Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [22/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [22/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [22/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [22/10/20].

Κριός

Αν ψάχνεις μια ρομαντική έμπνευση, τότε δεν χρειάζεται να κοιτάξεις μακριά. Στην πραγματικότητα η καρδιά σου, είναι προετοιμασμένη για μια τέτοια περίσταση! Αν είσαι σε σχέση, τότε ο ποιοτικός χρόνος που αφιερώνεις στο ταίρι σου θα μπορούσε θα σου υπενθυμίσει πόσο ξεχωριστός είναι και τι ήταν αυτό που σε έφερε κοντά του. Αν είσαι ελεύθερη, τότε η γοητεία σου θα έχει μεγάλη ισχύ… αλλά να είσαι επιλεκτική για τον τυχερό παραλήπτη της.

Ταύρος

Μια ώθηση υπερηφάνειας ενισχύει τώρα την αύρα σου! Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα τονίσεις τα όμορφα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου με αυτοπεποίθηση και η θετική σου ενέργεια θα είναι σαγηνευτική. Ανεξάρτητα όμως από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, η αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις, είναι το δυνατό σου σημείο. Εφάρμοσέ τη λοιπόν, με τον καλύτερο τρόπο.

Δίδυμοι

Τα ερωτικά σου θέματα θα ισορροπήσουν αυτό το διάστημα. Η αρμονία που επικρατεί στη σχέση σου, σου δίνει την ασφάλεια και τη σιγουριά ν’ αντιμετωπίσεις ό,τι σου φαινόταν παλαιότερα, δύσκολο. Αυτά όμως που μαθαίνεις για τον εαυτό σου, μπορείς να τα εφαρμόσεις χρήσιμα και αποτελεσματικά. Συνέχισε να παίζεις το ρόλο σου στη διατήρηση της ειρήνης και βεβαιώσου ότι κάθε πράξη σου, υποστηρίζεται από ειλικρίνεια και αυθεντικότητα.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, θα εστιάσεις στον αμοιβαίο σεβασμό στη σχέση σου τώρα. Ίσως μάλιστα να γνωρίζεις και τον τρόπο, που θα το κάνεις να συμβεί. Πρέπει τα μεγάλα ή υπερβολικά βήματα να αντικατασταθούν με κινήσεις πιο προσεκτικές και μελετημένες. Αν θυμηθείς μία άσχημη ερωτική εμπειρία από το παρελθόν εξαιτίας της βιασύνης σου, σου προσφέρεται τώρα, μια ευκαιρία να επιβραδύνεις.

Λέων

Η καρδιά σου θα συνδεθεί υπέροχα με τον παθιασμένο σκοπό σου και θα σε ενθαρρύνει να αγκαλιάσεις νέες προοπτικές. Τα καλά νέα είναι πως μαζί τους, έρχονται νέες ευκαιρίες. Μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι είναι εφικτό, προσθέτει ενέργεια στις κινήσεις σου. Για αυτό μην ξεχνάς τα μελλοντικά σου οράματα, που έχουν εμπνεύσει την καρδιά σου. Απλά να είσαι έτοιμη, να αγκαλιάσεις μερικά ακόμα.

Παρθένος

Κάνε ό,τι μπορείς για να επιτρέψεις στο πάθος και την ορμή που επικρατεί αυτή την περίοδο, να επιταχύνει τις εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Ίσως εμποδίσεις αυτήν την παθιασμένη πρόοδο κοιτάζοντας το παρελθόν, με τρόπους που δεν είναι καθόλου βοηθητικοί. Η καρδιά σου είναι γεμάτη ελπίδα και αισιοδοξία. Αποδέξου, πως είναι καιρός να είσαι λιγότερο επιφυλακτική με τις ερωτικές προκλήσεις που παρουσιάζονται. Η αισιοδοξία σου μπορεί να τις κάνει να αποδειχτούν χρήσιμες.

Ζυγός

Η αγάπη, το ειδύλλιο και η οικειότητα θα πάρουν μια πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη μορφή τώρα. Αν είσαι σε σχέση, τότε ο εραστής σου θα δεχτεί την ανάλαφρη διάθεσή σου και θα ανταποδώσει ευχάριστα. Αν είσαι ελεύθερη ή μόλις ξεκίνησες μια σχέση, οι παθιασμένες εκφράσεις σου υποστηρίζονται εντυπωσιακά από την δημιουργικότητα και τον αυθορμητισμό σου. Αν είσαι δεκτική με το μυαλό και την καρδιά σου στις νέες δυνατότητες, αναμένεται αναμφίβολα, μια συναρπαστική και αξέχαστη συνάντηση.

Σκορπιός

Είναι ώρα να σταματήσεις να σκέφτεσαι και να αναλάβεις δράση! Η ερωτική πρόοδος που επιθυμείς, εξαρτάται από το αν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου, τι ακριβώς θέλεις και πόσο αποφασισμένη είσαι για να το πετύχεις. Μια σχέση, χρειάζεται αυθεντική αντιμετώπιση. Έχεις το συναίσθημα και το ανάλογος πάθος, για να δημιουργήσεις μια ευχάριστη εξέλιξη τώρα. Πίστεψε πως η αυτοπεποίθηση και η πίστη σου είναι τα μεγαλύτερά σου πλεονεκτήματα, τώρα.

Τοξότης

Πιθανόν να μη χρειαστείς και πολύ ενθάρρυνση για να απομακρυνθείς από τα παραδοσιακά ερωτικά μονοπάτια τώρα. Φαίνεσαι πρόθυμη να δημιουργήσεις μια ατμόσφαιρα στη σχέση σου, που να περιέχει το στοιχείο της έκπληξης και έχεις δίκιο να πιστεύεις, πως οι αυθόρμητες κι εγκάρδιες κινήσεις, μπορούν να το προσφέρουν! Οι ερωτικές σου προσεγγίσεις είναι περισσότερο χαρούμενες ή παιχνιδιάρικες, παρά ανυπόμονες ή βιαστικές. Άφησε λοιπόν τις συγκινήσεις και τα ρίγη να βάλουν φωτιά στο ερωτικό σου πνεύμα τώρα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, ενθαρρύνει ένα βαθύ επίπεδο αφοσίωσης και φροντίδας απέναντι στον εαυτό σου τώρα. Για να νιώσεις καλύτερα όμως εξωτερικά, υπάρχουν μερικά θέματα που ίσως χρειαστεί να θεραπεύσεις μέσα σου. Μπορεί η κούραση από την εξαντλητική επιρροή της σχέσης σου να σε έχει καταβάλλει. Έχεις τη δύναμη, να αφήσεις πίσω σου θέματα που αφορούν το παρελθόν. Μόνο που κάνοντάς το αυτό δεν πρέπει να παραμελείς τις ανάγκες σου.

Υδροχόος

Αν δεν έχεις αποκαλύψει στον εραστή σου τις καινούργιες ιδέες ή τα σχέδια που έχεις κάνει για τη σχέση σας, τότε η στιγμή, θα μπορούσε να είναι ιδανική για να του μιλήσεις. Αντί να αντιμετωπίζει σαν παράλογα τα σχέδιά σου, μπορεί να κρατήσει σημειώσεις στο μυαλό του για όσα αγαπάς και επιθυμείς περισσότερο. Άφησε τα οράματα που σιγοβράζουν στο παρασκήνιο να δουν το φως της ημέρας.

Ιχθύες

Οι σκέψεις για το ερωτικό παρελθόν της σχέσης σου, μπορεί να είναι ένα ευχάριστο συναισθηματικό ταξίδι. Αν δεν εστιάσεις στις άσχημες καταστάσεις που είχαν συμβεί, τότε αυτό το ταξίδι μπορεί να σου προσφέρει άνεση, με περισσότερους τρόπους από έναν. Αν μάλιστα αναγνωρίσεις πώς μπορεί να εφαρμοστεί τώρα, η ίδια παθιασμένη χαρά που ζήσατε με τον εραστή σου στο παρελθόν, τότε αυτό είναι ένα πρόσθετο μπόνους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments