Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [26/10/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [26/10/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [26/10/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [26/10/20].

Κριό

Με αυτό το ερωτικό σας βλέμμα, μπορείτε να αιχμαλωτίσετε όποιον/α βάλετε στο μάτι. Δεν έχει καμία ελπίδα να διαφύγει. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε! Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαλέξει κάποιον/α που αξίζει, όλα αυτά που είστε σε θέση να προσφέρετε.

Ταύρος 

Προσπαθούσατε να κρατήσετε ένα συγκεκριμένο μυστικό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, ο χρόνος σας τελειώνει και μάλλον θα αποκαλυφθούν όλα. Οι κεραίες του/της συντρόφου σας είναι συντονισμένες σε λεπτές συχνότητες και μπορούν να αντιληφθούν τα πάντα. Καλύτερα να είστε ειλικρινείς.

Δίδυμοι

Αισθάνεστε έντονη επιθυμία να κοιτάξετε βαθιά τα κίνητρα του/της συντρόφου σας. Συνήθως είστε πολύ απασχολημένοι με τα δικά σας ζητήματα για να ανησυχείτε για τους άλλους… Αλλά σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορείτε να το αποφύγετε. Συζητήστε τα θέματα που τον/την απασχολούν, ειδικά εάν φαίνεται να σας επηρεάζουν πιο άμεσα από όσο φανταζόσασταν αρχικά.

Καρκίνος

Αισθάνεστε ότι θέλετε να τρέξετε μακριά, ειδικά εάν έχετε βρεθεί σε δύσκολη θέση στη σχέση σας. Η σημερινή θα είναι μια έντονη μέρα, ο/η σύντροφός σας δεν θα παραλείψει να σας εκφράσει τα παράπονά του/της. Εάν αντέχετε να μείνετε, κάντε το. Μπορεί να μάθετε κάτι χρήσιμο, όχι μόνο για τον εαυτό σας αλλά και για τη σχέση σας.

Λέων 

Δεν θα δυσκολευτείτε να αντιμετωπίσετε τη σημερινή μέρα. Θα απολαύσετε το πάθος και την ένταση των συζητήσεων με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Δεν φοβάστε τα βαθιά συναισθήματα, καθώς ξέρετε πώς να τα εκφράσετε. Σε γενικές γραμμές, σας περιμένει ένα υπέροχο ρομαντικό βράδυ.

Παρθένος

Η κατάσταση της σχέσης σας είναι τέτοια, που μπορεί να θελήσετε να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Σήμερα ενδεχομένως να κανονίσετε να συναντηθούν οι οικογένειές σας. Θα είναι μια ξεχωριστή και ευχάριστη περίσταση και θα μάθετε πολλά για το έτερον σας ήμισυ!

Ζυγός 

Ο/Η σύντροφός σας έχει όρεξη για συζητήσεις, για αυτό καθίστε και ακούστε τον/την προσεκτικά. Όσα πει θα επηρεάσουν και τους δυο σας με πολύ σημαντικούς τρόπους, οπότε προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι. Στη συνέχεια αφιερώστε χρόνο για να δώσετε τις κατάλληλες απαντήσεις.

Σκορπιός

 Η επικοινωνία σας είναι ιδιαίτερα έντονη. Μια λέξη θα μπορούσε να ληφθεί με διαφορετικούς τρόπους… Πολλά από αυτά που λέτε στον/στην αγαπημένο/η σας έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν τη σχέση σας. Η ενέργεια της ημέρας είναι ισχυρή. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές προς το καλύτερο, εστιάστε σε όλα τα καλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε μαζί στο μέλλον.

Τοξότης 

Η μέρα είναι υπέροχη για να μοιραστείτε μερικά από τα βαθύτερα και πιο ευάλωτα συναισθήματά σας με τον/την σύντροφό σας. Εάν μπορείτε πραγματικά να ανοιχτείτε, θα κάνετε μεγάλη χάρη στον εαυτό σας. Αυτή η διαδικασία θα σας φέρει ηρεμία και αίσθηση γαλήνης.

Αιγόκερως

Μπορεί να αισθάνεστε άβολα σήμερα, ειδικά αν το ταίρι σας θέλει να αναδείξει αυτό το ευαίσθητο θέμα για το οποίο δεν θέλετε να μιλήσετε. Αλλά είτε σας αρέσει είτε όχι, θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε αυτή τη συνομιλία και να σκεφτείτε πώς θα αντιμετωπίσετε μαζί την κατάσταση.

Υδροχόος

Δεν είναι ότι οι ιδέες σας δεν είναι καλές. Απλά το ταίρι σας χρειάζεται χρόνο για να σκεφτεί τις διάφορες επιλογές, προτού συμφωνήσει μαζί σας. Συζητήστε όλες τις εκδοχές πριν αποφασίσετε να εφαρμόσατε κάποια από αυτές. Η θετική αλλαγή που θα κάνει στην ζωή σας, θα αξίζει τον κόπο.

Ιχθύες

Οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα μπορούν να αλλάξουν πολλά. Αν και μπορεί να βρείτε τη διαδικασία λίγο άβολη, θα βοηθήσει τελικά την σχέση σας να ανθίσει με πολλούς τρόπους. Εάν είστε ειλικρινείς με τα συναισθήματά σας, όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments