Αθλητισμός

Μιχάλης Μπακάκης κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο μπακ της ΑΕΚ

Μιχάλης Μπακάκης κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο μπακ της ΑΕΚ
Μιχάλης Μπακάκης κορωνοϊός: Ο έμπειρος αμυντικός της ΑΕΚ βρέθηκε θετικός στον Covid 19.

Ο κορωνοϊός έχει δείξει ότι δεν κάνει διακρίσεις. Μπορεί να χτυπηθεί το ίδιο εύκολα ένας νέος, έναν ηλικιωμένος ή ένας αθλητής. Από τη στιγμή που η πανδημία ήρθε για να μείνει είναι λογικό να μολύνει και ποδοσφαιριστές. Είναι κάτι που θα πρέπει να μας γίνει συνήθεια όσο δεν υπάρχει εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Μετά από αρκετά τεστ που κάνουν όλες οι ομάδες ήδη έχουμε κάποια κρούσματα στη χώρα μας. Ο Μαντί Καμαρά ήταν χαρακτηριστικό παράδειγμα και αυτή τη φορά ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης ο Μιχάλης Μπακάκης βρέθηκε θετικός στον Covid 19. Ο έμπειρος δεξιός μπακ έκανε το καθιερωμένο τεστ που κάνουν οι σύλλογοι και αυτό έδειξε ότι είναι θετικός. Ο διεθνής αμυντικός είναι μια χαρά στην υγεία του και δεν έχει παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα μέχρι σήμερα. Φυσικά ο Μπακάκης δεν θα ταξιδέψει στην Ουκρανία για το παιχνίδι με τη Ζόρια και θα μπει σε καραντίνα για όσο χρειαστεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο παίκτης δεν είχε κανένα πρόβλημα να δημοσιοποιηθεί το όνομα του από την πρώτη στιγμή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ AEK ανακοινώνει ότι στον χθεσινό έλεγχο, ενόψει του ευρωπαϊκού μας αγώνα με τη Ζόρια Λουχάνσκ, ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Μιχάλης Μπακάκης, βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19. Με απόλυτο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος ενημέρωσε πρώτος απ’ όλους τους συμπαίκτες του, αποδέχθηκε άμεσα την δημοσιοποίηση του ονόματός του.

Η ΠΑΕ AEK, ακολουθώντας πιστά τα όσα προβλέπονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς και προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Ο αμυντικός της ομάδας μας δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ζόρια και θα απέχει από τις προπονήσεις της ομάδας μας, για όσο διάστημα προβλέπεται, μέχρι τους επόμενους ελέγχους στους οποίους θα υποβληθεί. Ευχές στον Μιχάλη Μπακάκη για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από τη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, αλλά και σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments