Διεθνή

Έλληνες γιατροί στη «μάχη» του εμβολιασμού στην Αγγλία [pic]

Έλληνες γιατροί στη «μάχη» του εμβολιασμού στην Αγγλία [pic]
Έλληνες στην Αγγλία: «Έχω τρομάξει με αυτά που διαβάζω σε κάποια γκρουπ στο Facebook», τονίζει για τους αρνητές του κορωνοϊού.

Τη Δευτέρα αρχίζει ο εμβολιασμός του πληθυσμού στην Αγγλία, που γίνεται η χώρα που αποκτά εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Τα νοσοκομεία της χώρας ρίχνονται στη μάχη για να φέρουν εις πέρας το σχέδιο. Στην πρώτη γραμμή βρίσκονται και Έλληνες γιατροί που ζουν και εργάζονται στην Αγγλία, όπως ο γενικός ιατρός Γιώργος Μουσαηλίδης που ζει στο Κόλτσεστερ και εργάζεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης και ο οποίος μας μιλά.

«Στις 27 Νοεμβρίου λάβαμε email που μας ενημέρωνε ότι θα αρχίσουν οι εμβολιασμοί και θα χρειαστούν τη βοήθεια όλων μας. Θα εμβολιαστεί πρώτα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και οι ευπαθείς ομάδες». Για του αρνητές σχολιάζει το εξής: «Βλέπω απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα, τα οποία στην Αγγλία δεν τα ακούς σε τόσο μεγάλο βαθμό. Έχω τρομάξει με αυτά που διαβάζω σε κάποια γκρουπ στο Facebook».

Πότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα;

«Έλεγε απίστευτα πράγματα περί ανοσίας της αγέλης, όμως μόλις νόσησε, άλλαξε μυαλά», εξηγεί για τον Μπόρις Τζόνσον ενώ για το πότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα πιστεύει πως «το εμβόλιο θα βοηθήσει όμως έχουν ακόμη δρόμο να διανύσουμε για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Χρειάζεται να εμβολιαστεί πρώτα ένα ικανό μέρος του πληθυσμού ώστε να επιτευχθεί η ανοσία. Μέχρι τότε, θα πρέπει να χρησιμοποιούμε μάσκες, αντισηπτικά και να κρατάμε αποστάσεις μεταξύ μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments