Αθλητισμός

Καρέρα ΑΕΚ: Κριτήριο τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Καρέρα ΑΕΚ: Κριτήριο τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
Καρέρα ΑΕΚ: Μπορεί η Ένωση να μην τα πήγε όπως θα ήθελε στην Ευρώπη μα βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή στο πρωτάθλημα.

Μπορεί να μην υπάρχει θέμα «Καρέρα» στην ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή αλλά φαίνεται πως κριτήριο για το μέλλον του προπονητή της Ένωσης αποτελούν τα προσεχή ντέρμπι της ΑΕΚ με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, αν στραβώσουν τα πράγματα στα ντέρμπι με το «τριφύλλι» και τους «ερυθρόλευκους», δεν αποκλείεται ο Ιταλός να χαιρετήσει νωρίτερα τον «Δικέφαλο» και να αναζητηθεί ο διάδοχός του.

Η Ένωση μπορεί να μην τα πήγε όπως θα ήθελε στην Ευρώπη, μα η ομάδα βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή στο πρωτάθλημα αν και έχει κάνει κάποιες εμφανίσεις, οι οποίες δικαιολογούνται από την πιο περίεργη αγωνιστική περίοδο εξαιτίας του κορωνοϊού.

Όσο για το αν ο Ιταλός σκέφτεται να προφυλάξει κάποιους παίκτες ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, «σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι παίκτες που θα ξεκουραστούν αύριο, ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Θα δούμε και στη σημερινή προπόνηση σε ποια κατάσταση βρίσκονται και θα αποφασίσουμε».

Το «αντίο» της ΑΕΚ με βαριά ήττα στο Europa League

Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε και βαθμολογικά το Europa League, καθώς ηττήθηκε 2-4 από τη Μπράγκα στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του 7ου ομίλου της διοργάνωσης. Ήταν η τέταρτη ήττα σε πέντε αγώνες για την Ένωση που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο (7ο λεπτό Τορμένα, 9ο λεπτό Εσγκάιο). Ο Ρικάρντο Όρτα στο 45ο λεπτό και ο Γκαλένο στο 83ο λεπτό πέτυχαν τα υπόλοιπα γκολ των Πορτογάλων, ενώ για την Ένωση σκόραραν ο Ολιβέιρα στο 31ο λεπτό και ο Βασιλαντωνόπουλος στο 88ο λεπτό.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου η ΑΕΚ είχε καταφέρει μόνη της να ορθώσει μπροστά της έναν Γολγοθά. Σίγουρα η Μπράγκα είναι μια εξαιρετική ομάδα, όχι όμως τόσο εξαιρετική ώστε να αιφνιδιάσει σε τέτοιο βαθμό την ΑΕΚ και να προηγηθεί 2-0 πριν το ρολόι δείξει «10ο λεπτό» με σκόρερ δύο αμυντικούς! Προφανώς οι γηπεδούχοι… άργησαν να εμφανιστούν στο ματς. Έτσι στο 7ο λεπτό από κόρνερ του Μεντέιρος ο Βίτορ Τορμένα βρέθηκε εντελώς ακάλυπτος και με προβολή άνοιξε το σκορ, ενώ στο 9ο λεπτό ο Γκαλένο ξέφυγε από τον Μπακάκη στα αριστερά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments