Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [10/11/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [10/11/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [10/11/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [10/11/20].

Κριός

Θα είσαι εξαιρετικά επιλεκτική, σχετικά με το πώς και πού εφαρμόζεις τις παθιασμένες σου προσπάθειες. Ακόμα κι αν ο εραστής σου χρειάζεται τη συμμετοχή σου και την δυναμική σου προσωπικότητα, ίσως δε νιώθεις μεγάλο ενθουσιασμό για να το κάνεις. Δε αισθάνεσαι καλά, για ν’ ασχοληθείς με οτιδήποτε τώρα. Μάλλον χρειάζεται να ηρεμήσεις και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου!

Ταύρος

Να μιλήσεις ή όχι; Αυτό είναι το δίλημμα που αντιμετωπίζεις τώρα στην ερωτική σου ζωή. Η Σελήνη μπορεί να βοηθήσει υπέροχα, με όσα σκέφτεσαι ή νιώθεις. Φρόντισε να αποκαλύψεις στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου και τις σκέψεις σου…χωρίς να φοβάσαι για τις συνέπειες. Αυτό είναι το ουσιαστικό βήμα που πρέπει να κάνεις, για την παθιασμένη πρόοδο που επιθυμείς.

Δίδυμοι

Αν έχεις κουραστεί από την προσπάθεια να σημειώσεις πρόοδο σε τομείς εκτός της ερωτικής σου σφαίρας, τότε πρέπει να βρεις τρόπους για να ισορροπήσεις ή να ελέγξεις την ψυχική και σωματική σου ενέργεια. Η Σελήνη ενθαρρύνει τη φροντίδα απέναντι στον εαυτό σου σήμερα! Όμως πρέπει να τη βάλεις στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σου. Δεν είναι επιλογή το να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, αργότερα! 

Καρκίνος

Η Σελήνη δημιουργεί ευαισθησία στην επικοινωνία τώρα. Αυτό ίσως σε βολεύει…. ιδιαίτερα αν προσπαθείς να τονίσεις κάποια πράγματα στον εραστή σου, για τα οποία δεν δίνει και ιδιαίτερη σημασία. Αν όμως τα συναισθήματά σου κλιμακωθούν και δημιουργηθούν εντάσεις στη σχέση σου, τότε ο εραστής σου θα πιστέψει πως «ψάχνεσαι» για καβγά. Η ανάγκη να διατηρηθεί η κατάσταση όσο πιο ισορροπημένη γίνεται, είναι δική σου ευθύνη. 

Λέων

Πιθανότατα γνωρίζεις πως ένα επαναλαμβανόμενο ερωτικό θέμα στη σχέση σου, δεν θα εξαφανιστεί από μόνο του. Αν η έλλειψη εμπιστοσύνης ανάμεσά σας, έχει επηρεάσει την αντιμετώπιση και την επίλυσή του τελευταία, τότε η Σελήνη θα μπορούσε να βοηθήσει σήμερα. Αν αντιμετώπιζες μέχρι τώρα την ερωτική σου ζωή με αυστηρά λογικό τρόπο, ίσως είναι καιρός να τη δεις με μεγαλύτερο συναίσθημα. 

Παρθένος

Μπορεί να νιώθεις ανησυχία για τα επαγγελματικά σου αυτήν τη στιγμή. Τα ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου, θα χρειαστούν αντιμετώπιση. Η Σελήνη στο ζώδιό σου όμως, μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια πιο ήρεμη κι ευαίσθητη προοπτική υπενθυμίζοντάς σου γιατί η σχέση σου, είναι το άνετο καταφύγιο που έχεις ανάγκη. Υπάρχουν πολλά που μπορεί να κάνει ο εραστής σου για να μειώσει το άγχος ή τις ταλαιπωρίες σου. Τα υπόλοιπα…θα τα κάνεις εσύ!

Ζυγός

Θα κάνεις κάποιες σκέψεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή Μπορεί να αφορούν την αντιμετώπιση όσων θέλεις να αποδεχτείς στα ερωτικά σου. Μπορεί να έχεις έντονη επιθυμία να κάνεις ό, τι είναι κατάλληλο για σένα.. αλλά ο εραστής σου να αντιστέκεται. Γι’ αυτό φρόντισε να τον ενημερώσεις, για ποιο λόγο επιθυμείς κάποιες αλλαγές….ή περισσότερη ανεξαρτησία!

Σκορπιός

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τους μακροπρόθεσμους στόχους σου, οι τολμηρές κινήσεις θα είναι κάτι ιδιαίτερα συναρπαστικό. Αν στο πλάνο βρίσκεται και το ταίρι σου, τότε αξίζει να του επισημάνεις πως θα χρειαστούν αρκετές συζητήσεις μέχρι να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό. Αν είσαι ελεύθερη και φροντίσεις να γίνεις λιγάκι πιο ανοιχτόμυαλη, θα οδηγηθείς σε πολύ καινούργιες περιοχές, ερωτικά. 

Τοξότης

Αν αισθάνεσαι πως η σχέση σου χρειάζεται αλλαγές, τότε δε χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα μεγάλες και δραματικές. Αν είσαι πιο ξεκάθαρη για όσα θέλεις στη σχέση σου, θα ανεβάσεις αυτόματα τον πήχη στα ερωτικά σου. Μετά φρόντισε να κάνεις μικρά λογικά βήματα προς τους παθιασμένους στόχους σου, για να μπορέσεις ν’ απολαύσεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. 

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τα μακρινά μέρη, τις μεγάλες ιδέες και τα μελλοντικά οράματα, θα ξεκινήσεις μια ερωτική περιπέτεια… ακόμα κι αν αυτό σημαίνει αλλαγή του τοπίου. Αλλά αν η σωματική απόδραση είναι δύσκολη ή αδύνατη, τότε τίποτα δεν σε εμποδίζει να σχεδιάσετε με το ταίρι σου, την περιπέτεια της ζωής σας. Αυτό ίσως να είναι και το εισιτήριο, για να ενισχύσετε με θαυμάσιο τρόπο το δεσμό σας. 

Υδροχόος

Ίσως να μην μπορείς να λάβεις μέτρα για την επίτευξη όλων όσων επιθυμείς από τη λίστα προτεραιοτήτων σου. Μπορείς όμως τουλάχιστον, να ελέγξεις με το ταίρι σου τα οικονομικά σας, για να μπορέσετε ν’ απολαύσετε κάποιες περιπέτειες στο μέλλον. Μπορεί αυτό το διάστημα να δημιουργήσετε ένα κοινό τραπεζικό λογαριασμό, για τις μελλοντικές ερωτικές αναζητήσεις σας. Με αρκετό ρεαλισμό κι υπευθυνότητα, οποιαδήποτε κοινή οικονομική στρατηγική μπορεί να διαρκέσει πολύ…. στο μέλλον.

Ιχθύες

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, η σχέση σου θα έχει μια αισθητά ισχυρότερη πνευματική χροιά. Μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή για σένα και τον εραστή σου που θα καθοδηγείτε από την περιέργεια… ειδικά αν γνωρίσετε κάτι καινούργιο και θελήσετε να επιδοθείτε σ’ αυτό. Θα αναγνωρίσεις…. πώς ένα κοινό, εμπνευσμένο σχέδιο μπορεί να μετατρέψει τη διανοητική σας διέγερση… σε κάτι περισσότερο! 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments