Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [06/11/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [06/11/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [06/11/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [06/11/20].

Κριός

Η πρόοδος της σχέσης σου απαιτεί ανοιχτό μυαλό και πιο συμβατική προσέγγιση. Παλαιές ή ξεπερασμένες ρουτίνες, θα επωφεληθούν από μια φανταστική ένεση αυθορμητισμού τώρα. Αν τολμήσεις να είσαι διαφορετική, θα σε βοηθήσει να μάθεις καινούργιους τρόπους συμπεριφοράς στη σχέση σου. Μπορεί επίσης να είναι το εισιτήριό σου, για μια περιπέτεια που περιμένει ανυπόμονα.

Ταύρος

Ένα ενδιαφέρον ή ένα αγαπημένο χόμπι μπορεί να είναι αυτό που ο εραστής σου μπορεί, και ίσως πρέπει, να ασχοληθεί περισσότερο. Όσο χαρούμενος και αν ήταν με κάτι που έκανες με το δικό σου τρόπο, κερδίζοντας τη συμβολή του σχετικά με μια νέα κατεύθυνση που μπορείς να ακολουθήσεις, θα είναι διαφωτιστικό. Ένα συγγενικό πνεύμα φαίνεται πρόθυμο να συνεργαστεί μαζί σου και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή, για να το αποδεχτείς.

Δίδυμοι

Αν έχεις εμπλέξει το ταίρι σου σε σχέδια που περιβάλλουν τη διεύρυνση του μυαλού σου, τη μελέτη ή τη μάθηση, τότε υπάρχουν οφέλη με τη συμμετοχή του. Ό, τι σε εμπνέει τώρα, ίσως είναι χρήσιμο και για το ταίρι σου. Η συμβολή του θα αποδειχθεί πολύτιμη για το νέο κεφάλαιο να ξεδιπλώνεται στην παθιασμένη ιστορία σας.

Καρκίνος

Φαίνεται να υπάρχει μια ισχυρή στάση ή προσέγγιση στα ερωτικά σου τώρα. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση θα κάνεις πολλά πράγματα, διαφορετικά. Αυτό μπορεί να σημαίνει απελευθέρωση παλαιών συνηθειών ή συμπεριφορών. Αν το νέο παράδειγμα που δημιουργείς φαίνεται άγνωστο, τότε αυτό είναι μια ισχυρή ένδειξη για το πόσο δυναμικό θα είναι το καινούργιο κεφάλαιο.

Λέων

Τα συναισθήματά σου θα υποστούν διακυμάνσεις. Τη μια στιγμή η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη και την επόμενη στιγμή, θα νιώθεις απογοήτευση. Μην πείσεις τον εαυτό σου πως αντιμετωπίζεις κάτι που είναι συντριπτικό. Αν θέλεις το χρόνο και το χώρο σου, τότε πάρε τον. Απλά βεβαιώσου, πως ο εραστής σου είναι στην εικόνα γι’ αυτό που σε παρακινεί στην αναζήτηση της μοναξιάς.

Παρθένος

Ελπίδες, όνειρα ή ευχές που μοιράζεσαι με τον εραστή σου θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με περισσότερη προσοχή αυτή τη στιγμή. Εσύ και το ταίρι σου, μπορείτε να διαχωρίσετε τις παθιασμένες, συναρπαστικές ιδιοτροπίες από τους στόχους ή τις φιλοδοξίες σας, που φέρνουν ισχυρότερα συναισθήματα ασφάλειας και σταθερότητας στην κοινή σας ζωή. Αν είσαι ελεύθερη, τότε το σπίτι ενός μελλοντικού εραστή, ίσως γίνει το σκηνικό για να ανθίσει ο έρωτας και η σχέση σας.

Ζυγός

Μην πιστεύεις πως για να δεις τη λάμψη στα μάτια του εραστή σου, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα μπορέσεις με αποφασιστικότητα να ξεκαθαρίσεις στον πιθανό σύντροφό σου, γιατί υπερέχεις, από άλλα άτομα. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα φροντίσεις με έντονο τρόπο να του υπενθυμίσεις γιατί είναι τόσο σημαντικός για σένα. Πρέπει να πιστέψεις, πως τα λόγια που βγαίνουν μέσα από την καρδιά σου και η στοργή που του δείχνεις, θα συμβάλλουν σημαντικά.

Σκορπιός

Θα λάβεις την καθησυχαστική επιβεβαίωση, ότι το ένστικτό σου ήταν σωστό για κάτι που μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Θα θελήσεις επίσης να διαβεβαιώσεις τον εραστή σου, πως θα ήταν συνετό να ακούει τις συμβουλές σου στο μέλλον. Μόνο μη μιλήσεις με υπεροπτικό τρόπο αλλά με ήπιο και σέξι τρόπο. Διαφορετικά…δε θα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Τοξότης

Η επιρροή της Σελήνης θα σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις μια βαθιά ερωτική περιοχή με τον εραστή σου. Ίσως υπάρχει μια αισθητή ένταση ευαισθησίας σε ό, τι λες ή κάνεις…. που κάνει κι εσένα λίγο πιο ευάλωτη. Η ενεργειακή ροή που προσφέρεται υποστηρίζει αμφίδρομα ανοίγματα τώρα, με υπέροχο τρόπο. Γι’ αυτό αξιοποίησέ τα στο έπακρο.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, θα νιώσεις πιο ανοιχτή απέναντι στο ταίρι σου. Μια ευχάριστη προστατευτική ατμόσφαιρα μπορεί να διαπεράσει τη σχέση σου. Αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο ζήτημα που χρειάζεται επίλυση, τότε είναι η ώρα να το συζητήσετε.

Υδροχόος

Το φεγγάρι προσθέτει μια επιπλέον δόση ευαισθησίας κι ενεργοποιεί τη σχέση σου, τώρα. Γνωρίζεις πώς να είσαι δίπλα στο άτομο που αγαπάς, όποτε σε χρειάζεται. Οι ανιδιοτελείς, αυθεντικές, προσεκτικές χειρονομίες σου, δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Πρόσφερέ τες λοιπόν, σε αφθονία!

Ιχθύες

Μια νέα παθιασμένη φιλοδοξία, θα διεισδύσει στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Υπάρχει μια σταθερή σχέση ανάμεσα στην αισιοδοξία για ένα πιο όμορφο μέλλον και στην ενίσχυση του δεσμού σου. Αυτή είναι η ώρα για να συνεργαστείτε, για την επίτευξη των πιο σημαντικών σας στόχων. Και γνωρίζοντας πως ό,τι κάνετε είναι για το καλό και των δυο σας, θα γίνει ο καταλύτης, για ένα νέο κεφάλαιο που περιμένει να ξεδιπλωθεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments