Διεθνή

Σε τραγική κατάσταση η Sinead O’Connor

Σε τραγική κατάσταση η Sinead O’Connor
Sinead O’Connor σήμερα: Η Ιρλανδή τραγουδίστρια ζητά βοήθεια μέσω των αναρτήσεών της στα social media.

Η Sinead O’Connor προέβη σε μια σειρά ανησυχητικών αναρτήσεων στα social media και πιο συγκεκριμένα, στο Twitter ικέτευσε τους ακολούθους της για βοήθεια, καθώς η διαταραχή της την εμποδίζει από την κατανάλωση τροφής με αποτέλεσμα να λιμοκτονεί.

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή τη δεκαετία του 1980 με το άλμπουμ της «The Lion and the Cobra» έχει αγοραφοβία και φοβάται πολύ να βγει από το σπίτι της, ώστε να αγοράσει φαγητό. Και όπως είναι φυσικό, πρόκειται για μια πολύ δύσκολη και απαιτητική κατάσταση για τη Sinead O’Connor, η οποία καλείται να την αντιμετωπίσει και ικετεύει τους θαυμαστές της στο Twitter για βοήθεια.

Οι ανησυχητικές αναρτήσεις της στο Twitter

Η άλλοτε διάσημη ερμηνεύτρια, η οποία πήρε το όνομα Shuhanda Sadaqat, όταν ασπάστηκε το Ισλάμ, αποκάλυψε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ότι η διαταραχή άγχους της έχει προκαλέσει «λιμοκτονία» καθώς φοβάται πολύ να φύγει από το σπίτι της, ώστε να αγοράσει φαγητό. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Ζω κρυφά με μια φυσική παράλυση, τραύμα που σχετίζεται με χαμηλή αυτοεκτίμηση και τα τελευταία χρόνια και μήνες και εβδομάδες δεν τρώω γιατί με έκανε τόσο αγοραφοβική που δεν μπορώ να πάω στα καταστήματα. Και πεθαίνω της πείνας».

Και προσέθεσε ότι δεν είναι σε θέση να λάβει το φαγητό στο σπίτι. «Αυτή τη στιγμή ζω σε ένα πολύ απομακρυσμένο μέρος της χώρας, οπότε το delivery φαγητού ή ειδών παντοπωλείου στο σπίτι δεν είναι επιλογή. Για αυτό ρωτάω εάν κάποιος γνωρίζει για υπηρεσίες γευμάτων για άτομα με διαταραγμένη ψυχική υγεία που η ικανότητα αυτοεξυπηρέτησής τους είναι μειωμένη».

«Θα έτρωγα το γ@@@@@νο πόδι του Αμνού του Θεού», έγραψε σε τρίτη ανάρτηση στο Τwitter ενώ αργότερα αποκάλυψε στους θαυμαστές της ότι είχε βρει μια υπηρεσία για να της προσφέρει φαγητό: «Όλα καλά τώρα. Βρέθηκε υπηρεσία παράδοσης γεύματος. Είμαι χαρούμενη». Υπενθυμίζεται ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα η Sinead O’Connor έχει χρησιμοποιήσει τα social media προκειμένου να μιλήσει για τα ζητήματα ψυχικής υγείας που την απασχολούν και την ταλαιπωρούν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments