Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [14/11/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [14/11/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [14/11/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [14/11/20].

Κριός

Μπορεί να χρειαστεί να γίνεις πιο ανοιχτόμυαλη για να αποδεχτείς πως ο εραστής σου, μπορεί να σε διδάξει κάτι. Ωστόσο, θα αναρωτηθείς αν το ταίρι σου είναι τόσο γνώστης για ένα θέμα όσο πιστεύει ότι είναι. Ευτυχώς, θα ανακαλύψεις με χαρά πως αυτό ακριβώς συμβαίνει. Υπάρχει κάτι συναρπαστικό για αυτό το είδος συνεργασίας και μάθησης. Για αυτό, θα είσαι πρόθυμη να εξερευνήσεις μαζί του τις δυνατότητες.

Ταύρος

Ευχάριστες και σημαντικές στιγμές προσφέρονται τώρα, γι’ αυτό άφησέ τες να διατηρήσουν κάτι εντυπωσιακό ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Η προθυμία του αγαπημένου σου να σε ακούσει θα σε βοηθήσεις να αφήσεις τις επιφυλάξεις σου και να του μιλήσεις ειλικρινά. Αν θέλεις να αποδεχτεί όσα σκέφτεσαι και νιώθεις, είναι ευκαιρία να το κάνεις τώρα και να το απολαύσεις.

Δίδυμοι

Αντί να δεις κάτι αρνητικά ή απαισιόδοξα, θεώρησέ το καλύτερα σαν ευκαιρία. Μπορείς να μετατρέψεις κάτι αρνητικό σε θετικό, με τη σωστή στάση ή προσέγγιση. Επομένως, μην πιστέψεις πως αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα. Αντιμετώπισέ το σαν μια ευκαιρία για να βοηθήσεις να αναπτυχθεί ο δεσμός σας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να δεις το ποτήρι μισό γεμάτο όχι μισό άδειο.

Καρκίνος

Εσύ και ο εραστής σου μπορεί να διαφωνείτε για κάτι. Αυτό ίσως δείξει, αν υπάρχει ανισορροπία στη σχέση σας. Ο ένας από τους δυο σας, μπορεί να πιστεύει πως δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ ο άλλος πιστεύει διαφορετικά. Όποιος όμως στη σχέση σας βλέπει κάτι αρνητικό… θα το κάνει βουνό στο μυαλό του. Τα καλά νέα είναι, πως αυτό μπορεί να διορθωθεί πολύ εύκολα.

Λέων

Θα πιστέψεις ολόψυχα ότι οι θετικές σου ενέργειες θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Θα συνειδητοποιήσεις επίσης πως μια εγκάρδια χειρονομία απέναντι στο ταίρι σου, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είσαι έτοιμη να κάνεις το επιπλέον βήμα στο όνομα της αγάπης τώρα, με αποτέλεσμα να νιώσεις καθησυχασμένη. Ό,τι δίνεις, αυτό παίρνεις σε αντάλλαγμα. Και θα το λάβεις με τρόπο, που θα σε ενθαρρύνει να διατηρήσεις αυτήν την αμφίδρομη ερωτική ορμή.

Παρθένος

Η προσοχή σου θα παρεκκλίνει σε ευχάριστους περισπασμούς που θα σε κάνουν να νιώθεις εντυπωσιακή και αισιόδοξη. Είτε πρόκειται για ένα προσωπικό σχέδιο, ένα έργο ή μια σημαντική φιλοδοξία που κατευθύνεται προς τη σωστή κατεύθυνση, ίσως χρειαστεί να βοηθήσεις το ταίρι σου να αντιμετωπίσει κι αυτός θετικά την κατάσταση. Λίγη ανάλαφρη διάθεση στο δεσμό σας είναι ό,τι χρειάζεστε και οι δύο τώρα. Για αυτό μοιραστείτε τη γενναιόδωρα, γιατί θα επωφεληθείτε και οι δύο από αυτή.

Ζυγός

Οι συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σας, μπορεί να οδηγήσουν σε βαθιά και ουσιαστικά θέματα τώρα. Ίσως όμως, αυτό να χρειάζεται ο δεσμός σου. Μπορείς να μοιραστείς ό, τι υπάρχει στο μυαλό ή στην καρδιά σου με το σύντροφό σου, που είναι πρόθυμος να κάνει ό,τι μπορεί για να σε ευχαριστήσει. Αυτό είναι το εισιτήριό σου για να πετύχεις θετικές εξελίξεις στη σχέση σου. Αν συνεχίσεις να είσαι ανοιχτόμυαλη και θετική… το ίδιο θετικός και ανοιχτόμυαλος θα είναι και ο σύντροφός σου.

Σκορπιός

Αν πίστευες πως θα διαχειριζόσουν μόνη σου ένα προσωπικό ζήτημα, τότε θα ανακαλύψεις πως το ταίρι σου είναι καλός ακροατής. Έχεις χρήσιμη προοπτική, χάρη στην προθυμία του να σε ακούσει και να σε βοηθήσει. Άφησέ τον να αλλάξει τις αντιλήψεις σου. Μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις, πως το να αγωνιάς μόνη σου σιωπηλά, είναι προαιρετικό.

Τοξότης

Ακόμα κι αν αποφεύγεις συνήθως τις βαθιές, αγαπημένες συζητήσεις ή ανταλλαγές, ίσως ανακαλύψεις κάτι καινούργιο, αν είσαι πιο ανοιχτόμυαλη τώρα. Αυτό θα οδηγήσει εσένα και τον εραστή σου, να ξεκινήσετε ένα εξερευνητικό ταξίδι. Δες τι μπορεί να αποφέρει η αμοιβαία ειλικρίνεια και οι ανοιχτές συζητήσεις ανάμεσά σας.

Αιγόκερως

Αν ένα αγαπημένο όραμα για το μέλλον σε εμπνέει, τότε αξίζει να το μοιραστείς! Μπορείς να βοηθήσεις το δεσμό σου να ενισχυθεί, μιλώντας ανοιχτά για τα φιλόδοξα σχέδια που ανάβουν μια παθιασμένη φωτιά μέσα σου. Αν νόμιζες ότι μπορεί να έκανες κάτι μόνη σου, τότε θα ανακαλύψεις πως είναι διαφορετικά τα πράγματα. Αν μάλιστα εντοπίσεις οφέλη σε αυτό, τότε έχεις απόλυτο δίκιο.

Υδροχόος

Μπορείς να συμπεριφερθείς με ευγένεια και γενναιοδωρία, χωρίς να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Παραχωρώντας στα καλοπροαίρετα χαρακτηριστικά σου την ελευθερία που χρειάζονται, μπορεί να εμφανιστεί ένα κύμα μαγείας στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Το αν προσφέρεις γενναιόδωρα συναισθηματικά ή σωματικά, είναι κάτι που δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι, πως ξεκαθαρίζεις πόσο σημαντικές είναι οι ανάγκες του εραστή σου για σένα. Το γεγονός πως θα αγγίξεις την καρδιά σου με αυτή τη στάση, θα είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Ιχθύες

Θα νιώσεις πιο ανοιχτόμυαλη και θα θελήσεις να πειραματιστείς λιγάκι με τα ερωτικά σου. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει να ανοίξεις την καρδιά σου, με νέους τρόπους. Επομένως, αγνόησε τους φόβους που έχεις, επειδή θα κάνεις τον εαυτό σου ευάλωτο. Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις, αν καταφέρεις να υιοθετήσεις μια πιο ευέλικτη και αυθόρμητη προσέγγιση στον έρωτα και το ρομάντζο. Αν αισθάνεσαι πως αυτό κρύβει μια παθιασμένη υπόσχεση, τότε έχεις απόλυτο δίκιο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments