Αθλητισμός

Βίλας Μπόας Μαρσέιγ: Πιέζεται ο Πορτογάλος τεχνικός στη Μασσαλία

Βίλας Μπόας Μαρσέιγ: Πιέζεται ο Πορτογάλος τεχνικός στη Μασσαλία
Βίλας Μπόας Μαρσέιγ: Δεν είναι ευχάριστα τα πράγματα για τον Πορτογάλο τεχνικό στη Μασσαλία, λίγες μέρες πριν τη σύγκρουση με τον Ολυμπιακό για το Champions League.

Συνεχίζει να είναι άσχημη η εσωτερική κατάσταση στη Μαρσέιγ λίγες μέρες πριν τη σύγκρουσή της με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League. Ο Αντρέ Βίλας Μπόας επιβεβαίωσε με την στάση του απέναντι στους δημοσιογράφους την προβληματική κατάσταση στην ομάδα, ενώ και ο ίδιος νιώθει πίεση για αποτελέσματα.

Την ερχόμενη Τετάρτη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μαρσέιγ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σίγουρα μπορεί να επωφεληθεί από αυτή την κατάσταση που φαίνεται να είναι σε οριακό επίπεδο.

Όπως αναφέρει το Φως,ότι γίνεται στη Μαρσέιγ θυμίζει ένα χάος. Τα αποδυτήρια μοιάζουν με καζάνι που βράζει, ενώ ο Τύπος ασκεί σκληρή κριτική στην ομάδα για το άσχημο ξεκίνημα που έχει κάνει στο πρωτάθλημα. Μετά από εκείνο το διπλό κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, η ομάδα της Μασσαλίας δεν έχει κάνει άλλη νίκη. Το Σάββατο η Ολιμπίκ αντιμετωπίζει την Μπορντό για το γαλλικό πρωτάθλημα, όμως, η πίεση που δέχεται η ομάδα. Στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με την Μπορντό, οι δημοσιογράφοι πίεσαν τον Βίλας Μπόας και του ζήτησαν εξηγήσεις γιατί η ομάδα του δεν αποδίδει καλά στο πρωτάθλημα.

Ενοχλήθηκε από τις ερωτήσεις

Ο ίδιος έδειξε να ενοχλείται από τις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου και επί της ουσίας επιβεβαίωσε την πίεση στην οποία βρίσκεται. «Κάναμε μία μεγάλη νίκησε στο Παρίσι, αλλά επιλέξατε να με ρωτήσετε για το χειρότερο. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε το επίπεδο για να μπορούμε να νικήσουμε στο Βελοντρόμ. Δεν χρειάζεται όλη την ώρα να επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα. Δεν χρειάζεται να μου κάνετε αυτές τις ερωτήσεις για να μάθω ότι η ομάδα παίζει άσχημα και ότι είναι δική μου ευθύνη. Είναι δικό μου λάθος, δεν χρειάζεται να με ρωτάς αυτά τα πράγματα όλη την ώρα. Μπορώ μόνο να δουλέψω», είπε ο Βίλας Μπόας.

Στη συνέχεια τόνισε τι θα πρέπει να έχει η ομάδα του για να αλλάξει την εικόνα της. «Ζητάμε ισορροπία στο παιχνίδι μας, καλύτερη άμυνα και να έχουμε καλύτερες αντιδράσεις όταν χάνουμε τη μπάλα. Είναι ομαδικό παιχνίδι και πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Αυτή είναι η πραγματικότητα δεν χρειάζεται να το υπενθυμίζω συνέχεια», ανέφερε ο Βίλας Μπόας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments