Lifestyle

Παπαθωμά Θεοφανία Αρναούτογλου: Πώς σχολίασε όσα είπε ο σύντροφός της Γρηγόρης Πετράκος για τον κορωνοϊό

Παπαθωμά Θεοφανία Αρναούτογλου: Πώς σχολίασε όσα είπε ο σύντροφός της Γρηγόρης Πετράκος για τον κορωνοϊό
Παπαθωμά Θεοφανία Αρναούτογλου: Σχολίασε και όσα ακούστηκαν για τον σύντροφό της, Γρηγόρη Πετράκο, και τις πεποιθήσεις του για τον κορωνοϊό.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1 τη Θεοφανία Παπαθωμά, με την αγαπημένη ηθοποιό να μιλά για τις περιπέτειες της «Βιολέτας» στο Διαφάνι που δεν έχουν τελειωμό, αλλά και τις συγκλονιστικές εξελίξεις που έρχονται στις «Άγριες Μέλισσες».

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Αλλά αν δεν πάει τρίτη χρονιά, πού θα βρεις κάτι ανάλογο; Αυτή η ομάδα είναι δυνατή και μπορεί να γράψει και για τρίτη χρονιά. O Μιλτιάδης δεν βλέπω να γίνεται καλά. Αυτό έχει πάρει το αυτί μου» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ίδια.

Στη συνέχεια και όπως πολλοί περίμεναν, η Θεοφανία Παπαθωμά σχολίασε τον μεγάλο ντόρο που έχει προκληθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με την ανάρτηση του συντρόφου της, Γρηγόρη Πετράκου σχετικά με τον κορωνοϊό. «Ο Γρηγόρης έκανε μια έρευνα, δημοσίευσε κάποια επίσημα στατιστικά στοιχεία και κάποιες γνωματεύσεις γιατρών ειδικών».

«Έκανε μια αναδημοσίευση στην ουσία, δηλαδή δεν είπε κάτι δικό του. Οπότε όλος αυτός ο ντόρος, πραγματικά, εμένα μου φαίνεται λίγο αστείος. Όλο αυτό το ανάθεμα. Ο Γρηγόρης φοράει τη μάσκα εκεί που πρέπει, αλλά το να μην θες να πας εκεί που φορούν μάσκα και να κάθεσαι σπίτι σου για να μην τη φορέσεις, αυτό είναι δικαίωμα του καθενός».

Και προσέθεσε: «Δεν είπε ποτέ ότι πάει στα μέρη που φορούν μάσκα και αυτός δεν τη φοράει. Αυτό παρερμηνεύτηκε λίγο γιατί τα ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα. Δεν είπε καμία δική του θεωρία. Ήταν τα στατιστικά στοιχεία του ΕΟΔΥ και το CDC».

Επιπλέον, με τον δικό της μοναδικό τρόπο η Θεοφανία Παπαθωμά αναφέρθηκε στην καθημερινότητα της με τα τρία παιδιά, τις ανησυχίες της ως γυναίκα, αλλά και ως σύντροφος ενώ έκανε και την αποκάλυψη ότι με τον Γρηγόρη Πετράκο δεν έχουν παντρευτεί και ότι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό καθώς θεωρεί τον γάμο ένα πολύ σπουδαίο μυστήριο ένωσης με τον Θεό.

«Δεν με ζηλεύουν οι γυναίκες γιατί δεν έχω κλέψει άνδρα. Αν θες τον άνδρα τον κρατάς. Δεν στον κλέβει κανείς. Όταν αγαπάω, αγαπάω με πάθος. Δεν φεύγω εύκολα από μια σχέση. Θέλει δουλειά η σχέση. Όταν έρχεται σε τέλμα είναι γιατί δεν δουλεύτηκε. Γιατί μπήκε ο εγωισμός μέσα στη σχέση», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments