Αθλητισμός

Κωνσταντέλιας ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρονται Ατλέτικο, Τσέλσι και Βαγιαδολίδ

Κωνσταντέλιας ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρονται Ατλέτικο, Τσέλσι και Βαγιαδολίδ
Κωνσταντέλιας ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανανέωσε με τον 17χρονο γνωρίζοντας ήδη ότι για τον νεαρό έχουν ενδιαφερθεί έντονα ομάδες του εξωτερικού.

Πριν από λίγες ημέρες, ο 17χρονος μεσοεπιθετικός, Γιάννης Κωνσταντέλιας ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ ο οποίος τον «έδεσε» γνωρίζοντας ότι ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού, πριν καν αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανανέωσε με τον νεαρό γνωρίζοντας ήδη ότι έχουν εκδηλώσει έντονα το ενδιαφέρον τους ομάδες του εξωτερικού. Και είναι ξεκάθαρο φαίνεται πως οι εν λόγω ομάδες παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του. Πρόκειται για την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Τσέλσι και τη Βαγιαδολίδ οι οποίες είχαν καταθέσει και προτάσεις για τον νεαρό.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ πριν λίγες μέρες τον «έδεσε». Και όπως αποκάλυψε σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του στο RADIO PRIMO ο εκπρόσωπός του, Διονύσης Γιαννόπουλος ήδη η ελληνική ομάδα έχει απορρίψει προτάσεις για την παραχώρηση του ακόμη και μετά την προσέγγιση που υπήρξε από την Μπαρτσελόνα μετά τις δοκιμές του μικρού στη Μάσια.

«Τον Νοέμβριο του 2017 είχε πάει στην Μπαρτσελόνα. Τον είχαν δει σε τουρνουά στα οποία πήρε μέρος με τον ΠΑΟΚ, στα οποία ο Κωνσταντέλιας διέπρεπε. Οι επαφές είχαν γίνει, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω της προσέγγισης του ΠΑΟΚ στην οικογένεια του παίκτη. Θα πρέπει να σημειώσω πως η οικογένειά του από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι δεν βιάζεται, δεν πιέζει καταστάσεις», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή.

Και συμπλήρωσε το εξής: «Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε μια συγκεκριμένη πρόταση και ο ΠΑΟΚ διαφώνησε. Η Τσέλσι εμφανίστηκε τον Σεπτέμβριο. Η Βαγιαδολίδ ήταν η τελευταία πρόταση ωστόσο ο ΠΑΟΚ είχε πάρει ήδη απόφαση να τον κρατήσει και να τον αξιοποιήσει».

Στην Κ-17 του ΠΑΟΚ ο Κωνσταντέλιας 

Οι Ακαδημίες ΠΑΟΚ είναι το σύστημα ποδοσφαιρικής ακαδημίας του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαιρικού συλλόγου του ΠΑΟΚ, που αποτελείται από 11 επίσημες ομάδες νέων (Κ-6/7, Κ-8, Κ-9, Κ-10, Κ-11, Κ-12, Κ-13, Κ-14, Κ-15, Κ-17 και Κ-19), βασισμένες στις ηλικίες των νεαρών αθλητών. Οι ομάδες «Κ-15, Κ-17 και Κ-19» αγωνίζονται όλες στις διοργανώσεις νέων της Superleague (Superleague Κ-15, Κ-17 και Κ-19 αντίστοιχα), ενώ η ομάδα Κ-19 έχει τακτική συμμετοχή στο UEFA Youth League σαν πρωταθλήτρια.

Να σημειωθεί πως η ακαδημία έχει περισσότερους από 280 νεαρούς ποδοσφαιριστές, εργάζονται σε αυτήν πάνω από 50 άτομα (προπονητές, εκπαιδευτές, γιατροί, φροντιστές κ.α.) και διατηρεί 16 προπονητικά κέντρα εκπαίδευσης εκτός Θεσσαλονίκη. Αυτά είναι σε Αθήνα, Διδυμότειχο, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή – Ξάνθη, Κιλκίς, Καβάλα, Δράμα, Κοζάνη, Κατερίνη, Λαμία, Κέρκυρα, Ρέθυμνο, Χίος, Χαλκιδική, Κυκλάδες και Ρόδο. Και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αγωνίζεται στην Κ-17.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments