Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [03/11/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [03/11/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [03/11/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [03/11/20].

Κριός

Είναι απαραίτητο να αντιμετωπιστεί οποιαδήποτε ανισορροπία υπάρχει μεταξύ της ερωτικής και της κοινωνικής σου ζωής. Ακόμα κι αν οι πολλοί περιορισμοί καθιστούν δύσκολες τις φυσικές συναντήσεις, υπάρχουν άλλοι τρόποι για να επικοινωνήσεις. Ένα σύντομο διάλειμμα από τις παθιασμένες αναζητήσεις σου, θα σου δώσει τη δυνατότητα να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε μερικά πρόσωπα, που σημαίνουν τον κόσμο όλο για σένα.

Ταύρος

Προσπάθησε να ισορροπήσεις το χρόνο που περνάς με τον εαυτό σου, με την ανάγκη σου να αλληλοεπιδράς με τους άλλους. Αν είσαι ελεύθερη, τότε μην καθυστερείς να επικοινωνήσεις μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο. Αν είσαι σε σχέση, τότε ακόμα κι αν δεν μπορεί να εξελιχθεί ένα παθιασμένο σχέδιο με τον τρόπο που θα θέλατε και οι δύο….προσαρμοστείτε κι αυτοσχεδιάστε!

Δίδυμοι

Θα είναι αναζωογονητικό να αλλάξεις την εστίασή σου από όσα λείπουν από την ερωτική σου ζωή και να επικεντρωθείς σε όσα μπορείς να δημιουργήσεις με άνεση. Θα μπορούσες να κάνεις πράγματα που λαχταρά η καρδιά σου, με μικρή μόνο προσπάθεια. Όσο μεγαλύτερη υποστήριξη δείξεις σ’ αυτά που δημιουργείς, τόσο οι πιο ευχάριστες θα είναι οι συναντήσεις και οι αλληλοεπιδράσεις σου με τους άλλους. 

Καρκίνος

Το να μοιράζεσαι τις φιλοδοξίες σου με τον εραστή σου μπορεί να μην είναι και η καλύτερη συζήτηση πού έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Θα νιώσεις όμως πως με το ταίρι σου βρίσκεστε στην ίδια σελίδα και θα συνειδητοποιήσεις πόσα μπορείτε να πραγματοποιήσετε μαζί. Από εμπειρία, γνωρίζεις πως η κοινή προσπάθεια μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και για τους δυο σας!

Λέων

Ίσως έχεις καταλάβει τη μεγάλη υποστήριξη που έχεις, από τα κοντινά σου άτομα. Ο εραστής σου, ίσως είναι μέσα σ’ αυτό τον κατάλογο αυτών των ανθρώπων. Μπορεί όμως ο τρόπος του, να παρερμηνευτεί. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως δεν θέλει να σου κάνει κριτική ή να σε αποθαρρύνει. Είναι μαζί σου σε ό,τι κάνεις. Το γεγονός ότι σε αγαπάει, σημαίνει πως δεν θα σταματήσει να σε συμβουλεύει σε ό,τι χρειαστείς. 

Παρθένος

Αν η προσοχή και οι προσπάθειες σε πολλούς τομείς της ζωής σου σε αποσυντονίζουν, τότε ίσως πιστέψεις πως δεν έχεις τη συναισθηματική δύναμη να αντιμετωπίσεις τα θέματα της ερωτικής σου ζωής. Όμως χρειάζεται προσοχή και φροντίδα η σχέση σου για να ακμάσει. Προσπάθησε να είσαι ένα βήμα μπροστά, αν νιώθεις πως ο εραστής σου αισθάνεται πως έρχεται σε δεύτερη μοίρα αναφορικά με τις ανάγκες σου. Χρειάζεται να βρεις τις ισορροπίες σου! Δεν είναι εύκολο….αλλά μπορείς να το κάνεις! 

Ζυγός

Αν στη σχέση σου υπάρχει ένας αέρας σοβαρότητας…δεν είσαι υποχρεωμένη να ελαφρύνεις την ατμόσφαιρα. Μπορεί να είναι πιο έξυπνο να αφήσεις να υποχωρήσει οποιαδήποτε σύγχυση ή ένταση, πριν κάνεις την παραμικρή κίνηση. Αν είσαι αποφασισμένη να ενημερώσεις τον εραστή σου για τις βελτιώσεις που επιθυμείς στη σχέση σας, κάντο με ευγένεια και ειλικρίνεια. 

Σκορπιός

Ο εραστής σου θα παρερμηνεύσει τη επιθυμία σου να διατηρήσεις κάτι στη σχέση σας, διαχειρίσιμο και σταθερό. Η καρδιά σου μπορεί να σε παροτρύνει να αφιερώσεις χρόνο για να κάνεις κάτι σωστά. Το αντικείμενο του πάθους σου, πρέπει να καταλάβει αυτά που θέλεις να πετύχεις. Ξέρεις τι είναι αυτό που χρειάζεται φροντίδα στο δεσμό σας. Γι’ αυτό φρόντισε να ενημερώσεις το ταίρι σου για τις κινήσεις που πρόκειται να κάνεις, με αγάπη κι ευαισθησία. 

Τοξότης

Ακόμα κι αν κάνεις δειλά βήματα για να δεις αν υπάρχει ζωή στα παθιασμένα σου σχέδια, μπορεί να έχεις δημιουργήσει περισσότερη δυναμική από όση πίστευες. Κατά κάποιον τρόπο, η προθυμία σου να ξεπεράσεις μια συγκεκριμένη γραμμή είναι απίθανο να μην γίνει αντιληπτή από τον εραστή σου. Το να τολμήσεις να είσαι διαφορετική μπορεί να είναι δελεαστικό για το ταίρι σου. Αν νιώθεις άνετα να κατευθυνθείς προς μια συγκεκριμένη ρομαντική περιοχή, κάντο ανεπιφύλακτα. 

Αιγόκερως

Μην αποκλείσεις τη δύναμη όσων δεν λέγονται τώρα. Μπορεί να υπάρχει ανισορροπία στις ερωτικές εκφράσεις ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Αν το αντικείμενο του πάθους σου δεν ανταποκρίνεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, μην το θεωρήσεις σαν έλλειψη ενδιαφέροντος. Ξέρεις ότι οι προσπάθειές σου εκτιμώνται. Απλά μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο για να ταιριάξει με τις διαθέσεις σου.

Υδροχόος

Οι υποθέσεις, θα είναι και πάλι ο εχθρός σου στα ερωτικά σου θέματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι κινδυνεύεις να φανείς αλαζονική, πιστεύοντας πως ο εραστής σου έχει το ίδιο σκεπτικό με σένα. Η ικανότητά σου όμως να εντοπίζεις κάτι λιγότερο προφανές σε μια ρομαντική κατάσταση, σε καθιστά ιδανική για την επίλυση των προβλημάτων. Μην υποθέτεις πως ο εραστής σου βλέπει αυτομάτως όλα όσα συμβαίνουν. Γι’ αυτό βοήθησέ τον!

Ιχθύες

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, θα χάσεις τον αυθορμητισμό σου στη σχέση σου. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα μπορέσεις να κάνεις παθιασμένα σχέδια για το μέλλον. Εξερεύνησε τρόπους με τους οποίους εσύ και το ταίρι σου, μπορείτε να απολαύσετε με ασφάλεια ο ένας τη συντροφιά του άλλου, σε άγνωστο περιβάλλον. 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments