προβλήματος, μπορεί να έχει ισχυρά θετικές επιπτώσεις. Δεν πρέπει πλέον να αγνοείς τους φόβους σου και τα τρωτά σου σημεία. Φαίνεται πως το ταίρι σου είναι πρόθυμο να σε βοηθήσει για να ηρεμήσεις και να καθησυχάσεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να αφήσεις τον αληθινό σου εαυτό να λάμψει με ειλικρίνεια κι αυθεντικότητα! 

Ιχθύες

Θα ενταθεί αυτό το διάστημα, μια επιθυμία σου να ανατρέξεις στο παρελθόν της σχέσης σου. Όμως αν εστιάσεις στα άλυτα ζητήματα, τότε δε θα μπορέσεις να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν τώρα. Μην κουβαλάς τις συναισθηματικές σου αποσκευές. Προσπάθησε να αποκτήσεις μια πιο φρέσκια και ακριβή προοπτική, ώστε να μπορέσεις να εκφράσεις και να εφαρμόσεις τις παθιασμένες σου προσπάθειες, τώρα! 

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments