Ελλάδα

Το απίστευτο σχόλιο του Δημήτρη Καμπουράκη για τον Μαραντόνα – Γελοία προσωπικότητά

Το απίστευτο σχόλιο του Δημήτρη Καμπουράκη για τον Μαραντόνα – Γελοία προσωπικότητά
Καμπουράκης για Μαραντόνα: Γελοία προσωπικότητα χαρακτήρισε τον Θεό του ποδοσφαίρου ο γνωστός δημοσιογράφος και τα social media πήραν φωτιά.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης έγινε trend στο Twitter αλλά όχι για κάποιον θετικό λόγο. Ο γνωστός δημοσιογράφος λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα που έχει προκαλέσει θλίψη σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους και όχι μόνο, αποφάσισε να πει την γνώμη του για τον μεγάλο ποδοσφαιριστή και να σχολιάσει την προσωπικότητά του. Ο Δημήτρης Καμπουράκης χαρακτήρισε γελοία προσωπικότητα τον Ντιέγκο Μαραντόνα, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στα social media.

Το σχόλιο του Δημήτρη Καμπουράκη

«Εγώ έχω ορισμένες ενστάσεις για τον Μαραντόνα. Έκανε φοβερά πράγματα στο γήπεδο, μην τρελαθούμε τελείως ως προσωπικότητα ήταν γελοία προσωπικότητα και να με συμπαθάτε».

Την στιγμή που τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα στον κόσμο υποκλίνονταν μπροστά στο ταλέντο αλλά και στην προσωπικότητα του Μαραντόνα, στοιχεία που μετέτρεψαν το όνομά του σε θρύλο, το σχόλιο του κ. Καμπουράκη ακούστηκε σαν κάτι παραπάνω από παραφωνία. Η προσωπικότητα του Μαραντόνα ήταν αυτή που τον ξεχώρισε στο γήπεδο αλλά και στις καρδιές όλου του κόσμου. Ο Μαραντόνα ήταν από αυτούς τους λίγους σταρ που έπαιρνε πάντα θέση απέναντι στην αδικία, βρισκόταν στο πλευρό των φτωχών και των καταπιεσμένων, δεν δίσταζε να συγκρουστεί με συμφέροντα προκειμένου να υποστηρίξει την άποψή του. Και έτσι μπήκε στις καρδιές όλων των ανθρώπων που ένιωσαν ότι με τον θάνατό του έχασαν κάτι δικό τους.

Πολλά έχουν γραφεί τις τελευταίες μέρες για τον Θεό του ποδοσφαίρου, που περιγράφουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του. Ας θυμίσουμε μόνο κάποιο από αυτά που έκαναν τον Μαραντόνα θρύλο. Ποιος άλλος θα μπορούσε να καλέσει τους Ιταλούς να μην υποστηρίξουν την ομάδα τους;

Το ημερολόγιο έγραφε Τρίτη 3 Ιουλίου του 1990 και το παιχνίδι ήταν ο ημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στο «Σαν Πάολο» της Νάπολι η Ιταλία αντιμετώπιζε την Αργεντινή σε ένα γήπεδο που τουλάχιστον η καρδιά πολλών οπαδών των γηπεδούχων ήταν με τον αρχηγό των φιλοξενούμενων.

Σε συνέντευξη του μία μέρα πριν το παιχνίδι ο Ντιεγκίτο θέλησε να θυμήσει στους Ιταλούς του Βορρά πως φέρονταν στους Ναπολιτάνους. Αρχικά, ανέφερε ότι «Η έχθρα αυτή έχει προκληθεί στο πρωτάθλημα και λόγω του Μαραντόνα, το μίσος μεταφέρεται και στην Αργεντινή. Σιχαίνομαι τον σοβινισμό. Σέβομαι τους πάντες» και στη συνέχεια έριξε τη «βόμβα«.

«Η επιστροφή μου στη Νάπολι με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλω να ‘ραγίσω’ την καρδιά κανενός. Πιστεύω, για την ακρίβεια είμαι σίγουρος, ότι το κοινό δεν θα πανηγυρίζει για την Ιταλία, επειδή σέβεται την εθνική ομάδα μου.

Λυπάμαι που οι κάτοικοι της Νάπολι ερωτώνται αν θα υποστηρίξουν τη χώρα τους, τη στιγμή που η συγκεκριμένη πόλη είναι περιθωριοποιημένη και δέχεται μονίμως… σφαλιάρες από ολόκληρη την Ιταλία.

Επειδή είναι φτωχή, η πόλη του ιταλικού Νότου αντιμετωπίζεται ρατσιστικά απ’ τον πλούσιο Βορά και παρά το γεγονός ότι οι κάτοικοί της θεωρούνται 364 ήμερες τον χρόνο ξένοι στην ίδια τους τη χώρα, μόνο για μία ημέρα καλούνται να υποστηρίξουν την πατρίδα. Εγώ, ωστόσο, εκτιμώ τη Νάπολι όλο τον χρόνο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments