Lifestyle

Η Ελένη Φουρέιρα όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Η Ελένη Φουρέιρα όπως δεν την έχουμε ξαναδεί
Ελένη Φουρέιρα: Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή και ξεκίνησε το act της ερμηνεύοντας το Fuego και βάζοντας «φωτιά» στο πλατό του μουσικού show.

Το χθεσινό J2US ήταν αφιερωμένο στη Eurovision με όλα τα ζευγάρια να ερμηνεύουν τραγούδια που κέρδισαν τις εντυπώσεις στον διαγωνισμό τραγουδιού. Από μια τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει και η Ελένη Φουρέιρα που μάγεψε με τη συμμετοχή της με την Κύπρο τους Eurofans.

Φυσικά εντυπωσίασε με την εκρηκτική της παρουσία και ερμήνευσε τα πολύ γνωστά της τραγούδια, ενώ ξεσήκωσε την κριτική επιτροπή.

Για πρώτη φορά, η «εκρηκτική» show woman παρουσίασε on stage τα δύο πρόσφατα hits «Light It Up» και «Δοκίμασέ Με», τα δύο disco tracks που έχουν ήδη ξεχωρίσει και θα περιλαμβάνονται στο επερχόμενο νέο project της το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records. Από το αφιερωμένο στην Eurovision επεισόδιο δεν μπορούσε να λείπει το «Fuego», με το οποίο η Ελένη Φουρέιρα κατέκτησε όλη την Ευρώπη και αποτελεί μία από τις iconic συμμετοχές του μουσικού διαγωνισμού, ενώ δεν έλειψαν ούτε μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες της, που έχουν «σπάσει» ρεκόρ και σύνορα και, συγκεκριμένα, τα «El Ritmo Psicodelico», «Loquita» και «Caramela».

J2US με Eurovision

Τα εννέα ζευγάρια ερμήνευσαν θρυλικά τραγούδια της Eurovision και οι κριτές Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής διάλεξαν τις πιο συναρπαστικές εμφανίσεις.

Το κοινό έπαιξε καταλυτικό ρόλο με την ψήφο του, ενώ η βραδιά μεταδόθηκε διαδικτυακά μέσω του oikotimes.co.uk και έδωσε τη δυνατότητα στους ευρωπαίους φανς του διαγωνισμού να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους ζευγάρια. Η έναρξη του μουσικού σόου του Open ήταν για άλλη μία φορά εντυπωσιακή. Ο Νίκος Κοκλώνης τραγούδησε ως άλλος Σάκης Ρουβάς το «Shake it» από την Eurovision του 2004, κάνοντας την περίφημη ανάποδη τούμπα στον αέρα… με μία μικρή βοήθεια!

Ο εκπρόσωπος των oikotimes.co.uk, Fatih Melek ήταν καλεσμένος και παρουσίασε το πώς βαθμολόγησε τα ζευγάρια του J2US η Ευρώπη.

Ζωντανά συνδέθηκε με τον Νίκο Κοκλώνη και η εκπρόσωπος της Ιρλανδίας της Eurovision 2020, Lesley Roy η οποία βαθμολόγησε τα ζευγάρια – με το 12άρι να πηγαίνει στην Κατερίνα Ζαρίφη και τον Αναστάσιο Ράμμο με το «Hard Rock Hallelujah». Το κομμάτι από τα «τέρατα» Lordi της Φινλανδίας κατέκτησε την 1η θέση το 2006, όταν ο διαγωνισμός έγινε στην Ελλάδα.

Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός και τελικά μετά από την καταμέτρηση των ψήφων το ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US ήταν ο Θανάσης Πασσάς και η Γωγώ Τσαμπά. «Δεν πίστευα ότι θα φύγετε, είδαμε μια άλλη Γωγώ και έναν άλλον Θανάση στο J2US» είπε αποχαιρετώντας το ζευγάρι ο Νίκος Κοκλώνης. Από την πλευρά του ο Θανάσης Πασσάς ευχαρίστησε την coach του, Γωγώ Τσαμπά, για αυτή την εμπειρία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments