Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [15/11/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [15/11/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [15/11/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [15/11/20].

Κριός

Αν είσαι προσεκτική με τα λόγια σου απέναντι στον εραστή σου, θα είναι σοφή κίνηση, τώρα. Πιθανόν η Νέα Σελήνη να δημιουργήσει τις βάσεις για μελλοντική ανάπτυξη της σχέσης σου, και ο προσεκτικός τρόπος που εκφράζεσαι είναι το κλειδί για να πετύχει. Εφόσον με τη συμπεριφορά σου δεν κάνεις τον εραστή σου να σε αντιμετωπίσει αμυντικά και δεν ξεχνιέσαι σε μονόπλευρες συζητήσεις, όλα θα πάνε καλά.

Ταύρος

Η σημερινή Νέα Σελήνη επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεκινήσεις από την αρχή. Μπορείς να αφήσεις στην άκρη οποιαδήποτε διάθεση σύγκρουσης και αν είναι απαραίτητο, να θεραπεύσεις μια άσχημη κατάσταση με τον εραστή σου. Αξιοποίησε στο έπακρο αυτό το νέο ξεκίνημα. Οι προκλήσεις μπορούν πραγματικά να μετατραπούν σε ευκαιρίες ανάπτυξης και θεραπείας αν είσαι πρόθυμη να το κάνεις και να δείξεις αρκετή υπομονή.

Δίδυμοι

Ο εραστής σου, πιθανόν να είναι ανοιχτόμυαλος και δεκτικός στις ιδέες ή τα παθιασμένα σου σχέδια τώρα. Όμως, η κοσμική σου αποστολή περιλαμβάνει να τα μεταφέρεις με ήρεμο, πρακτικό και εύχρηστο τρόπο. Δώσε στο ταίρι σου την ευκαιρία να καταλάβει σωστά αυτά που θέλεις να πετύχεις ή να ζήσεις. Αν μιλήσεις γρήγορα και πολύπλοκα, μπορεί να οδηγήσεις την όλη κατάσταση σε πολλαπλές συζητήσεις μαζί του και καθόλου δράση.

Καρκίνος

Οι συμβουλές από τον αγαπημένο σου δεν πρέπει να παρερμηνευθούν σαν απόπειρα χειραγώγησης. Προσπάθησε να ακούσεις αυτά που σου λέει ή να συζητήσεις μαζί του με ανοιχτό μυαλό και εξίσου ανοιχτή καρδιά. Ξέχασε οποιαδήποτε αμυντική στάση και επωφελήσου από τις συμβουλές του. Αν είσαι ήρεμη και θετική θα καταφέρετε να γίνετε το τέλειο δίδυμο, ειδικά τώρα.

Λέων

Έχεις πολλούς λόγους που θέλεις να κρατήσεις κάτι για τον εαυτό σου τώρα. Μόνο μη πιστέψεις πως ένα ζήτημα, δεν μπορεί να λυθεί. Έχεις δίκιο που πιστεύεις πως ο εραστής σου θα προτιμήσει να ακούσει τις ιδέες ή τις λύσεις που προτείνεις. Φρόντισε να τα βάλεις σε μια σειρά στο μυαλό σου, για να μιλήσεις σωστά και με ακρίβεια… Τότε μόνο πες την αλήθεια σου γιατί τελικά αυτό ακριβώς του προσφέρεις.

Παρθένος

Ακόμα κι αν πιστεύεις πως έχεις ξεπεράσει ένα χάσμα στη σχέση σου, υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά για να κάνεις. Αν ανοίξεις την καρδιά σου και μιλήσεις για όσα νιώθεις, θα δείξεις στον εραστή σου, πόσο πολύ τον εμπιστεύεσαι. Η σύνδεση σε βαθύτερο επίπεδο, δεν θα είναι τότε μόνο μία πιθανότητα αλλά θα γίνει ένα δεσμός με ουσία, βάθος και ακεραιότητα.

Ζυγός

Όσο αυθόρμητη κι να θέλεις να είσαι στη σχέση σου, δεν μπορείς να επινοήσεις πράγματα, καθώς προχωράει ο δεσμός σου. Αυτό το διάστημα μπορείς να είσαι ξεκάθαρη για όσα θέλεις και εστιάζεις στις λεπτομέρειες της απόφασης που θα πάρεις. Φρόντισε μόνο να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή σε ό, τι χρειάζεται αντιμετώπιση. Τότε μόνο θα μπορέσεις να έχεις απόλυτη πίστη στα οφέλη που προσφέρονται κάνοντάς το.

Σκορπιός

Η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου προσφέρει μια νέα κατεύθυνση στα ερωτικά σου. Αν είσαι ελεύθερη και θέλεις μια πλατωνική σου σχέση να μετατραπεί σε ερωτική και παθιασμένη, άνοιξε την καρδιά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει με ειλικρίνεια. Αν είσαι σε σχέση, και θέλεις να εξελιχθεί η σχέση σου, τότε δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι σου και θα καταφέρεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Τοξότης

Μπορεί να είναι μια στιγμή που εστιάζεις εντονότερα στις εμπνευσμένες ιδέες που έχεις για τα ερωτικά σου. Η σημερινή Νέα Σελήνη, σε ενθαρρύνει να πάρεις όσο χρόνο χρειάζεσαι για να συλλογιστείς τις παθιασμένες δυνατότητές σου. Για να κάνεις ένα επικό, συναισθηματικό ταξίδι χρειάζεται να έχεις ένα καλά σχεδιασμένο, σχέδιο δράσης.

Αιγόκερως

Η σημερινή Νέα Σελήνη προσφέρει ένα νέο ξεκίνημα για μια παθιασμένη συνεργασία. Αν είσαι ελεύθερη κι εστιάσεις σε έναν αγαπημένο στόχο ή φιλοδοξία, μπορεί να ενισχύσεις τις πιθανότητες δημιουργίας δεσμού με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι σε σχέση, τότε αντλώντας πληροφορίες ή συμβουλές από κάποιον που βρίσκεται έξω από το στενό φιλικό σου κύκλο, θα μπορούσε να γίνει ο καταλύτης για να προχωρήσεις με το ταίρι σου, για την κατάκτηση ενός κοινού σας ονείρου.

Υδροχόος

Τα ερωτικά σου θέματα θα αποκτήσουν μια ισχυρότερη προσωπική χροιά κάτι που εσένα σε βρίσκει σύμφωνη. Αν κάτι που αφορά την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, έχει γίνει θέμα ενδιαφέροντος από τους άλλους, τότε είναι στο χέρι σου να διορθώσεις αυτή την κατάσταση. Αν όμως θέλεις να βελτιώσεις με το ταίρι σου τα θέματα που αφορούν μόνο εσάς τους δυο στη σχέση σας, τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να το κάνεις.

Ιχθύες

Οι πολλοί περιορισμοί ενδέχεται να σε εμποδίσουν να κάνεις φιλόδοξα βήματα στη ζωή σου. Μπορείς όμως να διασκεδάσεις με διάφορες συναντήσεις ή να δικτυωθείς με άλλους τρόπους. Κάτι θα μπορούσε να μπει σωστά στη θέση του για να βιώσεις μια επική περιπέτεια. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η διεύρυνση του νου και η διανοητική διέγερση θα ανοίξει νέες και συναρπαστικές πόρτες για τα ερωτικά σου τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments