Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [21/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [21/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [21/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [21/10/20].

Κριός

Τόσο το μυαλό όσο και η καρδιά σου, είναι έτοιμα για τις σημαντικές αλλαγές και τις νέες αφυπνίσεις που έρχονται στη σχέση σου. Έχεις όμως την ευκαιρία να αποκτήσεις εμπειρία, από μερικά δύσκολα μαθήματα που αποκόμισες πρόσφατα από την ερωτική σου ζωή. Αργά αλλά σίγουρα, ένα αίσθημα ελευθερίας ή απελευθέρωσης εντείνεται. Το νέο κεφάλαιο που ξετυλίγεται, αντικατοπτρίζει το όραμά σου για το πώς θα έπρεπε να είναι η ερωτική σου ζωή. Κι αυτό είναι τέλειο.

Ταύρος

Έχεις την αίσθηση πως χρειάζεται να κάνεις μερικές βιαστικές ή αυθόρμητες κινήσεις στα ερωτικά σου τώρα. Ωστόσο, είναι απίθανο να σημειωθεί παθιασμένη πρόοδος με γρήγορες λύσεις ή αντανακλαστικές απαντήσεις. Επιβράδυνε λιγάκι και κατέγραψε όσα σκέφτεσαι ή ποιον σκέφτεσαι. Η θετική και συγκινητική ανάπτυξη απαιτεί τον ήρεμο, ψύχραιμο και συνετό, εαυτό σου.

Δίδυμοι

Υπάρχουν οφέλη, αν κοιτάξεις το μέλλον ή τη μεγαλύτερη εικόνα της ερωτικής σου ζωής. Ωστόσο, οι ιδέες που αποκτάς, μπορούν να εφαρμοστούν έξυπνα, για να αξιολογήσεις τις συνθήκες της ερωτικής σου ζωής. Αν θέλεις να διαχωρίσεις τις ουτοπίες…. από τα οράματα που μπορούν να γίνουν αληθινά, τότε αυτή η διανοητική και συναισθηματική «διαδικασία διαχωρισμού» μπορεί να σου δείξει την πορεία. 

Καρκίνος

Είσαι σε θέση να δημιουργήσεις ένα συναρπαστικό και γοητευτικό μείγμα λογικής και φαντασίας, για να υποστηρίξεις τα λόγια σου τώρα. Αν πάλευες παλαιότερα να εκφράσεις τις εμπνευσμένες ιδέες ή τους φιλόδοξους στόχους σου στον εραστή σου, τότε θα μπορέσεις να το κάνεις με μεγάλη ευγλωττία, τώρα. Αν το μυαλό σου μπορεί να το συλλάβει, τότε μπορείς να το πετύχεις. Το επόμενο βήμα είναι να το εκφράσεις με όλη σου την αυθεντικότητα! 

Λέων

Αν φιλοσοφήσεις λιγάκι τα ερωτικά σου, τότε ο παθιασμένος σου σκοπός θα ενισχυθεί εντυπωσιακά. Όμως με τις καινούργιες συμπεριφορές και πεποιθήσεις, έρχονται νέα προσωπικά και συναισθηματικά όρια. Αν είσαι προετοιμασμένη να γίνεις πιο ανοιχτόμυαλη, τότε θα πρέπει να είσαι εξίσου ανοιχτή με τους άλλους! 

Παρθένος

Η στάση σου απέναντι στον έρωτα και το ρομαντισμό, άλλαξε πρόσφατα. Πιθανόν να υποβληθεί σε μια ριζική αλλαγή, σύντομα. Όμως οι αλλαγές ή οι προσαρμογές, αποτελούν μέρος της νέας παθιασμένης εποχής. Καθώς εγκαταλείπεις έναν «παλιό τρόπο» αλληλεπίδρασης, αγκαλιάζεις ένα νέο παράδειγμα, για να οδηγηθείς σε μια νέα – και ίσως πιο κατάλληλη – κατεύθυνση. 

Ζυγός

Μπορείς να φέρεις την ισορροπία και τη συνεργασία στη σχέση σου τώρα. Γι’ αυτό βάλε τα δυνατά σου για να τα καταφέρεις. Είσαι σε θέση να ενθαρρύνεις την ευελιξία και την πιο ανοιχτή σκέψη, σε συνδυασμό με την προθυμία να ακούσεις όσα χρειάζονται για την επίτευξη ενός παθιασμένου στόχου. Η αφοσίωσή σου στην ενθάρρυνση της ομαδικής εργασίας για την πραγματοποίηση ενός ονείρου, είναι η στάση που πρέπει να ακολουθήσεις. 

Σκορπιός

Μια καινούργια προσέγγιση στα ερωτικά σου, μπορεί να μην είναι τόσο λογική επιλογή όσο φαίνεται. Η αγάπη αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία… και ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, είσαι οπλισμένη με γνώση, που δεν είχες την τελευταία φορά που έκανες ένα συγκεκριμένο, τολμηρό βήμα. Είσαι πιο ανοιχτόμυαλη, αισιόδοξη και πρόθυμη να αναλάβεις ένα ρίσκο, που μπορεί να αποδώσει, τώρα. svg%3E

Τοξότης

Το εσωτερικό σου ραντάρ, θα αντιληφθεί ένα λεπτό σήμα, που επισημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερα από όσα ακούς, στα λόγια του εραστή σου. Με ήρεμη κι ευαίσθητη διερεύνηση, μπορείς να ανακαλύψεις περισσότερα, αν κάνεις μια καίρια συζήτηση με το ταίρι σου. Μια φαινομενικά αβλαβής συζήτηση, μπορεί να σου δείξει την ασυνείδητη λαχτάρα του εραστή σου. Επομένως, ανέλαβε να την πραγματοποιήσεις!

Αιγόκερως

Τη μια στιγμή έχεις έντονη λαχτάρα για κοινωνικοποίηση και την αμέσως επόμενη επιθυμείς την απομόνωσή σου. Ίσως έχεις μια εσφαλμένη ιδέα για τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις του εραστή σου στη σχέση σας, όπως και για τις δικές σου μεγάλες προσδοκίες. Το άγχος δε χρειάζεται να σε αποστραγγίσει. Αντί να κοιτάς το μέλλον που θα δημιουργήσεις… προσπάθησε να επαναφέρεις την ισορροπία στη σχέση σου, με ευαίσθητα και υπομονετικά βήματα. 

Υδροχόος

Αν οι αμφιβολίες έχουν δημιουργήσει μια άσχημη ατμόσφαιρα στην ερωτική σου ζωή, τότε μπορείς να νιώσεις πως πλησιάζει «λιακάδα». Φρόντισε να δείξεις την ανάλογη αισιοδοξία, που θα ενθαρρύνει εσένα και το ταίρι σου, να δείτε την αγάπη με μεγαλύτερο τρόπο. Πρέπει όμως να αφήσεις πίσω σου, ό,τι σε είχε πληγώσει. Το παθιασμένο πνεύμα σου, περίμενε την ευκαιρία να πετάξει – κι αυτή η ευκαιρία… έφτασε! 

Ιχθύες

Οι νέες ιδέες που συνδέονται με την αγάπη και το ρομαντισμό θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις πως αυτό που πίστευες πως είναι απρόσιτο… είναι μέσα στα χέρια σου. Θα βρεις το κίνητρο για να βάλεις τον εραστή σου στην εικόνα των οραμάτων που έχεις για το κοινό σας μέλλον. Είσαι ευλογημένη με μεγάλη έμπνευση, αυτό το διάστημα! Άφησέ τη να ευαισθητοποιήσει τις ανάγκες, τόσο τις δικές σου όσο και του εραστή σου…σε ένα νέο επίπεδο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments