Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [09/11/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [09/11/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [09/11/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [09/11/20].

Κριός

Μπορείς να αγγίξεις και να ευχαριστήσεις την καρδιά του εραστή σου, με πολλούς τρόπους τώρα. Αν η εστίασή σου πρόσφατα ήταν σε θέματα οικογενειακά ή εργασιακά, μπορείς να του υπενθυμίσεις τώρα, πόσο σημαντικός είναι για σένα… Είτε σαν ακροατής είτε προσφέροντάς του τη μοναδική σου υποστήριξη, όταν και όπου τη χρειαστεί!

Ταύρος

Θα κάνεις μεγάλες, τολμηρές και φιλόδοξες σκέψεις αυτό το διάστημα! Αν θέλεις να κάνεις πιο περιπετειώδη την ερωτική σου ζωή, υπάρχουν συγκεκριμένες βάσεις που πρέπει αρχικά, να τις καλύψεις σωστά. Ίσως είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό, το να φέρεσαι με ανεμελιά και ανάλαφρη διάθεση, αυτή την περίοδο. Όμως το ερωτικό σου σχέδιο, μάλλον χρειάζεται περισσότερη σκέψη και καθοδήγηση.

Δίδυμοι

Η περιέργειά σου, θα είναι το εισιτήριό σου για να σημειώσεις μεγαλύτερη πρόοδο και οικειότητα στον ερωτικό σου τομέα. Όμως η κοσμική σου αποστολή για τα ερωτικά σου, απαιτεί να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις που έχεις αναλάβει. Επειδή κάτι ή κάποιος εξιτάρει τη φαντασία σου, δεν σημαίνει πως πρέπει να συμπεριφερθείς με πάθος απέναντί του. Προσπάθησε να συνδυάσεις καλύτερα, την περιέργεια με την αυτοσυγκράτησή σου.

Καρκίνος

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, κάτι που αφορά την ερωτική σου ζωή, μπορεί να χρειαστεί μόνο μια μικρή ώθηση για να εξελιχθεί. Αν περίμενες την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια κίνηση ή να εξερευνήσεις μια νέα παθιασμένη περιοχή, τότε αυτή….έχει φτάσει. Μόνο εμπιστέψου το ένστικτό σου, αν σου λέει πως περπατάς σε τεντωμένο σκοινί σχετικά με κάτι…ενώ θα μπορούσες να δημιουργήσεις πιο ευχάριστες καταστάσεις με την ανάλογη συμπεριφορά.

Λέων

Ακόμα κι αν τα σχέδια για τη φυσική σου κατάσταση ανατράπηκαν, θα ωφεληθείς αν εξετάσεις κάποιο άλλο σχέδιο φροντίδας και βελτίωσης του εαυτού σου. Μπορεί να θεωρείς πως πλησιάζοντας η εορταστική περίοδος, σχέδια αυτού του τύπου πρέπει να περιμένουν! Όμως θα νιώσεις καλύτερα μέσα σου αν δείχνεις πιο όμορφη εξωτερικά, ενώ παράλληλα η ερωτική σου διάθεση, θα αυξηθεί αρκετά.

Παρθένος

Προσπάθησε να τηρήσεις μια σαφώς καθορισμένη λίστα προτεραιοτήτων με τα ερωτικά σου. Γνωρίζεις πως ακόμη και τα καλύτερα σχεδιασμένα ερωτικά πλάνα, μπορεί να πάνε στραβά. Αν πρέπει να επιλέξεις μια άλλη στιγμή για να εστιάσεις στη σέξι στρατηγική σου, τότε πάρε το χρόνο σου, διασφαλίζοντας πως θα επιλέξεις τη σωστή στιγμή. Επειδή το καλό αξίζει να το απολαύσεις σωστά και σε όλο του το μεγαλείο

Ζυγός

Αντί να εστιάσεις στους λόγους που διαφωνείς με το ταίρι σου, εστίασε καλύτερα στο πόσο παθιασμένοι είστε ο ένας για τον άλλον. Με μια επίμονη προσπάθεια, αν εξαλείψετε κάποια εμπόδια που υπάρχουν τώρα θα καταφέρετε να βρείτε μεταξύ σας, κοινό έδαφος. Αν μπορείτε να ηρεμήσετε τότε θα μπορέσετε ν’ ακούσετε και να σκεφτείτε καλύτερα ο ένας τις απόψεις του άλλου. Το αποτέλεσμα θα ωφελήσει και τους δύο.

Σκορπιός

Αν ο εραστής σου χρειάζεται βοήθεια, τότε συμφωνώντας αρχικά για το τι μπορείς και τι δεν μπορείς να του προσφέρεις βοηθά και τους δύο. Με αυτόν τον τρόπο, διαχειρίζεστε και οι δύο τις προσδοκίες που έχετε ο ένας από τον άλλον και ξεκαθαρίζεις στο ταίρι σου, πως είσαι αποφασισμένη να μην τον απογοητεύσεις. Ένα πρόβλημα όταν μοιράζεται, μπορεί ν’ αντιμετωπιστεί ευκολότερα.

Τοξότης

Κάποιες πρόσφατες ιδέες ή αποκαλύψεις αναφορικά με τα ερωτικά σου, φρόντισε να τις σκεφτείς εκτεταμένα. Δεν μπορείς να τους ρίξεις απλά μια γρήγορη ματιά για να προχωρήσεις μ’ αυτές. Επειδή θα ανακαλύψεις, πως υπάρχει παθιασμένη σοφία μέσα τους. Μαθαίνοντας να αναγνωρίζεις την αλήθεια που προσφέρουν θα μπορέσεις ν’ αντιμετωπίσεις καλύτερα, το μέλλον της ερωτικής σου ζωής.

Αιγόκερως

Μπορεί να υπάρχει ένα θέμα, που εσύ και το ταίρι σου δεν γνωρίζετε αρκετά για αυτό ώστε να το επιλύσετε. Ίσως πρέπει να κάνετε μια έρευνα ή να ζητήσετε συμβουλές από ειδικούς. Ό, τι κι αν επιλέξετε να κάνετε, η εικασία πρέπει να αφαιρεθεί από τη συγκεκριμένη εξίσωση. Με τη σωστή στάση και προσεγγίζοντας το θέμα μαζί μπορεί να καταφέρετε να συνεργαστείτε και να το επιλύσετε.

Υδροχόος

Αν κάτι που αφορά τη σχέση σου φαίνεται πως έχει κολλήσει με αποτέλεσμα να θέλεις να παραιτηθείς απ’ αυτό, τότε αντιμετώπισέ το άμεσα πριν κλιμακωθεί. Ίσως δυσκολεύεσαι να σημειώσεις πρόοδο, επειδή δεν άφησες πίσω σου κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις από το παρελθόν. Όμως με λίγη φαντασία και αρκετή προσπάθεια θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς. Αναρωτήσου όμως σοβαρά, αν θέλεις πραγματικά να τις πετύχεις κι αν η απάντηση είναι θετική, τότε σου δίνεται μια εξαιρετική ευκαιρία τώρα, να το κάνεις.

Ιχθύες

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την μοναδική σου φαντασία με εξαιρετικό τρόπο τώρα και να μιλήσεις στον εραστή σου για όσα αισθάνεσαι. Δεν υπάρχει πουθενά λάθος, αν θελήσεις να εκφράσεις με δημιουργικό τρόπο τα βαθιά σου συναισθήματα. Προσθέτοντας και λίγο παιχνιδιάρικο ή ανάλαφρο ύφος, θα συμβάλλεις περισσότερο στο να δημιουργηθεί μια σεξουαλική ατμόσφαιρα, από τις ερωτικές σου αποκαλύψεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments