Πολιτική

Ώρες αγωνίας για τον Γιάννη Πλακιωτάκη

Ώρες αγωνίας για τον Γιάννη Πλακιωτάκη
Οι επόμενες ώρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι κρίσιμες για τον υπουργό Ναυτιλίας.

Συνεχίζει να παλεύει με τον κορωνοϊό ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κατάστασή του είναι καλύτερη. Ο πυρετός έχει πέσει αλλά όχι στο επίπεδο που θέλουν οι γιατροί.

Ωστόσο, πρόβλημα υπάρχει με την οξυγόνωσή του την οποία οι γιατροί δεν μπορούν να σταθεροποιήσουν.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Πλακιωτάκης βρίσκεται στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» από τη Δευτέρα. Εισηχθεί για καλύτερη παροχή οξυγόνου. Νωρίτερα, και συγκεκριμένα το Σάββατο βρισκόταν σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) όντας εμπύρετος επί πέντε ημέρες. Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου όταν και βγήκε θετικό το τεστ που είχε κάνει. Σημειώνεται πως στη ΜΕΘ ο υπουργός δεν είναι διασωληνωμένος. Οι γιατροί τονίζουν ότι και η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη για την πορεία της υγείας του, καθώς πρέπει να πέσει ο πυρετός για να του χορηγηθεί η νέα θεραπευτική αγωγή.

Στις 30 Νοεμβρίου, όταν μπήκε στο νοσοκομείο ο Γιάννης Πλακιωτάκης είχε γράψει στο Facebook: “Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τις ευχές σας. Είμαι σε καλά χέρια. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν το καλύτερο για όλους και τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ. Εύχομαι όλοι οι ασθενείς να επιστρέψουμε γρήγορα υγιείς κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα».

Δύο μέρες νωρίτερα είχε σημειώσει: «Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκείμενου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Ακολουθώ τις οδηγίες τους, ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντα μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments