Αθλητισμός

Μάριος Βρουσάι Ολυμπιακός: Έρχεται νέο συμβόλαιο για τον νεαρό

Μάριος Βρουσάι Ολυμπιακός: Έρχεται νέο συμβόλαιο για τον νεαρό
Μάριος Βρουσάι Ολυμπιακός: Οι "ερυθρόλευκοι" ετοιμάζουν νέο συμβόλαιο για τον νεαρό ακραίο.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Μάριος Βρουσάι αποχώρησε από τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός ακραίος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Βίλεμ και μπορεί το δέλεαρ να παίξει στο εξωτερικό να ήταν μεγάλο, αλλά στο μυαλό του είχε ότι είναι ένα βήμα για να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό. Οι εμφανίσεις του στην Ολλανδία ήταν εξαιρετικές με αποτέλεσμα να γίνει σύντομα βασικός. Μαζί με τον άλλο Έλληνα, Βαγγέλη Παυλίδη, έγιναν τα μεγάλα επιθετικά όπλα της ομάδας.

Ο διεθνής εξτρέμ επέστρεψε στην ομάδα του έχοντας πλέον αρκετά παιχνίδια στα πόδια του και εμπειρίες από ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήθελε να τον βάλει αμέσως στα βαθιά. Άλλωστε ο Πορτογάλος έχει δείξει ότι εντάσσει τα νέα στοιχεία στο σύνολο του σταδιακά. Ακόμα και αν είναι μια ακριβή μεταγραφή. Πλέον ο νεαρός έχει αρχίσει και παίρνει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του Ολυμπιακού δείχνοντας τι μπορεί να κάνει.

Ικανοποίηση και νέο συμβόλαιο για Βρουσάι

Πριν από λίγες ημέρες ο Βρουσάι πήρε χρόνο συμμετοχής στο μεγάλο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι. Σε αυτό το ματς μπήκε σαν αλλαγή και παρά τον σπουδαίο αντίπαλο δεν έδειξε να φοβάται το παιχνίδι. Φανέρωσε το ποδοσφαιρικό του θράσος και έστειλε μήνυμα στον Πέδρο Μαρτίνς ότι μπορεί να τον υπολογίζει όλο και περισσότερο. Ειδικά σε μια περίοδο που για διάφορους λόγους οι Ρατζέλοβιτς, Βαλμπουενά και Μπρούμα δεν μπορούν να βοηθήσουν στα άκρα της επίθεσης.

Η ικανοποίηση που υπάρχει για τον Μάριο Βρουσάι φάνηκε και από το γεγονός ότι αγωνίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη. Μάλιστα είχε αρκετά καλή απόδοση ενώ σε αρκετές περιπτώσεις “χόρεψε” την άμυνα των “κιτρινόμαυρων” προκαλώντας πολλά προβλήματα από την πλευρά του. Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού γνωρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους ένα μεγάλο ταλέντο και σε πολλές περιτπώσεις έχουν δείξει ότι προσέχουν για να έχουν. Το συμβόλαιο του Βρουσάι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και σύμφωνα με το “Φως των σπορ”, πρόθεση της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να τον καλέσει για να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους το προσεχές διάστημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments