Αθλητισμός

Φορτούνης Μαρτίνς: Δύσκολα θα αντέξει η σχέση τους

Φορτούνης Μαρτίνς: Δύσκολα θα αντέξει η σχέση τους
Φορτούνης Μαρτίνς: Η σχέση του ποδοσφαιριστή με τον προπονητή του συνεχίζει να έχει «σκαμπανεβάσματα».

Ένταση φαίνεται πως υπάρχει μεταξύ του Κώστα Φορτούνη και του Πέδρο Μαρτίνς, με τα «σύννεφα» στη σχέση τους να είναι μη διαχειρίσιμα πλέον.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», κάτι δεν αρέσει σε κανέναν παίκτη, ειδικά στον άλλοτε αρχηγό του Ολυμπιακού ο οποίος βασικός δεν είναι. Και είναι ένα μήνυμα το οποίο είναι πλέον ξεκάθαρο ανάμεσά τους. Τις τρεις φορές που πήρε φανέλα για την ενδεκάδα, έγινε σε ισάριθμες περιπτώσεις αλλαγή.

Η σχέση του Φορτούνη λοιπόν, με τον Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει με «σκαμπανεβάσματα», με τελευταίο επεισόδιο το ματς κόντρα στον Απόλλωνα και την αλλαγή στο ημίχρονο. Για αυτό δύσκολο να αντέξει στον χρόνο αυτή η σχέση με τον ίδιο τρόπο. Αργά ή γρήγορα- αν δεν έχει γίνει ήδη- ο Έλληνας επαγγελματίας θα ενοχλήσει τον ατζέντη του, με το καλοκαίρι να λογίζεται ως η διορία για συνύπαρξη…

Είναι στον Ολυμπιακό από το 2003

Το ντεμπούτο του Φορτούνη με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2014 εναντίον του Ατρομήτου, όταν μπήκε στο 82ο λεπτό ως αλλαγή στη θέση του Γιάννη Μανιάτη, σε έναν αγώνα όπου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0. Ως βασικός ξεκίνησε για πρώτη φορά την 1η Νοεμβρίου 2014 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (0-0). Πέτυχε το πρώτο του γκολ στις 6 Δεκεμβρίου 2014 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα με πέναλτι.

Όσο για το πώς μπήκε στο λιμάνι, τη σεζόν 2013 με 2014 ο Κώστας Φορτούνης είχε χάσει τη θέση του στη βασική εντεκάδα της Καϊζερσλάουτερν, οπότε αναζήτησε νέα ποδοσφαιρική στέγη. Έτσι, τον Ιούλιο του 2014 προκάλεσε το ενδιαφέρον κορυφαίων ελληνικών συλλόγων, επιλέγοντας τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, στις ακαδημίες του οποίου είχε κάνει τα πρώτα του βήματα. Στον Ολυμπιακό ανακοινώθηκε στις 22 Ιουλίου 2014, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Την πρώτη του χρονιά συμμετείχε σε 37 αγώνες (συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις) πετυχαίνοντας 10 γκολ και μοιράζοντας 5 ασίστ.

Πάντως, το 2003 ήταν όταν ο Φορτούνης εντάχθηκε στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Ολυμπιακού, από όπου έφυγε το 2008, πηγαίνοντας στα Τρίκαλα, προκειμένου να αγωνιστεί στον Α.Ο. Τρικάλων, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στην ομάδα Κ-21 του Ολυμπιακού, πετυχαίνοντας 4 γκολ σε 14 αγώνες. Στα Τρίκαλα αγωνίστηκε για 2 χρόνια στην τέταρτη κατηγορία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments