Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Φενερμπαχτσέ: Καθοριστικός ο Κίφερ Σάικς για το ματς

Παναθηναϊκός Φενερμπαχτσέ: Καθοριστικός ο Κίφερ Σάικς για το ματς
Παναθηναϊκός Φενερμπαχτσέ: Ο ενθουσιασμός που είχε ο Κίφερ Σάικς την ημέρα της ένταξής του στην ελληνική ομάδα, φάνηκε και στο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 82-68 της Φενερμπαχτσέ στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης, βελτιώνοντας σε 2-2 το ρεκόρ τους και υποχρεώνοντας την τουρκική ομάδα στην τρίτη ήττα της και μάλιστα διαδοχική.

Και ενώ η άμυνα και η μοναδική παράσταση του Νεμάνια Νέντοβιτς στην επίθεση, βοήθησαν τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών στη Euroleague, ο ρόλος του Κίφερ Σάικς ήταν καθοριστικός στο ματς με τους Τούρκους, μετρώντας 11 πόντους, 5 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 17 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, όντας ο δεύτερος καλύτερος του «τριφυλλιού» μετά τον Νέντοβιτς.

Έκανε λοιπόν, μια εμφάνιση… συμβολαίου απέναντι στη Φενερμπαχτσέ με το πρώτο του παιχνίδι να είναι καλό με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, ίσως αυτή του η εμφάνιση του χαρίσει νέο συμβόλαιο στο «Τριφύλλι», με τον Πιέρ Τζάκσον να έχει αποχωρήσει από τον Σύλλογο, την ώρα που ο Σάικς διεκδικεί με αξιώσεις ένα νέο συμβόλαιο με τον «Εξάστερο».

Να θυμίσουμε πως ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε στις 4 Οκτωβρίου την απόκτηση του Κίφερ Σάικς με μηνιαίο συμβόλαιο, προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία Πιέρ Τζάκσον αλλά ο Αμερικανός γκαρντ φαίνεται πως θα είναι μια πολύτιμη προσθήκη για την «πράσινη» ομάδα. Πάντως, την επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ζενίτ και μετά θα μένει να φανεί η οριστική απόφαση του Γιώργου Βόβορα για τον Κίφερ Σάικς.

Ο ενθουσιασμός από την ημέρα της ένταξής του στην ελληνική ομάδα, φάνηκε και στο γήπεδο

Ενθουσιασμένος από την ένταξη του στον Παναθηναϊκό, τον οποίο και χαρακτήρισε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, δήλωσε ο Κίφερ Σάικς στο πρώτο του μήνυμα με την «πράσινη» φανέλα. Παράλληλα, ο Αμερικανός πλέι μέικερ είχε εκφράσει την ανυπομονησία του για το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ. «Γεια σας φίλοι του Παναθηναϊκού. Είμαι ο Κίφερ Σάικς και θέλω να σας πω ότι είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην ομάδα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, ειδικά τώρα που με χρειάζεται. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω για τους μεγάλους πράσινους, την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Ανυπομονώ για το ντέρμπι της Παρασκευής. Αγαπάω την ενέργειά σας και τη στήριξή σας. Πάμε, πράσινοι», ήταν το μήνυμα του Σάικς στα social media του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments