Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Αγγλικά μάτια για τον χαφ των Πειραιωτών

Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Αγγλικά μάτια για τον χαφ των Πειραιωτών
Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Ο Αφρικανός χαφ θα βρεθεί στο μικροσκόπιο αρκετών Αγγλικών ομάδων στο αποψινό παιχνίδι.

Τα τελευταία χρόνια ο Μαντί Καμαρά είναι ένα από τα βασικά γρανάζια στο χώρο του κέντρου του Ολυμπιακού. Ένας παίκτης που πριν από μερικά χρόνια ήταν ένας νεαρός Αφρικανός χαφ έχει πλέον εξελιχθεί σε hot όνομα στο μεταγραφικό παζάρι. Κατά καιρούς το όνομα του έχει παίξει για αρκετές ομάδες τα τελευταία δυο χρόνια. Ειδικότερα σύλλογοι από την Αγγλία έχουν εντυπωσιαστεί με τις εμφανίσεις του και τον παρακολουθούν στενά όλο αυτό τον καιρό.

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Μαντί Καμαρά στην αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Σίτι για την 4η αγωνιστική του Champions League έχουν οι αγγλικές ομάδες. Στο Νησί ανέφεραν πως ο Αφρικανός χαφ θα τσεκαριστεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού οι «μετοχές» ανέβηκαν κατακόρυφα στα περσινά παιχνίδια με την Τότεναμ και την Άρσεναλ στην Ευρώπη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε χθες τετ-α-τετ με τον διεθνή άσο από την Γουϊνέα, καθώς θεωρεί πως η παρουσία του στη σημερινή αναμέτρηση θα είναι σημαντική στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος ζήτησε από τον παίκτη να παίζει πιο ψηλά, να πιέζει αρκετά και να δίνει βοήθειες στη δημιουργία.

Το ερώτημα είναι αν στη χειμερινή περίοδο θα αποφασίσει να πουλήσει

Το ενδιαφέρον για παίκτες του Ολυμπιακού από το εξωτερικό είχε μονοπολήσει τη συζήτηση το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβρη, ωστόσο ο Πειραιάς δεν πούλησε. Η αλήθεια είναι ότι τα δυνατά του χαρτιά, αν τα δώσει θα τα δώσει ακριβά. Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και το ερώτημα τίθεται ξανά. Θα πουλήσει ο Ολυμπιακός στο εξωτερικό;

Οι φήμες θέλουν ομάδες του εξωτερικού να πολιορκούν παίκτες του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει η Livesport, βρισκόμαστε μόλις πέντε εβδομάδες πριν την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ήδη υπάρχει στενό μαρκάρισμα σε τρεις παίκτες του Ολυμπιακού από ομάδες του εξωτερικού. Πρόκειται για ξένους που είχαν απασχολήσει την ειδησεογραφία και τον Σεπτέμβριο, αλλά οι Ερυθρόλευκοι τους κράτησαν απορρίπτοντας όλες τις προσφορές. Θα συμβεί, όμως, το ίδιο και τον Γενάρη. Κοντός ψαλμός..

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί κατά καιρούς είναι αρκετά ωστόσο πιο έντονα ακούγονται του Ρούμπεν Σεμέδο, του Μαντί Καμαρά και του Ζοζέ Σα, χωρίς βέβαια να είμαστε σε θέση να πούμε με σιγουριά ότι αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που αναφέρεται το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments