Ελλάδα

Black Friday 2020 τηλεοράσεις: Οι καλύτερες προσφορές σε Public, MediaMarkt, Κωτσόβολο και Πλαίσιο

Black Friday 2020 τηλεοράσεις: Οι καλύτερες προσφορές σε Public, MediaMarkt, Κωτσόβολο και Πλαίσιο
Black Friday 2020 τηλεοράσεις: Θα βρείτε τις καλύτερες online προσφορές από Public, MediaMarkt, Κωτσόβολο και Πλαίσιο.

Μόλις τρεις ημέρες έμειναν για την πιο διαφορετική Black Friday των τελευταίων ετών. Δεκάδες εταιρείες είναι έτοιμες για να… υποδεχθούν το καταναλωτικό κοινό στο Διαδίκτυο καθώς φέτος, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν επιτρέπονται οι αγορές σε μαγαζιά, παρά μόνο σε καταστήματα.

To Πλαίσιο… ρίχνει τις τιμές

Το Πλαίσιο είναι ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής πώλησης υπολογιστών, προϊόντων τεχνολογίας και ειδών γραφείου στην Ελλάδα. Συνδυάζει ποιότητα και τιμή σε όλα τα προσφερόμενα είδη, εξοπλίζει, αναβαθμίζει και δίνει λύσεις για κάθε επιθυμία. Η… Μαύρη Παρασκευή ή διεθνώς γνωστή και ως Βlack Friday, έρχεται να ταράξει τα νερά και στα καταστήματα Πλαίσιο με μοναδικές προσφορές, εκπτώσεις σε όλα τα είδη και απίστευτα χαμηλές τιμές.

Πέρυσι, έγινε το αδιαχώρητο από καταναλωτές και καταγράφηκε ρεκόρ παραγγελιών: Ετοιμάσου, γιατί αυτή τη χρονιά το Πλαίσιο έρχεται με ακόμα καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις «φωτιά» που θα σε εκπλήξουν! Επωφελήσου από τις ειδικές τιμές σε όλα μας τα είδη μέσα από μία τεράστια ποικιλία προϊόντων. Προϊόντα τεχνολογίας, εικόνας και ήχου (υπολογιστές, laptops, tablets, κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις και home cinema), φωτογραφικές μηχανές, games, έπιπλα γραφείου, σχολικά είδη, είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας.

Επισκέψου ένα από τα καταστήματά μας σε ολόκληρη την Ελλάδα και θα τα βρεις σε ασύγκριτες τιμές, ανακάλυψε εκατοντάδες είδη και κάνε τις πιο οικονομικές αγορές τη σωστή στιγμή. Το Πλαίσιο σε περιμένει με αμέτρητες ευκαιρίες που θα σε αφήσουν άφωνο. Ό,τι θες υπάρχει στα καταστήματά μας και στην ιστοσελίδα μας, άδραξε την ευκαιρία και βγες κερδισμένος, κάνοντας τις αγορές σου σε ανεπανάληπτες τιμές! Και μην ξεχνάς: «Black Friday is coming … να είσαι σε φόρμα».

Εδώ θα βρείτε όλες τις τιμές από το Πλαίσιο.

Οι προσφορές του Κωτσόβολου

Ο Κωτσόβολος είναι η κορυφαία αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα και διατηρεί τα πρωτεία στην πώληση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, όπως μεγάλες και μικρές οικιακές συσκευές, συσκευές εικόνας και ήχου, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφικός εξοπλισμός και τηλεπικοινωνιακά προϊόντα. Φέτος φέρνει τη Black Friday και υπόσχεται απίστευτες τιμές, πακέτα προσφορών και εκπτώσεις που θα τρίβεις τα μάτια σου. Μην κάνεις δεύτερες σκέψεις! Ό, τι αναζητάς, το έχουμε και μάλιστα στις πιο «σπασμένες» τιμές.

Ψάχνεις κουζίνα, ψυγείο ή πλυντήριο για το νέο σου σπίτι; «Έλα» και θα φύγεις σίγουρα ικανοποιημένος. Ψάχνεις κλιματιστικό, φωτογραφική μηχανή ή laptop για τις ζεστές καλοκαιρινές στιγμές; Θα βρεις σε εκπληκτικές τιμές. Ο Κωτσόβολος φροντίζει για σένα και τις ανάγκες σου! Προσφορές, εκπτώσεις και ειδικές τιμές σε περιμένουν την Black Friday σε όλα τα καταστήματά μας. Εκμεταλλεύσου τα πακέτα προσφορών μας και ικανοποίησε και τις πιο απαιτητικές επιθυμίες σου με μηδενικό σχεδόν κόστος. Μην αργείς! Ό, τι χρειάζεσαι από ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, θα το βρεις εδώ, στον Κωτσόβολο, σε σούπερ μοναδική τιμή, γιατί έρχεται η Μαύρη Παρασκευή.

Για να βρείτε το προϊόν που θέλετε στον Κωτσόβολο, πατήστε εδώ.

Χαμηλές τιμές από την MediaMarkt

Στην Ελλάδα, και σε όλο τον κόσμο όπου πραγματοποιείται η Black Friday, η φετινή Μαύρη Παρασκευή «πέφτει» στις 27 Νοεμβρίου. Η ημέρα αυτή πρόκειται για την τελευταία Παρασκευή του μήνα, η οποία ακολουθεί την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ, τη χώρα από την οποία ξεκίνησε η Black Friday. Για να βγεις πραγματικά κερδισμένος, πρέπει να έχεις μία καθαρή «στρατηγική» για το τι πραγματικά χρειάζεσαι. Σκάναρε τον χώρο σου, σημείωσε τις ανάγκες σου και φτιάξε μία λίστα με τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Η έξυπνη προσέγγιση σε αυτό το βήμα είναι να φτιάξεις μία λίστα με τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το προϊόν που ψάχνεις.

Έτσι, δεν θα περιορίσεις τον εαυτό σου σε συγκεκριμένα προϊόντα και θα έχεις την ευελιξία να επιλέξεις μεταξύ αρκετών μοντέλων που καλύπτουν τα κριτήρια που έχεις θέσει. Δεν θα βγουν όλα τα μοντέλα σε προσφορά άλλωστε, οπότε είναι καλό να έχει εναλλακτικές. Η λίστα σου μπορεί να περιλαμβάνει προϊόντα από όλες τις κατηγορίες συσκευών. Σημείωσε λοιπόν, κάτι από όλα όσα χρειάζεσαι. Από tech επιλογές προετοιμάσου για Black Friday τιμές σε κινητά, laptop και τηλεοράσεις, ενώ το σπίτι σου μπορεί να ανανεωθεί με νέο εξοπλισμό. Αφυγραντήρες, πλυντήρια, κλιματιστικά, και αρκετές ακόμα επιλογές «παίζουν» δυνατά τη φετινή Black Friday.

Και φυσικά, όλα αυτά μπορούν να είναι και smart για να κάνει το σπίτι πιο λειτουργικό, αλλά και πιο έξυπνο. Όλα τα παραπάνω, όμως, πρέπει να τα υπολογίσεις πάντα μέσα στα πλαίσια ενός συγκεκριμένου budget. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από το μπαράζ προσφορών που θα ακολουθήσει. Όρισε από πριν το ποσό το οποίο είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις σε Black Friday προσφορές και μείνε πιστός σε αυτό! Μόνο με αυτή την προσέγγιση θα κάνεις ορθολογικές αγορές σε προνομιακές τιμές.

Το σύνηθες ερώτημα «καταστήματα ή online αγορές;» που μας προβλημάτιζε τα προηγούμενα χρόνια δεν αποτελεί ανησυχία για φέτος καθώς οι οnline αγορές είναι μονόδρομος. Η MediaMarkt γνωστή για τις χαμηλές τιμές της, αναμένεται να έχει πολύ ανταγωνιστικές προτάσεις και στη φετινή Black Friday Online Edition. Το διαδικτυακό shopping είναι έτσι κι αλλιώς ο ευκολότερος τρόπος αγορών και οι τεράστιες ευκαιρίες θα σε περιμένουν 24 ώρες το 24ωρο online κατά τη φετινή Black Friday.

Για να δείτε τα προϊόντα της MediaMarkt, πατήστε εδώ.

2.500.000 προϊόντα σε έκπτωση από τα Public

Φέτος, για 5η συνεχόμενη χρονιά, φέρνει την Black Friday online στα μέτρα της εποχής και σου προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία από κάθε άλλη χρονιά σε Black Friday τιμές. Οι προσφορές ξεκίνησαν ήδη και θα κορυφώνονται μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου. Μπες σήμερα στο public.gr και διάλεξε από τη μεγαλύτερη γκάμα Black Friday προσφορών στα χρονικά, που περιλαμβάνει:

  • 32.000 κινητά
  • 7.000 laptops
  • 18.000 τηλεοράσεις
  • 85.000 είδη gaming
  • 900.000 παιχνίδια
  • 10.000 βρεφικά είδη
  • 5.000 όργανα γυμναστικής
  • 200.000 είδη προσωπικής φροντίδας
  • 80.000 είδη μόδας
  • 15.000 οικιακές συσκευές

Θα βρείτε και χιλιάδες ακόμα προϊόντα τεχνολογίας, όπως tablets, desktops, εκτυπωτές, περιφερειακά, φορητά ηχεία, wearables, e-scooters, drones & φωτογραφικές μηχανές, αλλά και έπιπλα, φωτιστικά, είδη ταξιδιού κ.α.

Για τις προσφορές των Public, πατήστε εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments