Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μισθός: Ο Alpha απαντά για την αμοιβή της παρουσιάστριας

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μισθός: Ο Alpha απαντά για την αμοιβή της παρουσιάστριας
Ηλιάνα Παπαγεωργίου μισθός: O Alpha πήρε θέση και απάντησε.

Αίσθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η «ανακοίνωση» της Φαίης Σκορδά σχετικά με τον μηνιαίο μισθό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τη νέα της εκπομπή- ως κεντρική παρουσιάστρια- στον Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, την αμοιβή που λαμβάνει η πρώην κριτής του Greece Next Top Model «έδωσε» στον αέρα, το πρωί της Παρασκευής (4 Δεκεμβρίου), η Φαίη Σκορδά και η τηλεοπτική της παρέα στο «Πρωινό». Μια μέρα, όμως, αργότερα, ο Alpha πήρε θέση και απάντησε στην τηλεοπτική εκπομπή.

Σύμφωνα με ό,τι ανέφερε το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», «η απάντηση του Alpha είναι ότι πρόκειται για fake news. Δεν έχει δηλαδή καμία σχέση με την πραγματικότητα».

«Είναι μια κατηγορηματική διάψευση ως προς το ύψος του ποσού, δεν είναι πουθενά εκεί κοντά, όπως μου είπαν. Νομίζω ότι έχει γίνει μια παρανόηση στην εκπομπή, έχω αυτή την αίσθηση και την πληροφορία. Είχαν αυτό το ποσό κατά νου για κάποιο άλλο πρόσωπο που συζητούσε πέρσι με τον Alpha και τελικά δεν έκλεισε».

Αυτό τόνισε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος του OPEN, καταλήγοντας στο εξής: «Κάπου εκεί έχει γίνει ίσως το μπέρδεμα και το αποδίδουν στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου».

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις εξελίξεις επί του ζητήματος:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments