Lifestyle

Κυκλοφορούν ακατάλληλες φωτογραφίες παίκτριας του GNTM

Κυκλοφορούν ακατάλληλες φωτογραφίες παίκτριας του GNTM
Παίκτρια GNTM φωτογραφίες: Πρόκειται για μια κοπέλα 25 ετών η οποία- μέχρι στιγμής τουλάχιστον- δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση για τη διαρροή των φωτογραφιών της.

Μια ακόμα παίκτρια από γνωστό ριάλιτι ζει τον δικό της εφιάλτη καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως πρόσφατα δημοσιεύτηκαν ακατάλληλες φωτογραφίες με την ίδια πρωταγωνίστρια. Δυστυχώς, το εν λόγω υλικό έχει διαρρεύσει αρκετές εβδομάδες πριν η ίδια ενημερωθεί για ό,τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα οι εικόνες να έχουν διαδοθεί από χρήστη σε χρήστη.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες παίκτριες του δεύτερου κύκλου του GNTM στο Star, η οποία είδε προσωπικό της υλικό να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. Και σαφώς δεν πρόκειται για επαγγελματική «δουλειά», μα για εικόνες τις οποίες η ίδια είχε πιθανότατα στείλει σε κάποιο πρώην ταίρι της.

Σύμφωνα με ό,τι αναφέρεται, σε αυτές, η ίδια απεικονίζεται χωρίς να φορά ούτε τα απολύτως απαραίτητα, με τις λήψεις να μην αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης σχετικά με την ταυτότητα του προσώπου που πρωταγωνιστεί. Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μια κοπέλα 25 ετών η οποία- μέχρι στιγμής τουλάχιστον- δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση για τη διαρροή των φωτογραφιών της ενώ άγνωστο παραμένει αν κινήθηκε νομικά ή όχι.

Πάντως, αξίζει να τονίσουμε πως τους τελευταίους μήνες πολλά κορίτσια οι οποίες είχαν δηλώσει συμμετοχή σε γνωστά ριάλιτι όπως MasterChef, Big Brother, Greece Next Top Model και My Style Rocks, μπαίνουν στο στόχαστρο και γίνονται αποδέκτες αρνητικών σχολίων και έντονης δηκτικής κριτικής. Για παράδειγμα, και η Ιωάννα Τούνη έχει κινηθεί εναντίον του ατόμου που διέρρευσε βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την ίδια πρωταγωνίστρια.

Η πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks μάλιστα, σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο πολυσυζητημένο ροζ βίντεο με προσωπικές της στιγμές που διέρρευσε στο Διαδίκτυο. «Πριν από τρία χρόνια έγινε η ιστορία αυτή. Το κατέβασα με άπειρες αναφορές, πλέον δεν ασχολούμαι» εξήγησε, και συνεχίζοντας είπε: «Βρέθηκα σε μία πολύ δύσκολη θέση, στην οποία ένιωσα ότι είμαι υποχρεωμένη να βγω να μιλήσω, γιατί όλοι μιλούσαν για κάτι που αφορούσε εμένα και εγώ το αποσιωπούσα τρία χρόνια τώρα. Ό,τι μπορούσα να κάνω σαν Ιωάννα το έκανα. Από εκεί και πέρα η Δικαιοσύνη δεν γνωρίζω τι θα κάνει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments