Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [20/10/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [20/10/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [20/10/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [20/10/20].

Κριός

Θα βρείτε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την σημερινή μέρα, με περισσότερους τρόπους από έναν. Υπάρχει μια νικητήρια αίσθηση στην ατμόσφαιρα. Κάποιος που προσπαθούσατε να γνωρίσετε, βρίσκει το θάρρος να σας πει πώς αισθάνεται για εσάς. Αυτή είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!

Ταύρος 

Επιτέλους έχετε την ευκαιρία να τραβήξετε την προσοχή κάποιου στο γραφείο, που πιστεύατε ότι σας έπεφτε πολύς. Αυτή τη φορά βρίσκετε το θάρρος να κάνετε κάτι παραπάνω από το να του κλείσετε το μάτι. Του κάνετε ένα κομπλιμέντο και του ζητάτε να βγείτε ραντεβού. Πώς μπορεί να αρνηθεί;

Δίδυμοι

Εάν εσείς και ο/η σύντροφός σας διαφωνείτε τον τελευταίο καιρό, να ξέρετε ότι η κατάσταση θα χειροτερέψει. Δεν είναι καλό να κρατάτε πράγματα μέσα σας για αυτό χρησιμοποιήστε την ενέργεια της μέρας για να διευθετήσετε τι πραγματικά συμβαίνει και να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση.

Καρκίνος

Η ενέργεια της μέρας δρα καταλυτικά, ώστε επιτέλους να ξεκινήσει μια σχέση με κάποιον/α που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Η συνήθεια να προσποιείστε ότι ενδιαφέρεστε για όλους, εκτός από αυτόν/ή που σας ενδιαφέρει, τελικά σταματά. Ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι τρέφετε έντονα συναισθήματα για αυτόν/αυτήν.

Λέων 

Εάν ο/η σύντροφός σας συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδί, να ξέρετε ότι φταίει η ενέργεια της μέρας. Παρόλο που μπορεί να μην φαίνεται πολύ ευχάριστο, μην ανησυχείτε, δεν θα διαρκέσει για πολύ. Μέχρι το βράδυ η κατάσταση θα είναι πιο ήρεμη.

Παρθένος

Σήμερα πρέπει να παραμείνετε χαλαροί και ήρεμοι… Ακόμη και αν αυτό που πραγματικά θέλετε, είναι να μιλήσετε και να πείτε πώς αισθάνεστε. Εάν είστε αναστατωμένοι με τον/την αγαπημένο/η σας, πρέπει να προσεγγίσετε το θέμα χαλαρά καθώς υπάρχει η πιθανότητα διαφωνίας. Ούτως ή άλλως, σε μερικές ώρες θα ξεχάσετε για ποιο πράγμα μαλώνατε.

Ζυγός 

Ο έρωτας είναι ζωηρός και ξεκάθαρος και δεν έχετε χρόνο για χάσιμο. Το πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι θέλετε να καταλάβετε τι παίζει με κάποιον/α που θέλετε να προσεγγίσετε και δεν είστε διατεθειμένοι να περιμένετε άλλο. Ωστόσο, εάν φανείτε υπερβολικά ανυπόμονοι, μπορεί να τον/την τρομάξετε και να μην μάθετε ποτέ.

Σκορπιός

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να χρειαστεί να επεξεργαστείτε λεπτομερώς πώς θα προσεγγίσετε ένα εγχείρημα που έχετε αποφασίσει να αναλάβετε. Και οι δύο θα πρέπει να έχετε σταθερά τα πόδια σας στο έδαφος και να μην πετάνε τα μυαλά σας στον αέρα, αν θέλετε να έχετε θετικά αποτελέσματα.

Τοξότης 

Αισθάνεστε κάπως ευέξαπτοι σήμερα. Μια συγκεκριμένη ιδέα έχει καρφωθεί στο μυαλό σας αλλά ο/η σύντροφός σας δεν μοιράζεται τον ίδιο ενθουσιασμό. Η δυσαρέσκεια μπορεί να σας κάνει επικριτικούς. Ωστόσο, αυτή η διάθεση δεν θα διαρκέσει για πολύ ακόμη.

Αιγόκερως

Προσέξτε να μην αναστατώσετε τους γύρω σας με διαμαρτυρίες και επικρίσεις. Η ενέργεια της μέρας δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα. Προσπαθήστε να μην ρίχνετε περισσότερο λάδι στη φωτιά. Θα ήταν καλύτερα αν επικεντρώνατε την ενέργειά σας για να κάνετε κάτι που συνήθως δεν σας αρέσει, παρά να θέσετε σε κίνδυνο τη σχέση σας.

Υδροχόος

Επιτέλους, μια θετική κίνηση. Μετά από μια μακρά περίοδο αδράνειας βλέπετε φως στο πώς θα προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αισθάνεστε αυτοπεποίθηση, για αυτό το μόνο που χρειάζεται είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν θα δειλιάσετε την τελευταία στιγμή. Λοιπόν, σηκώστε το τηλέφωνο και απλώς ξεκινήστε να μιλάτε. Θα είστε ευχαριστημένοι που το κάνατε.

Ιχθύες

Η ενέργεια της μέρας προκαλεί προβλήματα. Όχι επειδή είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά επειδή αισθάνεστε ενοχλημένοι με το ταίρι σας για ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Ωστόσο, πιθανότατα συνεχίζετε να χαμογελάτε γλυκά και να προσποιείστε ότι όλα είναι τέλεια. Το πρόβλημα είναι ότι φαίνεται πόσο ανειλικρινείς είστε και το ταίρι σας το αντιλαμβάνεται. Θα ήταν καλύτερο να είστε ειλικρινείς.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments