Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [04/11/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [04/11/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [04/11/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [04/11/20].

Κριός

Συνήθως είστε πολύ ευγενικοί για να μιλήσετε ανοιχτά για τα προβλήματα της σχέσης σας. Ωστόσο, τώρα αισθάνεστε πολύ πιο τολμηροί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα πάντα. Συζητήστε ό,τι σας απασχολεί, χωρίς να κάνετε σκηνή. Απλώς μιλήστε με ειλικρίνεια και ακεραιότητα και προσπαθήστε να βρείτε μια λύση.

Ταύρος 

Σήμερα έχετε διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές περισσότερο από όση τον τελευταίο καιρό. Χρησιμοποιήστε τη για να μιλήσετε με εκείνο το άτομο που θαυμάζετε από μακριά. Δεν χρειάζεται να είστε επιθετικοί, απλά ευθείς και ειλικρινείς.

Δίδυμοι

Χρησιμοποιήστε τη θετική συναισθηματική ενέργεια της μέρας για να διευθετήσετε μια κατάσταση που έχει προκύψει στην σχέση σας. Ευνοούνται οι ειλικρινείς συζητήσεις, ώστε να απελευθερώσετε κάποια δύσκολα συναισθήματα.

Καρκίνος

Μπορεί να υπάρξει ανταγωνισμός με φίλους για ένα άτομο που θαυμάζετε όλοι. Δεν μπορείτε να βγείτε όλοι μαζί του, οπότε ίσως λάβει χώρα ένας άτυπος διαγωνισμός. Έχετε καλές πιθανότητες να κερδίσετε.

Λέων 

Παρόλο που σε γενικές γραμμές θέλετε να διατηρήσετε μια ήσυχη και συνεσταλμένη εικόνα για τον εαυτό σας, σήμερα έχετε την διάθεση να σπάσετε τους κανόνες. Εάν επρόκειτο να πείτε σε κάποιο σημαντικό πρόσωπο πώς αισθάνεστε, κάντε το τώρα που έχετε τόσο δυναμική διάθεση.

Παρθένος

Σε μια μέρα σαν αυτή, θα θέλατε να πάτε με το ταίρι σας κάπου ξεχωριστά για να ζήσετε τον έρωτά σας. Μπορεί να θέλετε να ασχοληθείτε με μια ανταγωνιστική δραστηριότητα όπως έναν αγώνα τένις, να δείτε μια συναρπαστική ταινία ή μια κωμωδία. Ό,τι κι αν κάνετε, θα σας κάνει καλό και θα αναζωπυρώσει την φλόγα ανάμεσά σας.

Ζυγός

Υπάρχει πολλή ενέργεια γύρω σας σήμερα και έχετε διάθεση να πάτε με τον/την αγαπημένο/η σας κάπου συναρπαστικά. Ξεκινήστε μια περιπέτεια μαζί. Τι θα λέγατε για ένα ολιγοήμερο κάμπινγκ στο βουνό ή για μια βόλτα στην θάλασσα;

Σκορπιός

Μπορεί να εκνευριστείτε για ένα συγκεκριμένο ζήτημα που αφορά την σχέση σας. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας, επειδή διακυβεύονται πάρα πολλά. Αφιερώστε χρόνο για να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε τα πράγματα. Όταν αισθάνεστε έτοιμοι, κάντε μια ειλικρινή συζήτηση για να επιλύσετε το πρόβλημα μια και καλή.

Τοξότης 

Παρόλο που ξέρετε τι θα θέλατε να κάνετε σε ένα ζήτημα, δεν επιθυμείτε να αναστατώσετε τον/την σύντροφό σας, καθώς μάλλον θα διαφωνήσει. Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα ως έχουν και να χειριστεί την κατάσταση βήμα-βήμα.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μιλήσετε ειλικρινά – μέχρι ενός σημείου. Έχετε την τάση να υπεκφεύγετε σε ορισμένα θέματα.  Αυτό θα ήταν λάθος τώρα, ειδικά αφού σας δίνεται η ευκαιρία να διευθετήσετε αυτή την κατάσταση. Μην προσπαθείτε να αποφύγετε την αλήθεια.

Υδροχόος

Μην κάνετε πίσω, αν βρεθείτε στη σχέση σας χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάτι σημαντικό. Σήμερα σας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να μιλήσετε από καρδιάς. Αφήστε τις λέξεις να ρέουν αυθόρμητα, αντί να σκέφτεστε διαρκώς τι να κάνετε.

Ιχθύες

Αν ψάχνετε για την τέλεια σχέση, να ξέρετε ότι μπορεί να μην ξεκινήσει με τον πιο ειδυλλιακό τρόπο. Στην πραγματικότητα μπορεί αρχικά να αντιπαθήσετε ο ένας τον άλλον ή να εμπλακείτε σε μια έντονη συζήτηση. Ωστόσο, εξίσου γρήγορα, θα συμφιλιωθείτε και από εκεί και πέρα το πράγμα αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments