Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [20/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [20/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [20/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [20/10/20].

Κριός

Αν έχεις τακτοποιήσει τους άλλους τομείς της ζωής σου γιατί να μην ανοίξεις την πόρτα και στην ερωτική σου ζωή? Είσαι ένα παθιασμένος άνθρωπος και μπορείς να δημιουργήσεις μαγικές καταστάσεις. Έχεις αυθεντικότητα και οι ενέργειές σου, βγαίνουν κατευθείαν μέσα απ’ την καρδιά σου. Πρόσθεσε σ’ όλα τα παραπάνω λίγη αισιοδοξία…άκουσε την καρδιά σου και δες τι θα συμβεί!

Ταύρος

Την υπευθυνότητα και τον πρακτικό τρόπο που εφαρμόζεις με επιτυχία στη ζωή σου μπορείς να την εφαρμόσεις και στην ερωτική σου ζωή. Δεν σημαίνει να υιοθετήσεις μια εντελώς στεγνή προσέγγιση σε ό,τι χρειάζεται αυθορμητισμό και ανάλαφρη διάθεση. Μπορείς όμως να καθοδηγήσεις ή να ελέγξεις τις περιστάσεις της ερωτικής σου ζωής για να ενισχύσεις τη σχέση σου, με νέους τρόπους. Αν πάρεις την πρωτοβουλία, θα δεις πως το ταίρι σου θ’ ακολουθήσει. 

Δίδυμοι

Η επιθυμία να κάνεις το δικό σου ή να κάνεις κάτι μόνη σου…θα συνεχίσει να ενισχύεται. Αυτό όμως δεν σε κάνει απαραίτητα αντικοινωνική ή μη συνεργάσιμη. Έχεις ένα μείγμα πνευματικής και δημιουργικής ενέργειας που απαιτεί κάποιο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου για να επεξεργαστείς και να εξελίξεις κάποια θέματα. Αν αφήσεις τον εαυτό σου να απολαύσει την ψυχική διέγερση ή τη δημιουργική έμπνευση χωρίς ν’ αποσπαστεί η προσοχή σου…τότε όλοι θα ωφεληθούν. 

Καρκίνος

Η αυτοπειθαρχία ή η αυτοσυγκράτηση μπορεί να είναι τα τελευταία πράγματα που αισθάνεσαι πως πρέπει να ενσωματώσεις στη σχέση σου τώρα. Η καρδιά σου όμως μπορεί να σε παροτρύνει να μοιραστείς τα πάθη σου, με τρόπους που δεν είναι υπερβολικοί. Φυσικά, αυτό είναι σέξι σε πολλά επίπεδα. Το ίδιο είναι και η αίσθηση της περιπέτειας που προσθέτει πάθος στις τολμηρές σου κινήσεις τώρα. Η λήψη όμως μικρών υπεύθυνων μέτρων- όσο ανεπιθύμητα κι αν είναι- θ’ αποδειχθούν χρήσιμα.  

Λέων

Η αυξημένη αυτοπεποίθησή σου, σε βοηθά να αισθάνεσαι καθησυχασμένη και χαρούμενη. Θα εκδηλωθεί μάλιστα με πολλούς τρόπους, ειδικά αν μια καθυστερημένη αμήχανη συζήτηση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, αποδειχθεί πιο ευχάριστη από ό, τι νόμιζες. Ίσως η καλή σου διάθεση οφείλεται στο γεγονός πως έχεις επικεντρωθεί στη σχέση σου. Η αίσθηση ότι ο ορμητικός σου χαρακτήρας λειτουργεί με πολλούς τρόπους μπορεί να μεγαλώσει το πάθος στο δεσμό σου. 

Παρθένος

Αν αυτό που χρειάζεσαι είναι λίγη διασκέδαση κι επιπολαιότητα στη σχέση σου, το σύμπαν συμφωνεί. Αν είχες αντιμετωπίσει τελευταία κάποια θέματα σε άλλες περιοχές του κόσμου σου, τότε εστιάζοντας στα ερωτικά σου θα νιώσεις ανακούφιση με πολλούς τρόπους. Σκέψου τι μπορείς να κάνεις για να δημιουργήσεις μεγαλύτερο ενθουσιασμό στη σχέση σου. Στη συνέχεια εξερεύνησε τις επιλογές σου! 

Ζυγός

Μια συζήτηση με τον αγαπημένο σου μπορεί να ξεκινήσει χωρίς έμπνευση. Αν όμως ανοιχτείτε και οι δύο θα μπορέσετε να πείτε πολλά που θα κάνουν πιο εμπνευσμένη τη συζήτησή σας στην πορεία. Όσο περισσότερη αυτοπεποίθηση και θετικότητα εκπέμπεις, τόσο περισσότερα θα λάβεις από το ταίρι σου. Η δύναμη της αγάπης δουλεύει προς όφελός σου τώρα, γι’ αυτό εφάρμοσέ τη γενναιόδωρα για να βοηθήσεις με το ταίρι σου, ν’ ανθίσει ο έρωτάς σας. 

Σκορπιός

Υπάρχουν πράγματα που μπορείς να μάθεις τώρα στη σχέση σου. Είναι μαθήματα αγάπης, που πιθανώς θα αγκαλιάσεις και θα εκτιμήσεις. Όσο πιο βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις κάνεις με το ταίρι σου για να μοιραστείς τα μυστικά σου μαζί του, άλλο τόσο κι αυτός θα δείξει προθυμία να μοιραστεί τα δικά του. Μ’ αυτό τον τρόπο, δημιουργείται ένας παθιασμένος συγχρονισμός και από τις δύο πλευρές. 

Τοξότης

Αν δεν έχεις διάθεση για συζητήσεις ή για ρομαντικές ανταλλαγές τώρα, τότε αυτό δεν είναι πρόβλημα. Οι αλληλεπιδράσεις σου δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε ευαίσθητες περιοχές. Αυτό που ξεκινά σαν μια ήπια, πνευματική σύνδεση, μπορεί να αναπτυχθεί ευχάριστα σε μια δυναμική σχέση. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, οι συζητήσεις που παραμένουν σε ένα συγκεκριμένο «ασφαλές» επίπεδο, μπορούν να εμβαθύνουν, αρκετά σύντομα. 

Αιγόκερως

Η ανάλαφρη στάση που θα υιοθετήσεις εσύ ή το ταίρι σου σε κάτι σοβαρό, θα σας φέρει πιο κοντά. Το ότι βλέπει κάποιος την αστεία πλευρά σε κάτι, που ο άλλος έχει πάρει πολύ σοβαρά, δε δηλώνει αναισθησία ή ανευθυνότητα! Και ξέρεις πως όταν φτιάχνεις κάτι που σου αρέσει….η σχέση σου ακμάζει. 

Υδροχόος

Μια ρομαντική ανάπτυξη που λαχταράς καιρό να ζήσεις, ήρθε η ώρα να την απολαύσεις. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να την αφήσεις να εκδηλωθεί με τον τρόπο της. Αν πιστεύεις πως ξοδεύοντας χρήματα θα επιταχύνεις την κατάσταση…τότε θα απογοητευθείς. Φρόντισε να δείξεις απλά αυτοπεποίθηση για αυτό που προσπαθεί να εκδηλωθεί και να σε βοηθήσει να ζήσεις μια ρομαντική και χαρούμενη σχέση. Αλλά να είσαι διατεθειμένη να του δώσεις τον απαραίτητο χρόνο για να μεγαλώσει και να ανθίσει.

Ιχθύες

Παρόλο που ξέρεις πως είσαι περισσότερο από ικανή για να δημιουργήσεις μοναδικές, ευφάνταστες ιδέες και να βοηθήσεις στη ενίσχυση της σχέση σου, έχεις καταλάβει πως τώρα χρειάζεται να σκεφτείτε και οι δύο για να βρείτε λύσεις σε κάτι που σας απασχολεί. Ακόμα κι αν αυτός που αγαπάς προτιμά να ακούει ή να παρατηρεί τις δημιουργικές σου εκφράσεις, θα έχει κι εκείνος κάποιες ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές ιδέες για να συμβάλει. Σύντομα θα ανακαλύψεις πως αυτή η ευχάριστη συνεργασία προσφέρει πάρα πολλές παθιασμένες δυνατότητες. 

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments