Αθλητισμός

ΠΑΟΚ ρόστερ: Ποιους διώχνει με δανεισμό ο ΠΑΟΚ – Τι γίνεται με Τσόλακ

ΠΑΟΚ ρόστερ: Ποιους διώχνει με δανεισμό ο ΠΑΟΚ – Τι γίνεται με Τσόλακ
ΠΑΟΚ ρόστερ: Όσο πλησιάζουμε προς τον Ιανουάριο, τόσο περισσότερο ξεκαθαρίζει η εικόνα τι θα γίνει με τους δανεισμούς ποδοσφαιριστών από τους «ασπρόμαυρους».

Βρισκόμαστε ήδη στις 17 Δεκεμβρίου οπότε η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι κοντά. Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κάνει τις προσθαφαιρέσεις του, έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που θα έχει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sportime: Λοιπόν, θέμα δανεισμού του Τσόλακ στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν υπάρχει. Αυτό που υπάρχει όμως είναι πως επισήμως έχουν ενημερωθεί να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν αλλού δύο παίκτες.

Σε αυτή την κατεύθυνση, με αυτό το μήνυμα, βρίσκεται ο Εσίτι. Ιδεατό και στις δύο περιπτώσεις το ενδεχόμενο πώλησης, ο Ρέμπε όμως, προτιμά το ρεαλιστικότερο γι’αυτό και μετέφερε αξίωση δανεισμών. Κάτι που ισχύει με τον Μπίσεσβαρ, για τον οποίο θα γίνει προσπάθεια να λύσει -άμεσα- το συμβόλαιό του, ενώ ερωτηματικό παραμένει, κυρίως λόγω της επένδυσης που έχει γίνει, το πως θα χειριστεί ο ΠΑΟΚ το θέμα του Ζαμπά».

Την ίδια ώρα φαίνεται ότι ανοίγει περίπτωση επιστροφής του Λάζαρου Λάμπρου στην Τούμπα. Όπως αναφέρει το metrosport.gr, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμενε στην Ολλανδία ο Λάζαρος Λάμπρου, καθώς έχει καταγράψει μόλις οκτώ συμμετοχές με τη φανέλα της Τβέντε στην Eredivisie.

Ο προπονητής της ομάδας, Ρον Τζανς, σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε πως είναι στο χέρι του ποδοσφαιριστή αν θα παραμείνει στον σύλλογο. Δηλαδή, αν θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, μπορεί να το κάνει αφού αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τους «ασπρόμαυρους». Ο «Δικέφαλος» έχει πρόβλημα στη θέση των εξτρέμ και δεν αποκλείεται ο 23χρονος να επιστρέψει στην Τούμπα. Να σημειώσουμε ότι ο Πάμπλο Γκαρσία είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα φορέσει τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ ο Λάμπρου, ο οποίος έχει στη διάθεσή του του άλλες δυο προτάσεις.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες.

Εν τω μεταξύ, τον Ούγγρο Τάμας Μπόγκναρ όρισε η ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Superleague ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. O 42χρονος είναι διεθνής και διευθύνει κυρίως αγώνες Eupopa League. Τελευταίος του αγώνας εκτός Ουγγαρίας ήταν το 3-0 της Σλάβια Πράγας επί της Χαποέλ Μπερ Σεβά στις 3 Δεκεμβρίου. Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Ούγγροι, Μπούζας και Κομπόρ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τζήλος ενώ στο VAR θα είναι ο Κροάτης Γκαμπρίλο με βοηθό τον Δημόπουλο.

Όσον αφορά το ματς του Άρη με τον ΟΦΗ, ορίστηκε ο Διαμαντόπουλος με τους Μπουξμπάουμ και Ψαρρή να είναι οι βοηθοί του. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γρατσάνης ενώ στο VAR ο Φωτιάς με assistant τον Απτόσογλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments