Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [02/11/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [02/11/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [02/11/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [02/11/20].

Κριός

Αυτό το διάστημα, νιώθεις ασφάλεια και άνεση στη σχέση σου. Η αναγνώριση αυτού που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής, είναι το πρώτο βήμα για να αντιμετωπίσεις με πιο ανοιχτό μυαλό, τις εξελίξεις του δεσμού σου. Με τον σύντροφό σου, έχετε εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσετε σταθερές βάσεις στη σχέση σας. Τώρα ο δεσμός σου, μπορεί να σου παρέχει υποστήριξη, για τις παθιασμένες δυνατότητες που βρίσκονται στον ορίζοντα.

Ταύρος

Οι απαντήσεις που ψάχνεις, μπορεί να καταφτάσουν η μία πίσω από την άλλη αν κάνεις τις σωστές ερωτήσεις. Ίσως δεν είσαι πλέον πρόθυμη να παραδεχτείς πως αυτό που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, δεν πρόκειται να αλλάξει. Η διαίσθησή σου όμως ξέρει πως κάτι μπορεί να αποκτήσει πιο σταθερές βάσεις ή να βελτιωθεί. Αυτό που χρειάζεται τώρα, είναι να εξερευνήσεις τις δυνατότητες με το σύντροφό σου.

Δίδυμοι

Όσο διατηρείς ως έχουν, κάποιες συγκεκριμένες ρομαντικές περιστάσεις, τόσο πιο απρόσιτες θα είναι οι ευχάριστες και παθιασμένες δυνατότητες στη σχέση σου. Ίσως χρειαστεί να αξιολογήσεις με ειλικρίνεια, αν ακολουθείς μια πρακτική ή λογική προσέγγιση στα ερωτικά σου ή λειτουργείς με ψυχρή λογική. Όσο περισσότερο αποδέχεσαι πως κάνεις υπερβολικές σκέψεις τώρα, τόσο λιγότερο πιθανό είναι, να τις κάνεις.

Καρκίνος

Μπορεί να αισθάνεσαι κουρασμένη ψάχνοντας μέσα σου για την ερωτική σου βελτίωση! Όμως σύντομα θα δεις τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου! Αν δεν τα έχεις δει ακόμη, είναι σίγουρο πως νιώθεις την ευχάριστη ώθηση της αυτοπεποίθησής σου, που σε βοηθάει να βελτιώσεις όσα σε εμπνέουν περισσότερο. Η εξάλειψη της κούρασης ή όσων θεμάτων έχουν φτάσει πλέον στο τέλος τους, μπορεί να είναι το σημείο εκκίνησης.

Λέων

Ξέρεις πως δεν αγνοείς τα ερωτικά θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Μπορείς όμως να τα αποφύγεις, μέχρι να μαζέψεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Σκοπεύεις να είσαι θετική, αλλά δε θέλεις να παρατείνεις κάτι, περισσότερο από όσο είναι αναγκαίο. Οι βελτιώσεις που επιθυμείς στη σχέση σου, επισημαίνουν πως πρέπει να αντικαταστήσεις τις υποθέσεις, με γεγονότα. Κάνεις πολύ καλά τώρα, που θεωρείς πως αυτή είναι η κοσμική σου αποστολή.

Παρθένος

Το έντονο πάθος, θα εκδηλωθεί σαν έντονη αποφασιστικότητα σήμερα και θα ήταν χρήσιμο να εντοπιστεί η διαφορά τους. Μπορεί να διατρέχεις τον κίνδυνο να ασχοληθείς με περισσότερα από όσα μπορείς να χειριστείς συναισθηματικά, αυτή τη στιγμή. Επομένως το να επιλέξεις πού θα εφαρμόσεις τις παθιασμένες κινήσεις σου, είναι η πιο σοφή κίνηση τώρα. Η αποδοχή πως δεν μπορείς μόνη σου να βελτιώσεις ή να λύσεις κάθε πρόβλημα, δεν είναι δικαιολογία είναι λογική.

Ζυγός

Έχεις την κοσμική υποστήριξη για να δημιουργήσεις ευχάριστο κλίμα στη σχέση σου. Όσο περισσότερη προσπάθεια καταβάλλεις για να συγκρατήσεις την ανυπομονησία σου, τόσο ισχυρότερες ή πιο εκτεταμένες βελτιώσεις θα πετύχεις! Το παθιασμένο μέλλον σου, βασίζεται στα θεμέλια που δημιουργείς τώρα. Εμπιστέψου πως ό,τι διαχειρίζεσαι με αργά βήματα, θα είναι περισσότερο ανθεκτικό.

Σκορπιός

Αυτή τη στιγμή θα μπεις στον πειρασμό να γίνεις ιδιαίτερα δημιουργική, σε πολλές περιοχές της ζωής σου. Πιστεύεις πως υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις, για να αναζωογονήσεις την ερωτική σου ζωή! Και θα αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου, για να εξελίξεις τη σχέση σου. Για αυτό εμπιστέψου πως η παθιασμένη ενέργεια που βασίζεται στην πίστη και τροφοδοτεί τώρα τις κινήσεις σου, μπορεί να κάνει περισσότερα από το να φέρει μερικές μόνο σύντομες ακτίνες φωτός, όπου χρειάζονται.

Τοξότης

Υπάρχουν τρόποι για να αξιοποιήσεις την ευγνωμοσύνη και τη θετικότητα για να αλλάξεις τις προοπτικές σου, σε μία τουλάχιστον περιοχή της ερωτικής σου ζωής τώρα. Ακόμα κι αν μια υπάρχουσα ή μια εκκολαπτόμενη ερωτική σχέση φαίνεται ασφαλής κι άνετη, θα νιώσεις την επιθυμία να ανεβάσεις τον πήχη, ενισχύοντας την αυθεντική διαφάνεια ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Η θετική σου προσέγγιση, τροφοδοτεί την πίστη σου και να είσαι σίγουρη πως αυτό είναι πολύ σέξι.

Αιγόκερως

Σήμερα θα έχεις αποδείξεις, για το ότι παίρνουμε αυτά που δίνουμε. Θα νιώσεις ευτυχισμένη με όσα λάβεις από τα ερωτικά σου. Οι πιθανότητες είναι, πως σπάνια είσαι συναισθηματικά αυτάρκης, για αυτό κι έχεις συναισθηματικές ανάγκες. Είναι καιρός όμως, να κάνεις ένα τολμηρό βήμα. Κάνε τις ερωτήσεις που συνήθως αποφεύγεις να κάνεις στον εραστή σου. Έχεις ένα υπέροχο ερωτικό κάρμα που σε υποστηρίζει. Για αυτό κάνε τις ερωτήσεις σου και θα λάβεις τις απαντήσεις που επιθυμείς.

Υδροχόος

Οι οικονομικές σου ανησυχίες θα είναι μεγάλες αυτή τη στιγμή. Για αυτό και πρέπει να αποδεχτείς πως αυτές, έχουν δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Όμως όταν δύο άτομα σκέφτονται τρόπους για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που παρουσιάζονται, πάντα βρίσκονται ευκολότερα λύσεις. Με μια κοινή και πειθαρχημένη προσέγγιση, τα οικονομικά σας σύντομα θα σταθεροποιηθούν.

Ιχθύες

Αν βίωσες όνειρα που σου φάνηκαν ασυνήθιστα καθαρά, τότε πρόσεξε σοβαρά το μήνυμά τους. Κρατούν το κλειδί της αποκάλυψης, της ουσιαστικότερης αγάπης και άνεσης στον κόσμο σου. Είναι το εισιτήριό σου, για τις παθιασμένες εξελίξεις στη σχέση σου. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα, για να κάνεις με αυτοπεποίθηση τα βήματα, για την πραγματοποίηση των επιθυμιών σου.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments