Ελλάδα

Ράδιο Αρβύλα Open: Επιστρέφουν στην τηλεόραση – Δείτε το βίντεο

Ράδιο Αρβύλα Open: Επιστρέφουν στην τηλεόραση – Δείτε το βίντεο
Ράδιο Αρβύλα Open: Η εκπομπή σάτιρας επιστρέφει στην τηλεόραση.

Μετά από αρκετό καιρό όπου είχαν περιοριστεί μόνο διαδίκτυο οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν στις τηλεοπτικές οθόνες μας. O Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Το απόγευμα της Πέμπτης (10/12), το Open, με μία ανάρτηση στα social media, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον παρουσιαστή και την εταιρία παραγωγής «Tony Productions». Ο Αντώνης Κανάκης θα συμπαρουσιάζει την εκπομπή με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Εκτός από το Ράδιο Αρβύλα, όμως, στην ίδια συχνότητα θα προβάλλεται και το Βινύλιο με τους ίδιους συντελεστές.

Δείτε το βίντεο

Τι δήλωσε ο Αντώνης Κανάκης

«Θέλουμε ειλικρινά να σας πούμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” γιατί όλο αυτό το χρονικό διάστημα, που δεν είμαστε στον τηλεοπτικό αέρα, μας έχετε βομβαρδίσει με τα μηνύματά σας και μας ζητάτε συνεχώς να επιστρέψουμε στην τηλεόραση. Έχει ήδη ανακοινωθεί, αλλά σας το ανακοινώνουμε και από εδώ ότι έχουμε πάρει την απόφαση να επιστρέψουμε τηλεοπτικά σε μεγάλες δόσεις από τον Ιανουάριο» υπογράμμισε ο Αντώνης Κανάκης σε ένα νέο βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στο Youtube και στη συνέχεια παρουσίασε το τρέιλερ της εκπομπής.

Οι Ράδιο Αρβύλα θα προβάλλονται καθημερινά από τις 20:00 έως τις 21:00, δηλαδή μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη Νίκη Λυμπεράκη, ενώ το Βινύλιο θα έχει δίωρη διάρκεια και ακούγεται για δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα.

Είχαν ήδη κάνει πρεμιέρα στο YouTube με… Σφακιανάκη

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές μέρες στο πρώτο βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για τη νέα σεζόν στο ΥouΤube, είχαν σατιρίσει την πρόσφατη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη.

Τον γνωστό καλλιτέχνη υποδύθηκε ο Γιάννης Σερβετάς, ενώ ο Αντώνης Κανάκης είχε τον ρόλο του δημοσιογράφου που του έπαιρνε συνέντευξη. Μέσα σε λίγες ώρες, το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 100.000 προβολές. Το βίντεο έχει τίτλο ο «Νότης είναι αθώος!» και μεταδόθηκε στις 7 Δεκεμβρίου.

Ο Αντώνης Κανάκης είχε ανακοινώσει τη διαδικτυακή επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, όπου είχε δημοσιεύσει και το τρέιλερ της εκπομπής. Τώρα, όμως επιστρέφουν και τηλεοπτικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments