Πολιτική

Πέτσας για σπότ ΣΥΡΙΖΑ: Κατρακύλησαν σε μια νέα πολιτική αθλιότητα

Πέτσας για σπότ ΣΥΡΙΖΑ: Κατρακύλησαν σε μια νέα πολιτική αθλιότητα
Πέτσας για σπότ ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το σποτ που κυκλοφόρησε με τίτλο: «Πτωχευτικός Κώδικας ΝΔ - Μένουμε χωρίς σπίτι».

Την σφοδρή αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκάλεσε το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον Πτωχευτικό Κώδικα που τιτλοφορείται «Πτωχευτικός Κώδικας ΝΔ – Μένουμε χωρίς σπίτι». Ο Στέλιος Πέτσας το χαρακτήρισε πολιτική αθλιότητα, ενώ σημείωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ τζόγαρε τη δημόσια περιουσία και έχει το θράσος να ζητάει τα ρέστα».

Η δήλωση του Στέλιου Πέτσα

«Αφού η συζήτηση που ανεύθυνα και καιροσκοπικά προκάλεσαν στη Βουλή κατέληξε σε μπούμερανγκ, αποφάσισαν να ριχτούν στη λάσπη και στις προσωπικές ύβρεις» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Κατρακύλησαν έτσι σε μια νέα πολιτική αθλιότητα.

Η αλήθεια όμως που ξέρουν όλοι οι πολίτες είναι ότι ο κ. Τσίπρας έκλεισε τις τράπεζες με το τυχοδιωκτικό δημοψήφισμα, κόστισε 40 δισ. ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους και τους μικρομετόχους με την τρίτη αχρείαστη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, έκανε πάνω από 25 χιλιάδες πλειστηριασμούς κατοικιών και θέσπισε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Έπαιξε τη χώρα στα ζάρια τζογάροντας τη δημόσια περιουσία, τα εισοδήματα και τα σπίτια των Ελλήνων. Κι έχει τέτοιο θράσος ώστε ζητάει και τα ρέστα».

Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Νέο διαφημιστικό μήνυμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον Πτωχευτικό Κώδικα, με ήρωα τον … Κυριάκο που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του. Δείτε την ανάρτηση του Αλέξη ΣΥΡΙΖΑ. Με ένα νέο σποτ απαντάει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Πτωχευτικό Κώδικα που κατεβάζει η κυβέρνηση, μετά και την αντιπαράθεση που ξέσπασε στην Βουλή. Ο τίτλος του σποτ είναι «Πτωχευτικός Νόμος ΝΔ: Μένουμε Χωρίς Σπίτι» και ήρωας ο Κυριάκος που κινδυνεύει να μείνει άστεγος. Το σποτ ανέβασε σε λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα ο Αλέξης Τσίπρας.

Το βίντεο περιγράφει τι θα πάθει ο… Κυριάκος με το νέο νομοσχέδιο.

Ψηφίστηκε ο Πτωχευτικός Κώδικας

Ο Πτωχευτικός Κώδικας έγινε τελικά νόμος του κράτους με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας. Η σημερινή ψηφοφορία ακολούθησε την τριήμερη συζήτηση για την πρόταση μομφής στον Χρήστο Σταϊκούρα που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, και η οποία κατψηφίστηκε επίσης από το κυβερνών κόμμα. Ο Πτωχευτικός Κώδικας βρήκε αντιδράσεις σε όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης που κατήγγειλαν ότι αφήνει τους ευάλωτους πολίτες εκτεθειμένους στις πιέσεις των τραπεζών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments