Διεθνή

Μελάνια Τραμπ: Ο γιος μου διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό

Μελάνια Τραμπ: Ο γιος μου διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό
Μελάνια Τραμπ: Για πρώτη φορά η Μελάνια Τραμπ αφηγείται πώς έζησε με τον κορωνοϊό, αποκαλύπτοντας πως ασθένησε και ο γιος της, Μπάρον Τραμπ.

Μετά τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και την σύζυγό του, Μελάνια, γίνεται γνωστό πως θετικός στον κορωνοϊό είναι και ο γιος τους, Μπάρον Τραμπ. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Μελάνια Τραμπ, η οποία με επίσημη ανακοίνωσή της ενημερώνει τον αμερικανικό λαό πως ο 14χρονος γιος που έχει κάνει με τον Αμερικανό Πρόεδρο, διαγνώσθηκε θετικός στον φονικό ιό με την δεύτερη.

Να θυμίσουμε εδώ πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ όχι μόνο χλεύαζε τον κορωνοϊό, αλλά αφότου τελικά «κόλλησε», αποφάσισε να κάνει την περιπέτειά του αυτή «όχημα» ώστε να κερδίσει… προεκλογικούς πόντους, αφού η μάχη του με τον Τζο Μπάιντεν για το Οβάλ Γραφείο απέχει μόλις λίγες μέρες (σ.σ. στις 3 Νοεμβρίου του 2020 οι αμερικανικές εκλογές).

Η ανακοίνωση της Μελάνια Τραμπ

«Ήταν πριν δύο εβδομάδες, όταν πήρα τα αποτελέσματα της διάγνωσης που είχαν πάρει ήδη τόσοι πολλοί Αμερικανοί στην χώρα και σε όλο τον κόσμο – Ήμουν θετική στον κορωνοϊό. Για να γίνουν χειρότερα τα πράγματα, ο σύζυγός μου και επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων, έλαβε τα ίδια αποτελέσματα.

Όπως είναι φυσικό, ο νους μου πήγε κατευθείαν στον γιο μας. Προς μεγάλη μας ανακούφιση, το αποτέλεσμά του ήταν αρνητικό, αλλά και πάλι, όπως τόσοι πολλοί γονείς σκέφτηκαν τους τελευταίους μήνες, δεν μπορούσα παρά να σκεφτώ “και τι γίνεται αύριο ή την επόμενη μέρα; Ο φόβος μου επαληθεύτηκε όταν έκανε ξανά τεστ και βγήκε θετικό. Ευτυχώς είναι ένας δυνατός έφηβος και δεν είχε καθόλου συμπτώματα. Από μία άποψη ήμουν χαρούμενη που και οι τρεις μας το περάσαμε αυτό την ίδια περίοδο και φροντίζαμε ο ένας τον άλλον, περνώντας χρόνοι μαζί. Από τότε, τα αποτελέσματά του (σ.σ. του Μπάρον Τραμπ) βγαίνουν αρνητικά».

Μάλιστα, η Μελάνια Τραμπ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την υποστήριξη και στέλνει ένα μήνυμα στους Αμερικανούς πολίτες.

«Θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι αναγνωρίζω πόσο τυχερή είναι η οικογένειά μου που έλαβε τέτοια φροντίδα. Αν είστε άρρωστος ή εάν έχετε κάποιον αγαπημένο που είναι άρρωστος -σας σκέφτομαι και θα είμαι σκέφτομαι κάθε μέρα-. Προσεύχομαι για τη χώρα μας και προσεύχομαι για όλους όσους αντιμετωπίζουν την COVID-19 και άλλες ασθένειες ή προκλήσεις», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται πως ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι αυτός και η σύζυγός του είχαν διαγνωστεί με κορονοϊό στις 2 Οκτωβρίου, λέγοντας ότι θα απομονωθούν. Στη συνέχεια εισήχθη στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed, όπου έλαβε πειραματική θεραπεία ενός κοκτέιλ αντισωμάτων το οποίο αργότερα επαίνεσε, σχολιάζοντας την ταχεία ανάρρωσή του. Ο Τραμπ στη συνέχεια υποσχέθηκε να κάνει τη θεραπεία που έλαβε, προσβάσιμη σε όποιον είχε μολυνθεί με τον νέο ιό. Επί του παρόντος ισχυρίστηκε ότι αισθάνεται «υπέροχα» και είναι έτοιμος να συνεχίσει την προεκλογική του εκστρατεία στο πλαίσιο των αμερικανικών εκλογών στις αρχές Νοέμβρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments