Ελλάδα

Η άγνωστη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον διευθυντή του γηροκομείου που αυτοκτόνησε

Η άγνωστη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον διευθυντή του γηροκομείου που αυτοκτόνησε
Κατερίνα Καινούργιου: Η παρουσιάστρια του OPEN αποκάλυψε στην εκπομπή της ότι γνώριζε προσωπικά τον Δημήτρη Καμπανάρο και πως επικοινώνησαν λίγες μέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι του γεροντολόγου Δημήτρη Καμπανάρου, ιδιοκτήτη της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη» στον Άγιο Στέφανο, αρνούνται να πιστέψουν τον τραγικό τρόπο με τον οποίο επέλεξε χθες το πρωί να δώσει τέλος στη ζωή του, λίγα 24ωρα μετά την επιβεβαίωση των πρώτων κρουσμάτων κορωνοϊού στην κλειστή δομή. Το δυσάρεστο αυτό γεγονός όπως ήταν φυσικό αιφνιδίασε τους πάντες αφού κανείς μέχρι τότε δεν είχε υποψιαστεί πως ο άνθρωπος αυτός θα μπορούσε να προχωρήσει σε μια τέτοια πράξη.

Μια από τους ανθρώπους που μίλησαν για τον 41χρονο γεροντολόγο, ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου που μέσα από την εκπομπή της ανέφερε πως τις τελευταίες εβδομάδες είχε καθημερινή επικοινωνία μαζί του για ένα προσωπικό της θέμα και όταν άκουσε την είδηση πως αυτοκτόνησε σοκαρίστηκε.

«Εδώ και δυο εβδομάδες έχω ένα προσωπικό θέμα με τον άντρα της γιαγιάς μου και μιλούσαμε συνέχεια με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Μου εξηγούσε τα πάντα για τα γηροκομεία να με βοηθήσει. Μέχρι προχθές ανταλλάσσαμε μηνύματα, με ρώταγε τι έγινε τελικά. Πολύ γλυκός άνθρωπος. Ζούσε για αυτό, για να βοηθάει ηλικιωμένους ανθρώπους» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε και το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή

Ο Δημήτρης Καμπανάρος ήταν αφοσιωμένος στη δουλειά του και αγαπούσε τη 4η ηλικία

Σύμφωνα με τα βιογραφικά του στοιχεία ο 41χρονος θεωρούνταν ένας από τους κορυφαίος γεροντολόγος της γενιάς του, με σημαντικές σπουδές ψυχολογίας και γεροντολογίας στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης – Γερμανία το 2003, με το οποίο μάλιστα κρατούσε συνεργασία μέχρι και σήμερα.

Κατά την παραμονή του μάλιστα εκεί ο ίδιος κατάφερε με την βοήθεια της Traute Odenwälder του Ινστιτούτου Γεροντολογίας στη Χαϊδελβέργη, να υλοποιήσουν την πρώτη επίδειξη μόδας στη Γερμανία, όπου τα μοντέλα είχαν περάσει κατά πολύ την 4η ηλικία. Η πρώτη επίδειξη στήθηκε σε ένα υπέροχο παλάτι της κι ήταν πραγματικά παραμυθένια, όπως και η αντίστοιχη της επόμενης χρονιάς, στο εντυπωσιακό Αμφιθέατρο του Πάρκου του Μάνχαϊμ.

Αυτή ακριβώς την ιδέα κατάφερε αρκετά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2019 να πραγματοποιήσει με την βοήθεια της trend forecaster Αθηνάς Ματίς και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Μέγαρο Υπατία στο κέντρο της Αθήνας.

Έχοντας στο πλευρό του την μητέρα του Τώνια Καμπανάρου ο 41χρονος εμπνευστής των “Goldies” απέδειξε πως η αγάπη του για την 4η ηλικία ήταν κάτι παραπάνω από μια επαγγελματική επιλογή. Για την συγκεκριμένη μάλιστα βραδιά ο ίδιος είχε δηλώσει “Πώς άραγε θα καταφέρουμε να αγαπήσουμε τον άλλον άνθρωπο πλάι μας, όταν δεν μπορούμε να αγαπήσουμε τον άλλον άνθρωπο μέσα μας; Αυτόν που γινόμαστε όσο μεγαλώνουμε…”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments