Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [07/11/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [07/11/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [07/11/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [07/11/20].

Κριός

Οι μεγάλες κινήσεις ή οι μεγάλες αλλαγές, απαιτούν πολύ σκέψη, αυτό το διάστημα. Αν ο εραστής σου επηρεάζεται από κάποιες σημαντικές αλλαγές, γνωστοποίησέ του, τα σχέδια και τις προθέσεις σου. Οι σκέψεις και τα συναισθήματά του, πρέπει να εξεταστούν σοβαρά. Μπορεί να ανακαλύψεις πως έχεις κάποιους φόβους, για όσα σχεδιάζεις.

Ταύρος

Γνωρίζεις πως είσαι οπλισμένη με αρκετές εμπειρίες από το ερωτικό σου παρελθόν. Αν είσαι ευχαριστημένη με την παρούσα σχέση σου, τότε έχεις κάτι υπέροχο για να χτίσεις γερά θεμέλια. Αν όμως πιστεύεις πως η ερωτική σου ζωή χρειάζεται βελτίωση, τότε είναι καιρός να κοιτάξεις ειλικρινά τι εξαντλεί την ενέργειά σου και σου στερεί την ευχαρίστηση ή την ευτυχία. Αυτό το νέο κεφάλαιο μπορεί να ξεκινήσει όποτε αποφασίσεις εσύ.

Δίδυμοι

Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, η παθιασμένη πρόοδος βασίζεται στη δική σου ακεραιότητα. Το να είσαι ειλικρινής για αυτό που θέλεις να αλλάξεις μέσα σου, καθιστά σαφές στον αγαπημένο σου, τι είσαι διατεθειμένη να κάνεις για να ενισχύσεις τη σχέση σου. Τώρα διαπερνάει τη σχέση σου, ένας νέος αέρας αυθορμητισμού. Το να θέλεις το καλύτερο τόσο για σένα όσο και για το ταίρι σου είναι εξαιρετικά ελκυστικό!

Καρκίνος

Θα έχεις ένα σαφές όραμα για όσα θέλεις να ζήσεις στον έρωτα και την οικειότητα με το σύντροφό σου. Η χρονική διάρκεια μπορεί να μην είναι σημαντική, όμως θα προσκολληθείς υπερβολικά στο σταθερό αποτέλεσμα. Ίσως τηρήσεις με ευλάβεια τους κανόνες που σου φαίνονται λογικοί και άνετοι μα ο έρωτας δεν λειτουργεί έτσι! Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ευέλικτη. Και ζήσε πιο αισιόδοξα και πιο ανέμελα!

Λέων

Αν και είναι πιθανό να δεχτείς τις αλλαγές που συμβαίνουν στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, δεν νιώθεις και πολύ σίγουρη για το βαθμό της ανοχής σου. Δεν θέλεις να κάνεις τώρα κάποια μικρά βήματα και να σκεφτείς για αργότερα τις μεγάλες κινήσεις. Όμως μ’ αυτή την τακτική, μπορείς να απαλλαγείς από ένα αγχωτικό θέμα της ερωτικής σου ζωής ή της σχέσης σου.

Παρθένος

Δίνεται μεγάλη έμφαση αυτό το διάστημα, στο να ακούς τον αγαπημένο σου. Αν ο εραστής σου αποφασίσει ότι είναι η ώρα να σου ανοιχτεί για να φύγει ένα βάρος από το στήθος του, τότε πρέπει να γίνεις ο ακροατής που χρειάζεται. Φρόντισε να απαντήσεις, μόνο όταν τελειώσει αυτά που έχει να σου πει. Αν χρειάζεσαι χρόνο για να σκεφτείς τις απαντήσεις σου, τότε θα ήταν σοφό και χρήσιμο, να τον πάρεις.

Ζυγός

Το να κρατάς κάτι κρυφό αυτή τη στιγμή δεν είναι απατεωνιά… ειδικά αν έχει να κάνει με τα συμφέροντα του αγαπημένου σου. Έχεις δίκιο να πιστεύεις πως δεν έχει νόημα να δημιουργήσεις αναταραχές, μιλώντας για ένα θέμα που μπορεί να ταράξει την ηρεμία της σχέσης σου. Αν νομίζεις πως χρειάζεται να το αναφέρεις, προσπάθησε να βρεις μια πιο κατάλληλη στιγμή.

Σκορπιός

Προσπάθησε να αναγνωρίσεις πόσο ισχυρά είναι τα συναισθηματικά εμπόδια που έχεις θέσει. Μπορεί να πιστεύεις πως επαναπροσδιορίζεις ή επαναφέρεις κάποια συναισθηματικά όρια. Αν όμως ξαναγράφεις το βιβλίο των κανόνων της σχέσης σου, θα απομακρύνεις τη ζεστασιά και τη στοργή που προσπαθεί να βρει τη θέση της στο δεσμό σου.

Τοξότης

Θα υπάρχει μια δυνατή σύνδεση ανάμεσα στις δραστηριότητές σου και στην αύξηση της παθιασμένης απόλαυσης με τα ερωτικά σου. Γι’ αυτό προσπάθησε να εντοπίσεις τις ευκαιρίες που προσφέρονται για να απελευθερώσεις με θετικό τρόπο το άγχος σου. Μια αφθονία ενέργειας διαπερνά τώρα την ερωτική σου ζωή! Δώσε της την υγιή κι ευχάριστη διέξοδο που χρειάζεται!

Αιγόκερως

Όσο άνετη και αν είναι η σχέση σου, θα μπεις στον πειρασμό να περάσεις στον αιφνιδιασμό, για να δεις τι μπορεί να φέρει το πάθος. Αυτή είναι η ώρα να αναλάβεις ένα υπολογισμένο ρίσκο στα ερωτικά σου ή να προσφέρεις περισσότερο αυθορμητισμό στη σχέση σου. Πίστεψε πως το να τολμήσεις να είσαι διαφορετική, θα φέρει μεγάλη ευτυχία στο δεσμό σου.

Υδροχόος

Αν νιώθεις πως το μυαλό σου σκέφτεται το παρελθόν, τότε πρέπει να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να χειριστείς τη σχέση σου, σύμφωνα με τις εμπειρίες του παρελθόντος σου. Δεν υπάρχει λόγος μια ματιά στο παρελθόν, να μην είναι ευχάριστα συναισθηματική και άνετα νοσταλγική. Το γεγονός ότι μπορείς να δεις όσα έχεις μάθει κι έχεις καταφέρει να βελτιώσεις, είναι ένα σαφές σημάδι ρομαντικής ωριμότητας. Για αυτό προχώρα.

Ιχθύες

Προσπάθησε να περιορίσεις τη φαντασία σου, αν σε παροτρύνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις κι όχι ευέλικτες. Ένα ρομαντικό ζήτημα χρειάζεται μεγάλη υπομονή και προσαρμοστικότητα κι όχι κατά μέτωπο επίθεση. Ίσως να είναι πιο ασήμαντο από ό,τι φαινόταν αρχικά. Όμως το να λειτουργήσεις περισσότερο σαν παρατηρητής προς το παρόν, θα ωφελήσει τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments